返回列表 發帖
是但啦 去唔去重要咩?

恭喜美霏!

ANGELA 越黎越醜 真係好_婆

恭喜晒KARY

弓起弓起

Congratulations to Mrs Hung Ng Ka Wing Kary
還是會想念 時候沒太晚 和太早 正好
『剛剛好』 -
Eason X C.Y Kong X 林夕 X 美千

邊個唔去都唔重要啦 好靚好sweet啊

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

將恩怨遺忘在大氣裡 和時代鬥輕鬆
love wins!

區文詩個樣越嚟越膠....

10個趣
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

sese
真高興給你愛護過  根本你不欠我什麼

回覆下睇下美圖先

祝福美霏嘎
果然做新娘真係會靚左嘎
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

天知道大家好不容易遇見愛

十大餅碎美女?

邊個唔去都唔重要啦 好靚好sweet啊
rubylovessss 發表於 2015-7-8 06:52

其餘6位都唔重要?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇下張圖先

其餘6位都唔重要?
harryharry 發表於 2015-7-8 12:45

重要得過洪生洪太嘅人生大事?

我唔覺得Kary 有請Theresa
而且Theresa 有送祝福咩?

because of angela...
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

咩叫做 “十大餅碎”

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

Kary真系越黎越豔羨了
男孩們來約你一般送花,而無人能似我親手種花

十大餅碎真系笑死了!
讓我對這世界好奇
讓我信自己的真理

kary 隱藏的內容需要回復才可以瀏覽??

Kary堅系友谊小姐,其他餅碎好似女人風雲甘

美霏好靚女

咩叫做 “十大餅碎”
windyiiyy 發表於 2015-7-8 16:25

係十大"餅碎美女"呀

BTW霏霏做乜係荒山野嶺結婚呀?

其實Elaine,Serena,Helena,Gloria都無請

其實Elaine,Serena,Helena,Gloria都無請
rubylovessss 發表於 2015-7-8 21:33

樂仔pakho有無到?

樂仔pakho有無到?
kayzzz 發表於 2015-7-8 21:46

工作在身 未能出席

工作在身 未能出席
rubylovessss 發表於 2015-7-8 21:47

兩個都有請?係嘅話家穎都幾好野喎。好姊妹美長呢?

兩個都有請?係嘅話家穎都幾好野喎。好姊妹美長呢?
kayzzz 發表於 2015-7-8 21:50

就算請都係8月香港罷酒先啦 柏豪阿fi都有野做架啦點去?助手都無請

就算請都係8月香港罷酒先啦 柏豪阿fi都有野做架啦點去?助手都無請
rubylovessss 發表於 2015-7-8 21:53

你依家即係話嗰3塊餅碎得閒無野做啦。咁都係,佢地都無美霏咁紅。
樂仔呢?再見亦是朋友?

你依家即係話嗰3塊餅碎得閒無野做啦。咁都係,佢地都無美霏咁紅。
樂仔呢?再見亦是朋友?{:4_ ...
kayzzz 發表於 2015-7-8 21:57

鄧麗phy同万刀甲就開拍愛情電影
米奇都應該忙緊下年結婚嘅野
angela番黎會番港台同李志剛做節目...

好開心KARY終於出嫁啦!!!
祝幸福快樂

好靚!!美霏快d辦完婚禮再戰樂壇啦!
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復 75# kayzzz

係十大"餅碎美女"
又咩意思啊?

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

回復 85# windyiiyy
Cookie最初係有10個人的,包括Angela. 後來餘下Stephy,Kary, Miki同Theresa等4人。

回復 86# Ching2015

哈!?咁最初边个俾paco未录歌就踢咗,哈哈哈。

回復 87# windyiiyy
Sorry, 更正,佢地係由最初的9餅变4餅。唔係10個,第10個可能就係你講的一早被踢走果個。

恭喜晒kary!!

回復 87# windyiiyy

邊位錄音之前被踢走?
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復 90# 黃家正

咁油不是八十年代 那陣系9個。呢篇報導可以話有10個餅女,咁可能系paco在其未出道就已經踢走某個了吧?As one之前上勁歌金曲(鄭丹瑞主持時期)都話過未出道之前都系有5→4呢個變動。咁10→9真系唔出奇。
只不過奇就奇在呢篇報導點挖掘到啫。

LM睇野~~
DM多仔多到覆唔哂

Angela個煩膠點睇都係臭_八婆樣

點解成班人咁認真討論邊個係第十位成員?
睇番上一頁都知樓主抽梗某會員水

雖然cookies真係有十幾個成員進行訓練,最後出道就係得9個

好想睇
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

祝福kary。。。。

新婚快樂

Congratulations to Kary!

想睇睇張圖,哈哈哈哈

係喎
teresa 去左自