返回列表 發帖
最靚都係當年一時無兩個演唱會海報!
我最想聽其實係神奇兩女俠 無一次唱過

ichiban同04果時太細個無去睇一時無兩果時狀態大勇 唔只concert 果排連普通live都唱得好好(可以睇返05叱 ...
Rene 發表於 2015-8-31 22:12

入行以黎最好個次一定係拉闊 twins x at17!個年所有媒體都評擊 甚至有前輩指名批評佢地令樂壇生態唔健康!
因為咁英皇先肯完全放佢地幾個月假 咩job都唔接 正係去為呢個Show排練!
YOUTUBE係有得睇呢個拉闊音樂會!

入到去都無用 個個hold住唔pay 做咩野呀⋯⋯

其實有冇人好似我咁覺得:阿嬌 一唱 唔入咪 就開始唔自然 開始怯 之後就抄粉連連....

呢兩日聽返舊歌,Samba真係好正,尤其係快樂紅白藍同一點一滴
如果有就好la ...
fifty1205 發表於 2015-12-30 11:44

唔記得幾時講過 samba隻碟(當年...)係畫得最差 得一版就無!但隻碟我想講d歌係好正!!!

上網睇到士多啤梨蘋果橙 唱係SUPER GIRL RAP係AS ONE同埋買襪買衫可以做風紀有片睇 真係好好笑 全場都係度笑
今晚我要聽神奇兩女俠呀!

岩岩現場 聽到神奇兩女俠真係好開心 不枉係前排叫得咁大聲⋯
其實你講你愛我 同 救生圈 好多人都叫唔好
隔離話唱光之美少女 佢地連係咩黎都唔記得!
其實好大聲叫分飛燕 但係都係聽唔到 sad.

朋友睇果區隔離有一部camera 影緊喎
SA弟林 發表於 2016-1-4 00:21

我都見到 但懷疑緊係唔係錄 定 只係上面大電視轉播既cam...

咁可能益自己人boy
jun518 發表於 2016-1-4 00:23

super girl + asone 尋日有錄

係冇睇過rundown下,聽到安全感咁side既歌已經好感動
d舞步又有誠意,聽到烈女雖然大家好冷淡
btw有 ...
wilson0091 發表於 2016-1-4 00:37

utube有呀!

有冇link?用咩search? 搵唔到既
wilson0091 發表於 2016-1-4 00:43

https://www.youtube.com/watch?v=dhQQhvtH2WQ

有架,老左對關節唔好,美祖1314個時寧願爛聲都唔打
Wing1211 發表於 2016-1-4 12:27

軒仔都講過 對女性唔好 > 對男性唔好! 因為會影響女性將來生仔個盤骨...唔記得一個月定一年最多打三次

官方視頻放出 Twins同super girl + as one對話 同 士多啤梨蘋果橙 (super girl + as one 版)

平時幾點開show?
swl 發表於 2016-1-4 17:40

希望大家可以幫下手
得知今日好多人買黃牛 過完數 黃牛無影 警察話要完場先可以報案 而且今日好多人都係咁樣報案 (我朋友都係受害者之一)
所以可唔可以一完場就話聲我知 謝謝

陰公豬囉我朋友之前都試過(唔係喺香港)
不過我朋友係入到場先過數 ...
Qmen 發表於 2016-1-4 23:15

我朋友都係不斷提出面交 但對方就玩攻心計 話唔過數就會俾其他人 當時已經七點 所以只好過俾佢。
去到警局 朋友係估唔到警察話今日已經好多人黎報案 但一定要完場先係刑事案 所以大家完場 plz 講一聲

今晚有冇唱虛齡?
btw JY係ig好high囉
tungbilly 發表於 2016-1-4 23:27

有林峰同佢bb

其實既然係咁就應該估到係假架啦
Qmen 發表於 2016-1-4 23:32

我朋友係台灣人 佢唔係好清楚香港既事 所以最後搵我幫助既時候 已經太遲 而且仲要係大金額
只可以講twins海外市場真係做得太好⋯

美祖好似飲醉酒咁,乜事
勁似d觀眾大鬧舞台咁
Wing1211 發表於 2016-1-5 00:10

睇直播 都有呢個感覺!佢係唔係飲醉酒

個泰臣出黎浪費左好耐時間,陣無氣氛,唱多兩隻歌都得
ckyung 發表於 2016-1-5 01:36

其實我想問呢個問題好耐 泰臣個幾條片係同主題有咩關係?同埋我記得MANI講過今次演唱會怕被人偷橋就係咁?
又講過1231號個場會有一個紀錄刷新 係唔係無了?

近SA左手面第一個
BTW 好好彩拎到派既POSTER 但原來得TYSON的簽名  /_\ 除左當下好笑之外真 ...
俊仔 發表於 2016-1-6 09:28

2016聖誕禮物拎番出去抽
BTW我朋友終於報完案... 原來有好多人都中招 包括有假飛添
以英皇性格 有錢賺到盡,一定會有PART 2!我估係8月
同政府合作 整個香港夏日音樂節 2016 之 LOL(純粹猜測)

咪鬼同政府合作啦
整衰哂twins 個名
CLWH 發表於 2016-1-6 18:07

但印象中 最快開到PART 2既係鄭伊健 歲月友情演唱會 就係政府搞出黎SUMMER POP.所以唔係無可能...而且TWINS都做過繽紛冬日節宣傳大使 (幫政府做野...重點英皇都係向錢看!)
當然係FF啦現在 如果咁都講中 真係要去買六合彩!無論點都好...支持有PART 2