返回列表 發帖
估唔到大家咁熱烈討論到離晒題,嗱嗱嗱,報道裡面無指名道姓㗎。
嗱,我份人就好公道嘅,啱啱揾到另 ...
kayzzz 發表於 2015-9-13 16:20

睇左篇嘢,如果係圈外好朋友,即唔係指Alfred.

希望版主將各位離題既人繩之以法!
身為論壇元老我一定要好好維持治安

反OT
欣宜真係好正 不但之因為份人男仔頭而受同志歡迎
又受一班愛食肥膩野既直男歡迎
肥人又愛佢 瘦人又欣賞佢咁肥都跳到勁舞
小朋友都愛佢扮白雪公主扮得似

真 人生贏家

"網絡名人" 健 吾 係fb轉載咗東方嘅報道,反應熱烈, "欣宜啲朋友"真係多得佢唔少。

其實係咪佢初戀同佢拍完拖
比佢搞到有心理陰影
然後變攣??
------------
鏗鏗愛吃肥膩野
其他瘦排骨望住鏗鏗就只可遠觀而不可褻玩焉

其實係咪佢初戀同佢拍完拖
比佢搞到有心理陰影
然後變攣??
------------
鏗鏗愛吃肥膩野
其他瘦排骨望住鏗 ...
海彥 發表於 2015-9-13 20:10

我就一路都對許生冇乜大好感
頭兩年鍾意都係鍾意佢d K歌

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

禾巧欣賞欣宜bb既敢言,
+10000分
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

希望版主將各位離題既人繩之以法!
身為論壇元老我一定要好好維持治安

反OT
欣宜真係好正 不但之因為份人男 ...
bagfgfcde 發表於 2015-9-13 18:06

欣 宜 簡 植 係 童 話 中 的 主 角 呀

又可以同矮仔做朋友

又有活潑動人歌聲<333

將一切不可能變成可能

禾巧欣賞欣宜bb既敢言,
+10000分
dongbb2332 發表於 2015-9-13 20:35

為上報出賣好友 -10000分

為上報出賣好友 -10000分
harryharry 發表於 2015-9-13 20:35

間接幫好友出櫃, 等佢地唔洗再收收埋埋 +10000分
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

情比金堅 欣宜真係好朋友

零鏗係咪有上 CM?
如果係不如一齊分享下睇法呀唔該
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

其實我都有聽過MB圈內人講話Alfred專溝肥仔
fifty1205 發表於 2015-9-13 17:13

小小肥 or 超級肥? Or both?

評分人數

希望許廷鏗從此同隻肥婆絕交

忍痛一刀就這麼兩斷
nicknicknick 發表於 2015-9-13 20:31

的确要同呢顶人绝交 ~
把口大到呢 搏命漏风 —— 而且系特登嘅 !事后仲要扮晒无辜话我唔知会搞成o甘架~
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

的确要同呢顶人绝交 ~
把口大到呢 搏命漏风 —— 而且系特登嘅 !事后仲要扮晒无辜话我唔知会搞成o甘 ...
阿田 發表於 2015-9-15 22:51

嘩,估唔到Joyce入左娛樂圈咁耐,講嘢重係唔經大腦,就算係話圈外人,的人都會聯想起牙醫,所以Alfred都係唔好同佢太friend好D,都唔知佢是不是故意的。佢的好朋友中我比較欣賞林欣彤,佢做人口密同埋從來唔會講人是非同壞話,包括前度。

肥婆成日都語出驚人博見報架啦。

的确要同呢顶人绝交 ~
把口大到呢 搏命漏风 —— 而且系特登嘅 !事后仲要扮晒无辜话我唔知会搞成o甘 ...
阿田 發表於 2015-9-15 22:51

佢有回應過件事咩?quote嚟睇下?

你好似打錯字喎
harryharry 發表於 2015-9-15 23:55

嘩, 恕小人唔識欣賞。 唔覺意睇咗一張都想洗眼。

嘩,估唔到Joyce入左娛樂圈咁耐,講嘢重係唔經大腦,就算係話圈外人,的人都會聯想起牙醫,所以Alfred都係 ...
Ching2015 發表於 2015-9-15 23:23

鬼妹個性, 唔經大腦 is quite common.

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20150801/54040871

Thanks for sharing harryharry. Joyce's next song should be called 你仆夠了嗎?

估唔到大家咁熱烈討論到離晒題,嗱嗱嗱,報道裡面無指名道姓㗎。
嗱,我份人就好公道嘅,啱啱揾到另 ...
kayzzz 發表於 2015-9-13 16:20

唔通話圈內姓許咩
【This is MC】澳門見

零鏗係咪有上 CM?
如果係不如一齊分享下睇法呀唔該
Our_Souvenir 發表於 2015-9-14 05:20

我覺得佢有, 鏗鏗你好
【This is MC】澳門見

欣 宜 更 自 爆 其 初 戀 男 友 是 男 同 志 , 現 成 她 最 好 朋 友
kayzzz 發表於 2015-9-12 21:55

陳家豪?

btw佢同鏗B真係情同姊妹

而且我覺得欣宜呢類鬼妹仔兼肥妹仔性格都好係同志磁石

希望許廷鏗從此同隻肥婆絕交

忍痛一刀就這麼兩斷
nicknicknick 發表於 2015-9-13 20:31

你歧視肥人。。人人都可以發表自己野啦。。。

鏗都可以向傳媒講自己愛肥仔,不過佢無膽。。。
其實欣宜幾好,等人覺得同志不是怪人。。不要歧視,其實佢宣傳緊同志同一般人無分別,都有正常社交。。

actually i think alfred is so obvious ...
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

陳家豪?

btw佢同鏗B真係情同姊妹

而且我覺得欣宜呢類鬼妹仔兼肥妹仔性格都好係同志磁 ...
masterdragon 發表於 2015-9-19 01:16

陳家豪又幾嫩口
欣宜真係好姊妹, 等鏗鏗冇咁大壓力

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

原來未留名
有無呢單報導 alfred都係

回復 77# nicholashin

有料爆就開心share啦

陳家豪又幾嫩口
欣宜真係好姊妹, 等鏗鏗冇咁大壓力

**** 本內容被作者隱藏 **** ...
Kyle_ 發表於 2015-9-19 19:57

響街見過陳家豪同一班男性朋友大聲講大聲笑
都幾camp

第一時間其實會霖到Alfred
無力將天氣逆轉。

第一時間其實會霖到Alfred
moxy 發表於 2015-9-20 12:39

same here! 自動聯想 =_=

https://instagram.com/p/8JgNj4sEDJ/?taken-by=princejoyce

欣宜只係稱呼亨亨做"細佬",而唔係"好朋友"。你地唔好再誤會亨亨喇!!

岩岩TVB個主持問
"你女朋友係邊個?"
鏗鏗個樣
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

岩岩TVB個主持問
"Alfred 究竟你有冇女朋友"?
鏗鏗個樣
matthew1990 發表於 2015-10-6 19:08

邊個節目問埋啲問題咁無聊?

kayzzz 發表於 2015-10-6 19:39

即刻好想睇
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

Yes, such a silly question, of course he has a girlfriend, her name is Ah Siu (阿小).

Yes, such a silly question, of course he has a girlfriend, her name is Ah Siu (阿小).  ...
boy4dudes 發表於 2015-10-6 20:03

who is ah siu?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

呢個節目有冇人cap左女朋友嗰段?

arbee 發表於 2015-10-6 21:52

好快手

更正番條問題係: "你女朋友係邊個?"

回復  matthew1990
boy4dudes 發表於 2015-10-6 22:20

......