返回列表 發帖
無唔買嘅理由,雖然我覺得cover好騎呢
同埋華納下次俾心機整下tracklist得唔得,一首慘情接一首sweet歌再接慘情,真係好唔順 (雖然已經比上隻碟 只要 接 come on 再接 時間 好)
今次隻碟成績暫時真係麻麻,四plug入面得水星903有冠 希望老了十歲係年度作,幫piece爭返啖氣啦
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

之前唔係話為何要我愛上你係年度主打咩
hinz 發表於 2015-8-27 13:24

可能見四台成績咁差,即刻整多隻
肥婆馬上收皮

之前訪問提過喺美國拍咗2個mv
應該就係sunday 同 大了一歲~
ed8671ed 發表於 2015-8-27 17:29

可能係乖乖聽話
呢首初初聽覺得係好普通嘅MK兵歌,點知依家loop起左
肥婆馬上收皮

新碟入面嘅靚圖
rubylovessss 發表於 2015-8-31 18:53

是但一張都靚過Cover
肥婆馬上收皮

大了一歲份詞真係好正難得陳生份詞淺白但唔肉酸(唔識形容)
但mv真係好hea,似lyrics video多d
肥婆馬上收皮

CD Warehouse $89入手
今次幾多相
乖乖聽話cd version好聽左,唔錯
肥婆馬上收皮

今次個班底應該係最有份量
大了一歲jeng 到喊
ed8671ed 發表於 2015-9-4 19:44

其實佢行呢個路線,舒文係最適合佢,尤其佢基本功仲未紮實
不過下隻碟再唱輕快歌,可以搵返Edward
肥婆馬上收皮

其實全碟一定無一首夠水星逆行咁正
kwanie 發表於 2015-9-5 14:54

水星逆行今年先派咪好囉,跨年搞到好似hea plug咁,浪費哂
loop左12次,暫時:水星>>>為何>>大了>Sunday call>乖乖>浪漫

有無人覺得大了一歲intro似高山低谷
肥婆馬上收皮

搞到我買左又唔早講
肥婆馬上收皮