返回列表 發帖
2,5,11正。1號太廋

本來無興趣睇港姐,今年有鏗鏗所以會睇。可能T V B知道今年港姐水準麻麻,所以找三位多fans的男歌手救收視,相信有一定的帮助。睇港姐新聞圖片,對戲時有位佳麗捉住鏗鏗的手唔放,好搞笑。

回復 29# sosomusic
你說得對,港姐都有佢的觀眾的,我之前的comment是有點偏見,唔好意思,收番先。今次Alfred有份做港姐節目是positive的,可以有更多非樂迷認識他,增加人氣,又可有機會嘗試演戲及唱快歌。我都希望佢能作多方面嘗試,令歌唱事業有更好的發展。佢上緊位,TVB的出鏡率一定帮到他的。

昨晚睇左港姐特輯,覺得4號Ada真係有樣,有才華同台型,佢唱歌同行catwalk都掂,反而1號唔夠高同太瘦,另外9號都唔錯,行catwalk夠台型。

估4強: 1, 4, 11, 12
想4號贏, 樣&身型&台步都好唔錯
liebe 發表於 2015-8-23 23:18

我估三甲是4,1同11

竟然有人睇>
hictons 發表於 2015-8-23 23:17

無睇幾年,因為Alfred做評判先睇。

第二首Twins
Ald 發表於 2015-8-23 23:06

我屋企人,無聽開歌的問呢兩首歌邊個唱,好難聽。

Alfred 一開始評 magic show 喎 part 好好笑
sosomusic 發表於 2015-8-23 23:34

佢都幾有幽默感,有佢好好睇。

4號,9號,11號都唔錯

1號唔夠高,9號跳舞加分唔少

6同7號out, 都幾殘忍。

我買4號冠

d記者點解咁鍾意講麥明詩露毛
頭先表演完又講
rubylovessss 發表於 2015-8-30 21:59

的注意力集中係1號身上,對其他佳麗唔公平。

阿Bob哭甚麼?唔明。

佢心愛嘅6號被淘汰
Ald 發表於 2015-8-30 22:13

6號都唔靚

阿Bob喜歡的不是她的樣子
Ald 發表於 2015-8-30 22:18

阿Bob好cheap.

1號win, 預左,雖然我中意4號多的。

可能人地只係將港姐當一個踏腳石 志不在無綫
Ald 發表於 2015-8-30 22:51

咁佢做律師都要有客,選港姐可以建立人際網絡。

就算佢而家唔係冠我都唔會投訴
我講下就算唔會去做...

總之麥明詩點都好過邵佩詩 ...
rubylovessss 發表於 2015-8-30 23:17

同意。邵佩詩我去年公司活動時見過佢真人,一的都唔起眼,都完全無人理佢同找佢簽名合照。

何艷娟真係毫無改善…仲係咁  
今屆三甲好過上屆三甲
亞軍就depends on邊方面啦,上屆 ...
hello12324 發表於 2015-8-31 06:52

上屆三甲都毫不起眼(見過真人),今屆好好多,我都選中三甲,雖然次序不同。其實9號都幾有做花旦的potential. 1同4號屋企有錢,可能都係参選玩下,未必想入娛樂圈。