返回列表 發帖
好想睇鏗鏗同詩詩做戲...

「高挑Charlie」麥明詩試戲時被對方「鬧爆」:「一係佢前度傷得佢好深,一係佢真係演技好。
rubylovessss 發表於 2015-7-12 23:38

哈哈,我都想睇!

本來無興趣睇港姐,今年有鏗鏗所以會睇。可能T V B知道今年港姐水準麻麻,所以找三位多fans的男歌手救收視,相信有一定的帮助。睇港姐新聞圖片,對戲時有位佳麗捉住鏗鏗的手唔放,好搞笑。
Ching2015 發表於 2015-7-13 09:06

唔好禁講,港姐始終有自己的觀眾,他們亦因為港姐而多留意呀佛,雖然未必係樂迷。仲有,唔講係唔係多左人識都好,呀佛有得去日本錄歌,睇下日本的studio都好,同港姐對戲又可以試下,好正面

唔好話邊個救收視.. (不過,當然因為呀佛,我早左留意港姐) ...

Yes.香港小姐主題曲叫一夜成名

日期: 15/7/2015
活動: 香港小姐主題曲「一夜成名」MV排舞探班
嘉賓:  ...
rubylovessss 發表於 2015-7-14 22:40

宜家先排舞

#星蹤# 日期: 17/8/2015
活動: 《2015香港小姐次回戰》
外景 嘉賓: #麥明詩#、#馬詩晴#、#羅丹虹#、#龐卓欣#、#林凱恩#、#吳慧堯#、#吳佩欣#、#程莉欣#、#郭嘉文#、#陳靜儀#、#楊苡汶#、#朱嘉莉#、#鄭裕玲 #曾志偉#、#張繼聰#、#許廷鏗#、#鄭俊弘#、#胡鴻鈞#

時間: 17:30
地點: 淺水灣道109號淺水灣映灣園

無睇幾年,因為Alfred做評判先睇。
Ching2015 發表於 2015-8-23 23:31

Alfred 一開始評 magic show 喎 part 好好笑

搵到了:
Louisa又透露與Ada是同校中小學同學,大家有聯絡並互相支持。如今變成對手,會否擔心影響友誼? ...
Bluejays 發表於 2015-8-30 23:46

"強調兩人並無同班"

點解要"強調" haha