返回列表 發帖

NEWAY同華納好返?

見近日有柏豪D歌係NEWAY度見到,而家連相安無事都有,突然覺得REDMR.好似越黎越少歌..
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

應該係 連以前金牌嘅歌都有返

SONY 都有啦
三年前冇 Kimberley "愛你" 而家都有

即係NEWAY 又差唔多可以壟斷返K場?

到此為止 Neway都早就有得唱
唔出奇

其實RedMr 除咗四大同英皇嘅歌 其他都好似俾Neway獨家咗

RedMr環境舒服啲定Neway?

其實RedMr 除咗四大同英皇嘅歌 其他都好似俾Neway獨家咗

RedMr環境舒服啲定Neway? ...
Ald 發表於 2015-8-1 15:48

個人覺得:

CEO NEWAY=RED MR>>>>>>>>>>>普通NEWAY
始於RED MR 都係近幾年先開, 比較新淨~
CEO NEWAY 走中產路線, D裝潢的確幾靚~
但音響就RED MR好過NEWAY....NEWAY 隔音有D 位做得好差

喜劇之王都有得唱

應該係 連以前金牌嘅歌都有返
Ald 發表於 2015-8-1 15:23

金牌都有番??? omg 餓左好耐冇唱了 haha

個人覺得:

CEO NEWAY=RED MR>>>>>>>>>>>普通NEWAY
始於RED MR 都係近幾年先開, 比較新淨~
CEO NEWAY 走 ...
Kyle_ 發表於 2015-8-1 15:53

我淨係唱過普通Neway 因為唔知其他卡啦OK 好唔好
同RedMr個網頁 都冇講點分段同價目

Neway隔音 成日都會聽到隔離唱成點

終於可以喺neway唱why唱足全場!!!!!!!!
但係浪漫前夕 水星逆行 仲未有

到此為止 Neway都早就有得唱
唔出奇
rubylovessss 發表於 2015-8-1 15:46

唔同~Neway之前係同K-Net買版權,
所買到既歌係已經過左新歌試唱的時間,
但而家佢好明顯係有新歌試唱~
應該似係同華納傾掂左。

終於可以喺neway唱why唱足全場!!!!!!!!
但係浪漫前夕 水星逆行 仲未有
ed8671ed 發表於 2015-8-1 16:07
即係有最新嘅歌無稍舊嘅歌?

nicholashin 發表於 2015-8-1 16:15

我諗應該都有架啦,可能好快既事~
http://www.newaykb.com/
個網小白既KTV到睇到Neway係可以放番個Logo係Warner旁邊~
即係已經搞掂左啦。
紅佬真係唔知可以再賣咩@@

nicholashin 發表於 2015-8-1 16:15

Come On之後 除咗日落日出同為何要我愛上你
都無

利申 兩間都會去 不過多數係去neway
而家多返啲四大既歌 應該會多人去返neway ?

不過neway啲隔音真係勁差 成日都要開到音樂超大聲先可以遮到隔黎房啲嘈音
個人認為neway優勝之處係可以唱好耐 可以高聲唱直到你另眼相看都仲得
就算冇四大既歌 我都可以唱十幾個鐘 最近果次由17:00唱到05:45

利申 兩間都會去 不過多數係去neway
而家多返啲四大既歌 應該會多人去返neway ?

不過neway啲隔音真係勁差  ...
mamakin 發表於 2015-8-1 17:21

我唱開K-Lunch都唔錯 而家$69 (加咗價  幾個月前仲係五十幾蚊 7月18號去唱都仲係$63 咁快加到$69)
包一份午餐同一杯嘢飲
之前旺中星期六日K-Lunch有Buffet 而家無埋

都可以唱六個鐘 10:00-16:00 但係要預早訂

但係嘢食好細碟

我唱開K-Lunch都唔錯 而家$69 (加咗價  幾個月前仲係五十幾蚊 7月18號去唱都仲係$63 咁快加 ...
Ald 發表於 2015-8-1 17:28

通常暑假都貴D

我唱開K-Lunch都唔錯 而家$69 (加咗價  幾個月前仲係五十幾蚊 7月18號去唱都仲係$63 咁快加 ...
Ald 發表於 2015-8-1 17:28

我上次係黃金時段 本來學生有8折
但係有人生日就變左做免一位人頭費
咁計反而好似貴左 =____=
加左buffet 再加一 = $200

通常暑假都貴D
屮SiU霖屮 發表於 2015-8-1 18:10

上次以為仲有Lunch-Buffet 特登揀星期六去
點知冇咗  蝕咗兩個鐘

非常好
遲下要瘋狂唱百年不合
Happy and Blessed.

正, 遲d唱K又可以多d選擇
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

有返PAKHO 咁好難唔返NEWAY 喎

已經有相安無事 , 百年不合 , 為何要我愛上你等等 ..
A2A Love Me 都有了
最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.黃馨

見到相安無事果刻真系勁開心
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

RedMr環境舒服啲定Neway? ...
Ald 發表於 2015-8-1 15:48

我覺得環境來講, red mr係好既,
起碼音響都好聽D, 而且如果唱lunch,
份餐係好食過neway既...

neway就睇一間間,
如果ceo既都OK唔錯既~

但歌既種類就neway勝!

我覺得環境RED MR好d
而且食物質素好d

Neway我試過食完之後腸胃炎

原來連Sony都有番。
林奕匡呢咁?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

red mr 係咪就執?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

有返PAKHO 咁好難唔返NEWAY 喎
kwanie 發表於 2015-8-2 01:32

但係有d歌都唔係好齊

red mr 係咪就執?
matthew1990 發表於 2015-10-9 23:19

依家neway好似得返環球同周杰倫D新歌系冇得唱,其他四大唱片既新歌好似都有。。

原來RED MR有鄒文正 木偶 d 歌唱, 同friend 去mongkok
環境好d

終於有返周杰倫同adele既歌

依家neway好似得返環球同周杰倫D新歌系冇得唱,其他四大唱片既新歌好似都有。。 ...
p74d47 發表於 2015-10-19 10:45

英文歌未齊
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

評分人數

• timmy

有 冇鄒文正 妄想
tungjanet 發表於 2016-5-25 15:31

暗星既話應該喺廿幾三十頁會搵到

暗星既話應該喺廿幾三十頁會搵到
matthew1990 發表於 2016-5-25 17:49

以後吾去唱k,文正都係人太過份

我上個月係笫5 pages你唔可亂講大過份
許廷鏗林峯坤哥先係巨星 no pages1 得未

以後吾去唱k,文正都係人太過份
tungjanet 發表於 2016-5-25 18:20

我認真答你嘎
你唔滿意佢排咁後 可以向Neway投訴

文正都係人好比心機你太過份仲要蝦人,你唔可以話佢暗星佢己好慘,唔通許廷鏗林峯坤哥先係巨星

好似近期堆熱歌都係RED MR先有得唱

好似近期堆熱歌都係RED MR先有得唱
lmml4 發表於 2016-6-10 20:02

Red Mr 都英文歌更新得好慢
好多重係MV 唔係Karaoke