返回列表 發帖
佢地今次準備左57-58首歌,睇黎場場Encore唔會重複
原來第二場都有錄,希望出碟收返亂世佳人 ...
fifty1205 發表於 2016-1-3 13:50

04好玩都收錄左亂世佳人
不過拖到好慢

今晚可唔可以再唱番虛0時代/_\
同埋究竟最後… 五日有無機會唱到2BE FREE的歌- -

真心拎住架機跌好危險:-0… (雖然重點唔係應該係呢度 但係有機會今晚聽晚其中一場會補錄番… 因為我 ...
俊仔 發表於 2016-1-3 13:41

我反而覺得無合唱系明智噶,一黎人太多,二黎SG個個身材甘好,twins企起隔離噶話真系好蝕抵。   同埋希望有 18 變/尋找莫扎特/ 追女仔 啦

今晚可唔可以再唱番虛0時代/_\
同埋究竟最後… 五日有無機會唱到2BE FREE的歌- - ...
俊仔 發表於 2016-1-3 14:15

在此呼籲今晚同聽晚去睇嘅人,Encore大叫大過天同綁架!!!
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

佢地今次準備左57-58首歌,睇黎場場Encore唔會重複
原來第二場都有錄,希望出碟收返亂世佳人 ...
fifty1205 發表於 2016-1-3 13:50

第二次錄左就好啦!虛齡時代同emoji都唱得唔錯!

在此呼籲今晚同聽晚去睇嘅人,Encore大叫大過天同綁架!!!
fifty1205 發表於 2016-1-3 14:24

呢兩首我都好中意!!(不過真心覺得以美孖live噶駕馭力,唱綁架有d危喔)之前大過天出果陣其實都稍微hit過噶!

上網睇到士多啤梨蘋果橙 唱係SUPER GIRL RAP係AS ONE同埋買襪買衫可以做風紀有片睇 真係好好笑 全場都係度笑
今晚我要聽神奇兩女俠呀!

上網睇到士多啤梨蘋果橙 唱係SUPER GIRL RAP係AS ONE同埋買襪買衫可以做風紀有片睇 真係好好笑 全 ...
rfv123 發表於 2016-1-3 14:49

琴晚真係超好氣氛 個個都嗌得好大聲 唱得好大聲
好羨慕

呢兩首我都好中意!!(不過真心覺得以美孖live噶駕馭力,唱綁架有d危喔)之前大過天出果陣其實都稍 ...
brianchung 發表於 2016-1-3 14:27

emoji都唱到 綁架應該0k

好正

你地講到尋日氣氛好咁多
搞到我好後悔1號去
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

fifty1205 發表於 2016-1-3 14:24

兩首都正喎
50 字節以內

https://www.youtube.com/watch?v=JP00dUwL5rM

Boyz 果晚,  阿嬌話Kenny“你根本就系一個八婆” 哈哈哈,好鬼衰啊 (3'10)

nonkul

好正
people 發表於 2016-1-3 16:29

唱得麻麻,好彩孖妹今次開show唱同跳無差過後輩
肥婆馬上收皮

好正
people 發表於 2016-1-3 16:29

點解冇影as one
50 字節以內

琴晚有人点和平日,佢地话唔记得点唱
kenvincy.cn 發表於 2016-1-3 12:22

唔記得咗呢首歌 一睇返原來自己識唱 好感動

Boyz 果晚,  阿嬌話Kenny“你根本就系一個八婆” 哈哈哈,好鬼衰啊 (3'10)
brianchung 發表於 2016-1-3 16:50

TWINS 今次係和緊- -? 我真係成日唔識分究竟幾時TWINS係和緊- -幾時係BACKUP 和音..

呢幾日香港各大論壇真系得呢個論壇系討論呢個演唱會,其他論壇全部都講緊坤哥

我暗戀過你㗎  好正

睇完show好掛住美孖
好想現場聽多次著睡衣跳舞風箏與風

睇完show好掛住美孖
bagfgfcde 發表於 2016-1-3 17:24

好想再睇
不過覺得呢個係最後一個演唱會

今次Twins concert 好過 上次 人人彈起 N 倍
係佢地咁多次 以黎 最正 最好睇 既1次
全部 都 唱晒自己既歌!!!

