返回列表 發帖
今晚有無螢光棒?

今晚有無螢光棒?
UYDR67 發表於 2016-1-4 18:40

我都好想要

神奇兩女俠+你講你愛我+救生圈https://www.youtube.com/watch?v=ZqY6IuGlF2M
唔計忘詞同甩嘴,唱得算收貨啦
BTW, 啊嬌今次抵贊下,我覺得今次距有d歌真系唱得同cd版接近
啊sa把聲唔知系咪因為病,粗糙得有d明顯

唔係掛 人人彈起無論唱同舞蹈到hea到一個點
阿嬌當年d神情仲好怪
CLWH 發表於 2016-1-4 01:09

同感啊,之前想回顧翻人人彈起,但睇到一半都無已經頂唔順,阿嬌唱到好似蚊z叫甘......今次真係好好多

好多黃牛高價收飛
nonkul

唔係個個做都得
會好容易俾人鬧唔pro
同隊band會詐型
CLWH 發表於 2016-1-4 14:30

啊Fi上個演唱會都試過,不過距系自彈自唱,無影響到隊band

Samba只碟甘多好噶快歌距地唔唱,反而唱左甘多慢歌,有d可惜

Samba只碟甘多好噶快歌距地唔唱,反而唱左甘多慢歌,有d可惜
brianchung 發表於 2016-1-4 19:34

希望有快樂紅白藍,阿Sa助手之前講過希望演唱會聽到
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

brianchung 發表於 2016-1-4 19:34

samba全碟regular rundown淨係唱左 黑色喜劇

就算encore都淨係得一首救生圈
(好彩佢地唔再唱 森巴皇后 好厭)

點解唔唱 一時無兩

party同2 be free又係全碟被無視

samba全碟regular rundown淨係唱左 黑色喜劇

就算encore都淨係得一首救生圈
(好彩佢地唔再唱 森巴皇后 好 ...
cbacbacba1 發表於 2016-1-4 19:46

今晚唱埋咖啡迷噶話即係總共唱左3首了,其實覺得熱粉紅同紅睡星都好適合系呢個演唱會唱!

竟然有咖啡迷
好愛呢首
雖然快樂紅白藍仲正啲

希望佢地會唱埋德州的故事啦
佢地好多遺珠被忽略 好可惜

紅44段 第七
cm相約嗎
nonkul

竟然有咖啡迷
好愛呢首
雖然快樂紅白藍仲正啲

佢地好多遺珠被忽略 好 ...
bagfgfcde 發表於 2016-1-4 20:19

尋晚嗌咗好多次作詞人的錯同桃紅結他
幾時先有得聽

竟然有咖啡迷
好愛呢首
雖然快樂紅白藍仲正啲

佢地好多遺珠被忽略 好 ...
bagfgfcde 發表於 2016-1-4 20:19

德州的故事 高溫瑜伽 紅睡星 兩個好 愛無敵...呢d希望part 2快歌部分會有
肥婆馬上收皮

朋友的愛 香港紐約 飄零燕 大過天 傷心情歌
希望是但中1首
肥婆馬上收皮

今晚最後派返星星棒定戒指呀?

今晚最後派返星星棒定戒指呀?
tungbilly 發表於 2016-1-4 21:13

星星棒
nonkul

星星棒
SA弟林 發表於 2016-1-4 21:14

點呀點呀,今晚點呀

Soliton fb有官方版Twins+C All Star
琴晚都有錄DVD有望收錄救生圈 神奇兩女俠
肥婆馬上收皮

點呀點呀,今晚點呀
tungbilly 發表於 2016-1-4 21:23

農夫做嘉賓 合唱士多啤梨蘋果橙
nonkul

農夫做嘉賓 合唱士多啤梨蘋果橙
SA弟林 發表於 2016-1-4 21:55

um......... 都係shine/sg同callstar比較吸引
等你報告

Soliton fb有官方版Twins+C All Star
琴晚都有錄DVD有望收錄救生圈 神奇兩女俠 ...
fifty1205 發表於 2016-1-4 21:42

原來尋晚都有錄

琴晚都有錄DVD有望收錄救生圈 神奇兩女俠 ...
fifty1205 發表於 2016-1-4 21:42

我反而覺得尋晚似無錄(for dvd)@@
段片似係for場館播果d,純粹cut左出黎比佢地upload

希望大家可以幫下手
得知今日好多人買黃牛 過完數 黃牛無影 警察話要完場先可以報案 而且今日好多人都係咁樣報案 (我朋友都係受害者之一)
所以可唔可以一完場就話聲我知 謝謝

希望大家可以幫下手
得知今日好多人買黃牛 過完數 黃牛無影 警察話要完場先可以報案 而且今日好多人都係咁 ...
rfv123 發表於 2016-1-4 10:51 PM

