返回列表 發帖

樂壇十大餅碎美女吳家穎(Kary)結婚,獨欠好姊妹傅穎

(星 島 日 報 報 道) 吳 雨 霏(Kary)於 今 年 1 月 在 網 上 宣 布 , 與 拍 拖 多 年 、 有 「 網 球 王 子 」之 稱 的 圈 外 男 友 洪 文 熙(Brian)結 婚, 據 知 二人 將 於 今 日 在 意 大 利 舉 行 婚 禮 , 並 隨 即 於 8 月 回 港 補 擺 喜 酒 。 Kary 的 好姊 妹 兼 前 Cookies 隊 員 鄧 麗 欣 、 楊 愛 瑾 及 區 文 詩 等 , 亦已  飛 往 當 地 出 席 婚 禮 。
   今 年 初 Kary 在 社 交 網 站 上 戴 與 Brian 的 甜 蜜 照 宣 布 結 婚 喜 訊 , 當 時 已 傳 出 二 人 會 與 雙 方 家 人 , 先 到 意 大 利 訂 婚 再 到 美 國 註 冊 , 事 後 , Kary 曾 透 露 於 暑 假 到 外 地 舉 行 低 調 婚 禮 , 但 一 直 未 有 透 露 何 時 何 地 , 就 連 好 姊 妹 鄧 麗 欣 (Stephy)日 前 出 席 活 動 時 , 還 當 眾 發 誓 無 收 過 喜 帖 , 亦 不 知 道 婚 禮 形 式。
  收 性 感 內 衣 作 賀 禮
  原 來 眾 人 早 已 出 發 前 往 意 大 利 準 備 婚 禮 , Stephy 與 楊 愛 瑾 ( Miki)及 區 文 詩 (Angela)連 日 來 上 載 多 張 於 意 大 利 度 假 的 照 片 , 而 Kary 亦 有 分 享 不 少 風 景 照 , 昨 日 最 新 一 張 是 她 手 拿   大 雪 糕  的 照 片 , 明 顯 見 到 左 手 無 名 指 上 的 巨 型 婚 戒 。 另 外 , 她 亦 努 力 做 運 動 Keep Fit,以 及 收 到 好 友 送 上 的 性 感 內 衣 , 作 為 新 婚 禮 物 。
  Kary 昨 日 向 傳 媒 發 放 喜 帖 和 結 婚 禮 物 , 她 透 露 因 為 6 年 前 曾  跟 Brian 到 意 大 利 旅 行 , 當 時 已 經 講 好 , 如 果 將 來 結 婚 , 便 要 到 此 處 舉 行 婚 禮 。
  請 牧 師 赴 意 證 婚
  婚 禮 會 於 意 大 利 位 於 Val d'orcia 的 私 人 酒 莊 別 墅 包 場 舉 行 , 由 於 該 場 地 只 能 容 納 50 人 , 故 今 日 舉 行 的 婚 禮 , 只 會 邀 請 雙 方 家 人 和 部 分 好 友 出 席 , 圈 中 好 友 除 Stephy 、 Miki 、 Angela 外 , 還 有 曾 昭 怡 、 邢 嘉 倩 等 , 最 特 別 是 , 二 人 請 來 他 們 的 教 會 牧 師 , 專 程 由 香 港 飛 往 意 大 利 舉 行 證 婚 儀 式 。 儀 式 就 在 別 墅 的 草 地 上 進 行 , 合 乎 一 對 新 人 要 求 的 簡 單 、 自 然 婚 禮 。
  婚 後 二 人 將 會 跟 家 人 駕 車 到 意 大 利 其 他 地 方 遊 玩 , 逗 留 數 日 後 , 便 會 回 港 繼 續 錄 音 及 工 作 , 並 透 露 會 於 今 年 8 月 在 港 補 擺 喜 酒 , 但 屆 時 亦 只 會 邀 請 雙 方 家 人 , 無 任 何 圈 內 朋  友。

之前ruby唔係話霏妹同theresa係好朋友嘅?點解結婚都唔請佢呀?

