返回列表 發帖
31/12 全部sold out
1/1- 3/1所有$680、$280都Sold out
1/1得5張單丁$480
2/1同3/1 $480選1張都話未能提供座位

我睇尾場,撐住呀,希望佢地live Keep到

無唱過虛齡時代
呢個rundown真係有surprise位
著睡衣跳舞真係high左
小心愛同烈女又係完全估唔到
其實今次 ...
tungbilly 發表於 2016-1-1 01:24

我fd影左支星光捧超靚,希望場場有

場埸都有星星棒嗎?

可唔可以唱埋飄零燕/ 雙失情人節
l00540 發表於 2016-1-3 09:16

尾場可否唱拍住上/雙失情人節嗎?

明晚睇,我想要星星棒

今晚有無螢光棒?
UYDR67 發表於 2016-1-4 18:40

我都好想要

好正,好感動
希望會有Part 2

冬令時間 朋友的愛 迎春花 咖啡迷  全被BAN
gooloo 發表於 2016-1-5 01:26

gil話齋假民主

成長
睇到距哋承認人人彈起嗰次狀態不佳之后
話今次Twins返嚟啦我喊咗出嚟真係好感動
當中有提及PART 2 ...
Qmen 發表於 2016-1-5 01:06

今次佢地真係歸位,之前人人彈起明顯不在狀態
gil都話第一次enjoy做演唱會

仲要唱哂3分鐘 不過首歌好聽我 OK

但成個演唱會無左佢啲間埸片差好遠 佢既作用好大 ...
賴爽 發表於 2016-1-5 01:37

強烈對比
勁多人嗌朋友的愛

阿嬌自己都有講 我聽到佢地話唱朋友的愛喎
我覺得係阿SA自己唔肯唱
SA弟林 發表於 2016-1-5 01:45

呀嬌仲有話想唱快歌
之後有人話冬令時間,佢話點唱?快版冬令時間
其實佢係想引導去揀哈姆太郎? LOL

希望開Part 2,真係俾佢地感動到,有Heart有落力,Rundown有驚喜!

仲諗住晚晚encore 都唔同歌!朋友的愛阿!!!

演唱會居然去到12點15分先完!仲諗住有sencond encore...但 ...
aleksbear 發表於 2016-1-5 02:01

啲人要返工返學,好難再2nd encore

人人彈起之後其實對距地噶感覺已經淡左(曾經系死忠),但今次之后又開始中意翻距地!!

我都係!!! ...
rubin01 發表於 2016-1-5 11:04

不是死忠,但聽佢地歌大
見佢地咁爭氣,有啲老懷安慰感覺