陰公豬囉我朋友之前都試過(唔係喺香港)
不過我朋友係入到場先過數
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

KINGJER坐yellow zone第一排wor
有冇人睇下佢真面目

好耐無見過twins咁受歡迎,直頭好似返返去十四年前一出道咁,
今晚啲飛畀人炒到$3000兩張$480,最後都搵唔到飛入去睇,
最開心美嬌有畀心機練舞同唱歌(雖然唱方面去唔返一時無兩嘅水準),
佢出事之後嗰幾年畀人覺得好hea,完全無心機唱歌,
希望蛋公司識做,2016畀佢哋合體出返歌

KINGJER坐yellow zone第一排wor
有冇人睇下佢真面目
electric 發表於 2016-1-4 23:20

真的嗎

美祖、美Y有無上台?

好耐無見過twins咁受歡迎,直頭好似返返去十四年前一出道咁,
今晚啲飛畀人炒到$3000兩張$480,最後都搵唔 ...
Rene 發表於 2016-1-4 23:23

我想佢地有一年可以keep住出歌

今晚有冇唱虛齡?
btw JY係ig好high囉

今晚想搵飛都難搵
見到有人出價5000/2 賣 680/1

anyways 今次肯定會買碟支持

陰公豬囉我朋友之前都試過(唔係喺香港)
不過我朋友係入到場先過數 ...
Qmen 發表於 2016-1-4 23:15

我朋友都係不斷提出面交 但對方就玩攻心計 話唔過數就會俾其他人 當時已經七點 所以只好過俾佢。
去到警局 朋友係估唔到警察話今日已經好多人黎報案 但一定要完場先係刑事案 所以大家完場 plz 講一聲

今晚有冇唱虛齡?
tungbilly 發表於 2016-1-4 23:27

有林峰同佢bb

美祖睇尾場囉
啊啊啊啊啊
我原本打算睇尾場架
唔制呀

我朋友都係不斷提出面交 但對方就玩攻心計 話唔過數就會俾其他人 當時已經七點 所以只好過俾佢。
去 ...
rfv123 發表於 2016-1-4 11:28 PM

其實既然係咁就應該估到係假架啦

祖兒fb live 緊啊!!
twins & 祖兒 合唱ing

最唔想見到個件嘉賓還是出現了

其實既然係咁就應該估到係假架啦
Qmen 發表於 2016-1-4 23:32

我朋友係台灣人 佢唔係好清楚香港既事 所以最後搵我幫助既時候 已經太遲 而且仲要係大金額
只可以講twins海外市場真係做得太好⋯

祖兒fb live 緊啊!!
twins & 祖兒 合唱ing
patrick1029 發表於 2016-1-4 23:34

佢今晚high到

Joey Facebook live 左你講你愛我 同 眼紅紅!!
人大了珍惜今次不可有下次

佢今晚high到
tungbilly 發表於 2016-1-4 23:41

睇佢ig 佢今晚真係好crazy
一路crazy到台上

btw今晚又有螢光棒又有banner
琴晚得個隻戒指...

睇佢ig 佢今晚真係好crazy
一路crazy到台上

btw今晚又有螢光棒又有banner
琴晚得個隻 ...
patrick1029 發表於 2016-1-4 23:45

大紅大紫果段
banner係fans made既,通常都係尾場先出場架喇
不過戒指呢...我覺得係錄影場先有星星棒lol
你睇尋晚?

love jojo 比我live睇左一陣twins

不過佢真係好似high 大左
愛祖亦愛孖嗄

今晚有冇唱虛齡?
tungbilly 發表於 2016-1-4 23:27

有 唱 同emoji
nonkul

有 唱 同emoji
SA弟林 發表於 2016-1-4 23:50

嗚... emoji一定入碟喇ya!
仲唱緊?

----------------------------
睇fb話有part 2,宣佈左?

去 ...
rfv123 發表於 2016-1-4 23:28

我都俾人呃左。。。但係俾大陸人呃、應該香港報警無用?好彩只係少數目。。

大紅大紫果段
banner係fans made既,通常都係尾場先出場架喇
不過戒指呢...我覺得係錄影場先有星星 ...
tungbilly 發表於 2016-1-4 23:47

我以為banner係大會派
係啊琴晚
真係好似唱左場k咁

part2 真的嗎?

德州的故事

亂世佳人
德州的故事
nonkul

我以為banner係大會派
係啊琴晚
真係好似唱左場k咁

part2 真的嗎? ...
patrick1029 發表於 2016-1-4 23:59

未confirm,應該要等佢地上水先知現場有冇講
佢地仲未現身唔通仲未完?