返回列表 發帖
LOL係演唱會主題曲?
睇31 定尾場好呢
希望唱多d sidetrack!
人大了珍惜今次不可有下次

琴日睇左訪問,問Twins最鍾意自己邊首歌
嬌:冬令時間 星星月亮太陽 Sa:我決定走了 慌心假期 香港紐約
...
fifty1205 發表於 2015-8-29 09:07

Twins 係十周年Fans 聚會講過佢地好鍾意我決定走了
可惜唔知咩原因冇plug 到希望今次真係有啦+1

btw 咩訪問黎? 有冇source

以前d 演唱會 好似多d budget 去做咁又吊住係半空唱 舞台設計又靚
相反人人彈起好似比較慳皮...
希望今次做得好好睇睇喇

我係呢張 有冇人知得唔得?

都唔知睇倒數定尾場好
跟據以往經驗倒數場會唔會唱多幾首?

幾經幸苦終於買到4張31號 $680

希望聽到我決定走了, 高溫瑜珈, 那天很愛笑...

跳得有板有眼

回復  俊仔

有Ones to watch 一D都唔擔心
Wing1211 發表於 2015-12-2 10:06

好似個個開演唱會都去個到練

12.31
YELLOW 71, ROW 11, 90-93
有冇人知靚唔靚?

轉彎位黎
tungbilly 發表於 2015-12-14 15:02

轉彎位 希望冇野遮住個台喇
好想握手啊...

今日係咪有綵排記者會? 應該可以聽到一兩隻會唱ge快歌喎 雖然可能都係LOL haha ...
721AXA 發表於 2015-12-28 18:11

魔方全媒Weibo: 演唱會還有幾天就開始,雖然有點緊張,但是興奮心情比較多,這次第一場在除夕舉行,說粉絲來到就知道有什麼驚喜。而這次嘉賓方面有很多朋友仗義幫忙,但有一些臨時有工作不能來

應該唔會再係Boy'z 或者Joey 呱

係咪姐係倒數個晚會冇嘉賓?

好想聽到Shine 同Twins 合唱《燕尾蝶》啊

件tee是咪有得賣?
hehe 發表於 2015-12-29 16:15

本身以為係演唱會紀念品
啱啱google search到 法國牌子?

http://www.elevenparis.com/fr/t-shirt/58761-t-shirt-les-twins-are-my-buddies-teebuddy-m.html

好緊張啊!!
希望聽到我決定走了、高溫瑜伽、那天很愛笑!!

唔知買唔買螢光棒入場好
英皇d 演唱會係咪都會送吹氣好嘈個d 打氣棒

好開心同到阿Sa 自拍!!
好開心唱左我決定走了(雖然得半首)
好開心Shine 做嘉賓(以為實唱燕尾蝶, 點知佢地唱半成年)
啊 好想睇多場啊!!

點歌環節有fans 點虛齡時代
點知阿Sa 話今晚唔唱呢首住
話時話一首2 Be Free 都冇唱

最後點歌環節係點邊首嫁?
kingo515 發表於 2016-1-1 02:30

28. 下一站天后
29. 精選
30. 女校男生

個台超靚 超特別 好鍾意唱熱浪假期個陣 個泳池
個Rundown好正
但係我個邊唔太好氣氛
冇咩人嗌 得 ...
Ald 發表於 2016-1-1 03:17

熱浪假期個part d 男dancer 除衫show 肌 睇到㷫烚烚

SA 訪問話尋晚因為時間OVERRUN 有D 歌CUT左無唱…
今晚RUDNWON 應該會唔同!
俊仔 發表於 2016-1-1 13:13

Twins 同Shine Talk 個part 阿Sa 話有少少overrun 都估到可能會cut d 歌
話時話琴晚係咪遲左放人入去 所以搞到遲左開場?

今晚encore 套衫好似同琴晚個套唔同bor

好中意紋身既男dance   除褲動作真係J死我  

點解唔係我面前跳舞   

...
SA弟林 發表於 2016-1-2 14:01

好正啊救命 阿Sa 就好喇摸足五晚

哇成十個女仔唱士多啤梨蘋果橙 好熱鬧

話時話諗到個Family Medley:我們要睡覺/我的爸爸媽媽/飄零燕/妹妹/你看得見嗎

Joey Facebook live 左你講你愛我 同 眼紅紅!!

都係冇朋友的愛 明明有人嗌
jasonng 發表於 2016-1-5 00:20

之前又話唔唱住嘅

通常d part 2 係隔幾耐開?

想問下joey 係被Twins 邀請上台定係自己踩上去?