返回列表 發帖
讲解一下16强嘎规则告诉大家,每组4强共16人进行混战,不分导师是谁的,16进12,12进8,8进4,一共进行3场淘汰赛,最后全国4强国庆假期在鸟巢进行总决赛。

其实,不祈求美gin能够走得很远,走得一轮唱多几首歌,就好好了

我现在觉得,环球下年可能好大机会叫Kary试下
fcbarcelona1899 發表於 2015-8-20 16:25

純粹路過。
睇嚟你好憎美霏喎。咁樣推佢去死。
BTW依家香港已經無乜人睇依個垃圾節目喇,Gin Lee如果想提高HK知名度,可以慳番啖氣,但想打入大陸市場就無壞。

gin lee真係愛國,fb 都轉用簡體字,同大陸接軌,有前途。好波!

馬來西亞都係用簡體字
XYZZY 發表於 2015-9-10 20:37

人地都唔係香港人亦唔係中國人wor
jun518 發表於 2015-9-10 20:42

咪話佢愛馬國囉。建議佢要同大陸接軌就全部轉晒簡體啦,唔係嘅話大陸人睇得好辛苦。
BTW 講翻正經嘢,有無發覺依個節目係香港迴響細咗好多,睇嚟香港人真係睇厭咗。如果GIN LEE想紅翻HK就要努力啲入4強喇。

笑,大馬一向用簡體字噶
愛國可能係既,不過唔係大陸lor
siongguan 發表於 2015-9-10 21:02

你睇佢一開始用咩字先?

做乜聽到同大陸接軌會咁大反應?同大陸接軌係好事呀,識時務者為俊傑。
我口痕講句姐,當我發噏風得㗎喇。

距十進五唱噶係 秋意濃。有冇甘差啊。
disappoint 發表於 2015-9-18 13:50

仲好似差第1名差唔多30分,會唔會差咁遠呀。 不過算罷啦依個垃圾節目。樓上唔好expect香港有好大迴響喇,始終個分低到咁,但我就唔信大家實力差咁遠

聽聞隻秋意濃改編左做tango舞曲
lblemon 發表於 2015-9-18 17:19

即係擺明要佢讓賽啦,黑到。

嚟到呢步都演得差不多了.
係時候宣佈加盟環球了
jun518 發表於 2015-10-1 00:08

個迴響應該比佢哋預期細。

原本以為美煎完左好聲音後好快plug歌, 點知仲係冇聲氣!

原來林憶蓮推薦左美煎參加東方衞視既格萊美中國之 ...
lblemon 發表於 2015-11-4 15:00

下年先派歌衝女歌手好過啦。kary下年又可能生仔,timing啱晒。

早几日唔知在哪兒見到, 美煎將在1月plug 歌, 不過一來就衝女歌手, 若成事既話, 都好爆喎! ...
lblemon 發表於 2015-11-4 16:37

三甲需要新血,踢走嗰兩件樂壇人瑞啦。最佳人選係mag/gin lee。

張美儀 選錯歌
將佢啲缺點暴露哂出黎
Eason 聽聽吓都頂唔順
matthew1990 發表於 2017-7-22 22:09

已經修左音?
佢個樣似係覺得自己唱得好好聽