佢地真係好鬼搞笑

今次Twins concert 好過 上次 人人彈起 N 倍
係佢地咁多次 以黎 最正 最好睇 既1次
全部 都 唱晒自己既歌!! ...
Sum11112014 發表於 2016-1-3 17:32

我覺得:LoL<零4好玩<一時無兩<ichiban興奮<人人彈起,人人彈起真系冇眼睇...

好想再睇
不過覺得呢個係最後一個演唱會
Ald 發表於 2016-1-3 17:27

唔會啦
我覺得今次dump本 就係想有下次
如果次次都好似人人彈起咁hea做
真係搵鬼睇

唔會啦
真係搵鬼睇 ...
CLWH 發表於 2016-1-3 17:37

我都希望有下一個演唱會
Twins同我一齊長大 真係好感動

emoji都唱到 綁架應該0k
CLWH 發表於 2016-1-3 16:14

冇理由會食左成隻2BF掛..
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

唔會啦
真係搵鬼睇 ...
CLWH 發表於 2016-1-3 17:37

今次反應咁好,應該唔洗再等五年咁耐
肥婆馬上收皮

好想聽傷心情歌 呢2場搵人幫我叫上台T______T
第2場係confirm有錄? 如果係連埋尾場suppose會錄咪至少錄左4場LoL?

睇完show好掛住美孖
bagfgfcde 發表於 2016-1-3 17:24

聽風箏與風聽到喊左...music break歡呼聲真係好震撼
肥婆馬上收皮

好想聽傷心情歌 呢2場搵人幫我叫上台T______T
第2場係confirm有錄? 如果係連埋尾場suppose會錄咪 ...
tungbilly 發表於 2016-1-3 18:06

有人po微博,第二場有"吊臂"錄影
肥婆馬上收皮

今晚會唔會系cas呢?四個人

今晚禮/阿感同女朋友/徐浩都去左

點解冇影as one
Timmy147 發表於 2016-1-3 17:09

好明顯無人氣

睇左2號,真心正!!live比平時好好多!
睇1場唔夠喉啊!雖然而家唔似以前咁瘋狂聽twins嘅歌,但竟然都全部識唱跟唱

今晚冇派螢光棒 改為派戒指
nonkul

其實有d想睇四塊餅碎同距地一起同臺(雖然好唔中意Angela)

SA弟林 發表於 2016-1-3 21:04

唔怪得我見有人po戒指lol...
星星棒靚好多

TWINS 今次係和緊- -? 我真係成日唔識分究竟幾時TWINS係和緊- -幾時係BACKUP 和音.. ...
俊仔 發表於 2016-1-3 17:17

你唔講我又真係無特別留意到呢點,我覺得聽落距地唔似和音喔

SA弟林 發表於 2016-1-3 21:04

呢個可以有!夠新意!

唔怪得我見有人po戒指lol...
星星棒靚好多
tungbilly 發表於 2016-1-3 21:09

呢個可以有!夠新意!
brianchung 發表於 2016-1-3 21:11

估計聽晚都係戒指 哈哈哈

伍樂城今晚嚟咗睇 頭先Twins多謝伍樂城
nonkul

估計聽晚都係戒指 哈哈哈

伍樂城今晚嚟咗睇 頭先Twins多謝伍樂城  ...
SA弟林 發表於 2016-1-3 21:17

你今晚都去左睇呀?

C allstar做嘉賓 合唱眼紅紅!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha C allstar 係紅館出邊買ep 拎比Twins 簽名
nonkul

你今晚都去左睇呀?
tungbilly 發表於 2016-1-3 21:18

今晚既飛我轉比電電

眼紅紅 (嘉賓 : C allstar 合唱)
天梯 (With C allstar 合唱)

逾越生死  (C allstar)
nonkul

今晚既飛我轉比電電

逾越生死  ...
SA弟林 發表於 2016-1-3 21:37

你咁快po以為你係現場
天梯果然走唔甩ha

今晚既飛我轉比電電

逾越生死  ...
SA弟林 發表於 2016-1-3 21:37

三首歌,好高待遇啊

你咁快po以為你係現場
天梯果然走唔甩ha
tungbilly 發表於 2016-1-3 21:45

假裝在現場

三首歌,好高待遇啊
jun518 發表於 2016-1-3 21:47

天梯其實就唱咗一段
nonkul

假裝在現場