返回列表 發帖
其實今次gin lee唱得麻麻
fifty1205 發表於 2015-9-6 22:51
但4强唱得最穩係gin lee.

李安音質好但唱功好一般唱得好粗糙,唱yesterday好失誤
關詩敏聲線普通,高音唔得。
陳梓童rap 我唔識聽。。

我覺得gin Lee可以show off多d

Jay四强唔太得啊, 竟然out有中國風特式既江源東

@_@ 見到d人話 gin Lee似阿嬌, 望落都幾似

6進4的歌曲, 真心悶, 歌手又發揮唔好, 特別李安隻yesterday, 慘不忍睹, 劉偉男鬼仔唱中文歌, 亦未能令人 ...
lblemon 發表於 2015-9-7 20:50

建議佢下輪可以唱下R&B, 轉下歌路先可以係混戰突圍而出。  同樣唱情歌, 可能pk唔過 汪峰既黃宵雲

GIN LEE 簽左唱片公司, 下一round 開始唔係姐倫話晒事, 應該下次就out 架啦.

下次PK對戰係同那英組争,  ...
lblemon 發表於 2015-9-7 21:56

我覺那英四強廢廢地, 所以未必咁快out

6進4的歌曲, 真心悶, 歌手又發揮唔好, 特別李安隻yesterday, 慘不忍睹, 劉偉男鬼仔唱中文歌, 亦未能令人 ...
lblemon 發表於 2015-9-7 20:50

我睇番報導,比賽前一晚凌晨1點幾,gin Lee 臨時被要求轉唱«愛是永恆》, 得幾粒鍾準備,已經唱得唔錯

美煎呢一輪終於唱英文歌了

好叻叻, 絶對超晒額完成, 之後環球好快就會話好聲音x強 李幸倪 ginlee 強勢加 ...
lblemon 發表於 2015-9-9 09:18

好似唱Angel?   晉級左就可以唱多1-2首歌

等李幸倪新歌等到頸長
boy4dudes 發表於 2015-9-9 12:59

可能周杰倫會寫歌比gin 呢

都作得好離譜喎話09-13都簽英皇...有心上維基search下都知唔係啦 ...
KITSTON 發表於 2015-9-10 19:27

肯定係認錯gin 係阿嬌

個迴響應該比佢哋預期細。
kayzzz 發表於 2015-10-1 00:16

比好聲音限制左啊, 簡d唔岩比賽既歌比佢,無咩發揮。另外造型方面,又整到佢好村姑。

Gin 肥左唔少