北京又拍戲掛?算啦 去到咪又怕面左左

印象中kary好似係同咁多個最fd果位
傅小姐唔去可能係怕其他餅唔like姐
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

恭喜Kary!好幸福呀! Miki同Stephy應該都快啦. Theresa唔去可能因為佢同其他餅女唔friend,費事請佢。

有區文詩呢個終極煩膠係度

我係傅穎識做都唔會去同呢隻樂壇小強噪交破壞人地婚禮啦

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

咩呀人地有去呀

KARY真正老公
唔怪得年年有十大啦

**** 本內容被作者隱藏 ****
咩呀人地有去呀
艾石仔 發表於 2015-7-7 21:46

key圖都key得好d啦

咩呀人地有去呀

你真係鬼馬, 你唔好KEY埋吳弱希落去?

咩呀人地有去呀

SEEE
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

樂壇十大餅碎美女吳家穎

樂壇十大餅碎美女吳家穎
nicholashin 發表於 2015-7-7 21:53

總共有9塊餅碎,所以美霏入十大係必然嘅!

回復 6# 艾石仔

人地老公咁靚仔仲咩Key個梁文禮落去

咩呀人地有去呀

KARY真正老公
唔怪得年年有十大啦

**** 本內容被 ...

艾石仔完美騎劫咗個post

kary 應該驚其他餅碎唔like姐

美霏
真高興給你愛護過  根本你不欠我什麼

可憐嘅美傅
唔鍾意Angela!
人大了珍惜今次不可有下次

key圖都key得好d啦
rubylovessss 發表於 2015-7-7 21:47

回復  艾石仔

人地老公咁靚仔仲咩Key個梁文禮落去
rubylovessss 發表於 2015-7-7 21:56

你一時笑,一時就

嚇死人啦

之前ruby唔係話霏妹同theresa係好朋友嘅?點解結婚都唔請佢呀?
kayzzz 發表於 2015-7-7 21:24

RUBY 快些解釋啦

回復 17# disappoint

你簽名。。。。。。   人地都有老婆 有女 仲希望人地變gay.... 咩心裡。。。

cm紅人ngk做乜事都引起全壇哄動

-----------------------
韓流怪嚇

cm紅人ngk做乜事都引起全壇哄動

-----------------------
韓流 ...
ed8671ed 發表於 7/7/2015 22:25

讓世界艷羨嘎

咩呀人地有去呀

KARY真正老公
唔怪得年年有十大啦

韓流怪嚇

我要睇~~
利申:唔係鏡粉

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

不要等 一分鐘~
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

有區文詩呢個終極煩膠係度

我係傅穎識做都唔會去同呢隻樂壇小強噪交破壞人地婚禮啦 ...
賴爽 發表於 2015-7-7 21:41

區文詩又乘機過去食洋腸呀
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

你一時笑,一時就

嚇死人啦

RUBY 快些解釋啦 ...
kk8733 發表於 2015-7-7 22:16

覺得張圖搞笑姐....
要惡搞都唔好搞人地老公嘛~

可能有請...Theresa係唔去姐
同埋只限50人...

討論得咁開心呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

8月香港補罷酒睇下佢去唔去

到底可以講幾耐 WFC

區文詩又乘機過去食洋腸呀
616.1314 發表於 2015-7-7 23:04

呢個係重點嗎
nonkul

呢個係重點嗎
SA弟林 發表於 2015-7-7 23:17

想睇張相 _up d 野姐
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

其實cookies得九個
點十大餅碎
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

harryharry 發表於 2015-7-7 23:03

阿霏好大方嘎

咩呀人地有去呀

KARY真正老公
唔怪得年年有十大啦

harryharry 發表於 2015-7-7 23:33

唔準key吳若希落去

唔準key吳若希落去
rubylovessss 發表於 2015-7-7 23:36

其實係咪已經無討論空間啦

睇下野先

到底KEY左咩?
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

harryharry 發表於 2015-7-7 23:38

破壞晒stephy,miki個靚樣囉

其實cookies得九個
點十大餅碎
John 發表於 2015-7-7 23:29

咦,你數漏咗ruby姐喎。啱啱好10塊餅碎。

咦,你數漏咗ruby姐喎。啱啱好10塊餅碎。
kayzzz 發表於 2015-7-7 23:53

Pun!!! I' m not!

唔好再討論d key 圖,否則將視作ot
...

what is 十大
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

恭喜曬你呀...洪吳家穎
今年繼續叱吒十大嗎???
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

一個人在自拍

四個一齊影

祝kary永遠快樂
Happy and Blessed.

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn