標題: [Aug/2019] HANA菊梓喬只想與你在一起演唱會 [打印本頁]

作者: ellybest    時間: 2019-5-23 00:17     標題: [Aug/2019] HANA菊梓喬只想與你在一起演唱會

香港最受歡迎女歌星菊梓喬Hana Kuk自加入星夢娛樂演繹過多首大熱全城的金曲和TVB劇集歌曲,並獲得多項殊榮。星夢娛樂集團有限公司及理想天映傳媒有限公司主辦的中國移動香港Privilege Club呈獻:HANA菊梓喬只想與你在一起演唱會將於2019年8月24和25日在九龍灣國際展貿中心舉辦,big big shop 即日起獨家優先訂票。菊梓喬Hana Kuk 的歌迷朋友不要錯過現場近距離欣賞和感受的機會,快來訂票啦!

BigBigShop會員獨家優先訂票已經開始,演唱會門票將於6月26日正式公開發售。

演唱會名稱:HANA菊梓喬只想與你在一起演唱會
地點:九龍灣國際展貿中心
日期:2019/8/24-25
時間:20:00
票價:HK$680 / $480 / $380
公開發售日期:2019/6/26
優先訂票:Bigbigchannel (2019/5/21)
資料來源:唱片公司及歌手fb , Ig
作者: John    時間: 2019-5-23 00:23

香港最受歡迎女歌星菊梓喬!
作者: 敗犬女王    時間: 2019-5-23 00:30

who?
作者: cathay1996    時間: 2019-5-23 01:54

堆填區最女
作者: 黃家正    時間: 2019-5-23 07:32

星夢好耐無搞過演唱會,可以睇下佢哋有幾叫座
作者: Ching2015    時間: 2019-5-23 07:51

who?
敗犬女王 發表於 2019-5-23 00:30

不如同熊君開紅館好過啦,搶熊君資源。
作者: ivanbb    時間: 2019-5-23 10:15

最受歡迎女歌星居然未開過任何show
作者: hdfb    時間: 2019-5-23 10:49

22吋腰!!
作者: kaman921    時間: 2019-5-23 11:39

其實初出道嘅Hana咪幾好
唔係下下靠洗腦歌

[YouTube]tLVsl9x9ZiQ[/YouTube]
作者: 杰哥哥    時間: 2019-5-23 14:16

厉害,居然能开演唱会!!!
作者: 敗犬女王    時間: 2019-5-23 19:55

Ching2015 發表於 2019-5-23 07:51

I don’t know her either.

Poor jojo won’t acknowledge this 最受歡迎女歌星.
作者: victor1991415    時間: 2019-5-23 20:03

又咁講
如果吳若希同Hana,我又真係寧願聽Hana d live 既
作者: 敗犬女王    時間: 2019-5-23 20:27

又咁講
如果吳若希同Hana,我又真係寧願聽Hana d live 既
victor1991415 發表於 2019-5-23 20:03

救命同公司搵連詩雅出黎都吊打佢兩個啦
作者: Frankiekiekie    時間: 2019-5-23 22:37

只可以話
走去韓國影都成浸華強北強國味
target audience大台班師奶阿叔無誤
作者: Frankiekiekie    時間: 2019-5-23 22:41

救命同公司搵連詩雅出黎都吊打佢兩個啦
敗犬女王 發表於 2019-5-23 20:27

老老竇竇
嗰兩條女真係行出嚟一浸老泥MK妹味
真係上唔到大檯開SHOW都唔想睇
碎雅同佢兩個係唔同層次

坑腩個底好過KFC起碼聲底厚
但坑腩唱歌都好多沙石懶音又多
作者: matthewyky    時間: 2019-5-24 00:47

This is not going to work
作者: cathay1996    時間: 2019-5-24 02:20

只可以話
走去韓國影都成浸華強北強國味
target audience大台班師奶阿叔無誤 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-5-23 22:37

本身個人唔得,點影都上唔到大場面架啦
作者: Crooks    時間: 2019-5-24 14:07

經理人唔係tvb,年紀唔細,唱歌唔係特別勁樣又唔係特別靚,除左同高層有特殊關係,諗唔到有第二個原因佢會受力捧到呢個程度
作者: 神女有心    時間: 2019-5-24 18:32

Ching2015 發表於 2019-5-23 07:51

其實諗諗下,可能真係慳腩搶咗Hubert Star hall嘅期
依家要有嘢令Hubert 同肥佬嘈,得兩個導火線 :
1)Hubert 唔續約 (但成年之前傾續約?星夢做嘢咁有效率? 其實睇Hubert訪問,又唔覺佢咁不滿星夢喎)
2)慳腩發姣功,日日痴住肥佬放電,要肥佬將Hubert個star hall期比佢,之前慳腩成日响傳媒面前講想開演唱會,又話星夢無表態,點會突然間8月開兩場star hall??
係咪慳腩趁Hubert拍緊劇,乘虛而入,搶佢個star hall期,Hubert 先發嬲到鬧肥佬,即Hubert 同肥佬炒大獲都要有個好大嘅原因架
Hubert跟咗肥佬咁耐,肥佬唔會一句兩句失言就抽走佢首鐵探片頭曲,一定係炒大獲,炒到肥佬要抽走佢首劇歌嚟罰Hubert
作者: Ching2015    時間: 2019-5-24 18:54

其實諗諗下,可能真係慳腩搶咗Hubert Star hall嘅期
依家要有嘢令Hubert 同肥佬嘈,得兩個導火線 :
1)H ...
神女有心 發表於 2019-5-24 18:32

咩都好,我覺得Hubert會展4000張飛賣哂,開兩場Starhall爆無問題。但Hana一場都未必爆,開麥花臣就差不多。肥佬會唔會太高估Hana號召力?
作者: kop1874    時間: 2019-5-24 19:10

經理人唔係tvb,年紀唔細,唱歌唔係特別勁樣又唔係特別靚,除左同高層有特殊關係,諗唔到有第二個原因佢會 ...
Crooks 發表於 2019-5-24 14:07

陰謀論冇意思嘅。
唱歌唔係特別勁但聲音辨識度高有質感,樣唔係特別靚但顰笑皆宜MK味濃但夠可愛。
觀眾緣好,形象正面。雖然宜家收嘅係中小學生,但唔好睇小中小學生,只要hana守得住,佢哋遲早會長大。細路追星好正常,作為家長肯定都希望自己嘅細路追一個形象較為正面嘅偶像,hana早年嘅勵志經歷會令佢加唔少分。
記得我90年代追sammi嘅時候,兩個小學雞外甥都開始追sammi,之後我脫粉,06年開始追kay,但佢哋一直都係mi嘅忠粉,例子說明伴其成長忠心度遠勝半路出家
作者: kaman921    時間: 2019-5-24 19:14

我寧願買幾張kkbox卡好過啦

https://shop.bigbigchannel.com.hk/items/5742096662134784/HANA菊梓喬只想與你在一起演唱會680門票2張?utm_medium=post&utm_source=tvb_facebook

客戶須於購買時,選擇指定OK 便利店為領取演唱會門票地點。演唱會場次及門票領取地點一經確認將不能更改或取消。於2019 年8月12日至8月19日,客戶必須到已選定的OK 便利店出示有效電子換換領券換領演唱會門票。
作者: kimjj    時間: 2019-5-24 19:58

經理人唔係tvb,年紀唔細,唱歌唔係特別勁樣又唔係特別靚,除左同高層有特殊關係,諗唔到有第二個原因佢會 ...
Crooks 發表於 2019-5-24 14:07

我都有諗呢個原因,ph同shiga唔係tvb經理人,但起碼有自己既base帶去,佢乜都無都咁睇佢,背後一定有啲野
作者: 神女有心    時間: 2019-5-24 21:44

咩都好,我覺得Hubert會展4000張飛賣哂,開兩場Starhall爆無問題。但Hana一場都未必爆,開麥花臣就差不多 ...
Ching2015 發表於 2019-5-24 18:54

Hubert嘅話,兩場star hall, 絕對大機會爆
但慳腩,兩場star hall, 多數滯銷
都唔知慳腩比肥佬食咗咩,食到佢懵L咗,我估最後滯銷,肥佬要唔要比TVB送上斷頭台
作者: Rene    時間: 2019-5-24 21:47

個廣告真係好似月餅廣告
要錢買飛就免了,抽飛都有啲興趣,
其實有冇必要搞到首首都劇歌?間中一兩隻劇歌,做一兩首side track掩住tbb haters把口都好,大台永遠唔識見好就收

利申:鍾意入大台前嘅慳拿
作者: 神女有心    時間: 2019-5-24 21:49

我都有諗呢個原因,ph同shiga唔係tvb經理人,但起碼有自己既base帶去,佢乜都無都咁睇佢,背後一定有啲野 ...
kimjj 發表於 2019-5-24 19:58

Linda 13年嗰時都係兩場展覽廳,只不過千零張票一場,兩場都係3000左右
呢個慳腩一嚟就7000張票
作者: nicholashin    時間: 2019-5-24 21:49

個廣告真係好似月餅廣告
要錢買飛就免了,抽飛都有啲興趣,
其實有冇必要搞到首首都劇歌?間中一兩 ...
Rene 發表於 2019-5-24 21:47
不如你睇下《但願人長久》嘅tracklist
作者: Ching2015    時間: 2019-5-24 22:03

Linda 13年嗰時都係兩場展覽廳,只不過千零張票一場,兩場都係3000左右
呢個慳腩一嚟就7000張票 ...
神女有心 發表於 2019-5-24 21:49

唔明,我覺得Hana始終無拍劇,唔會紅過Linda. 肥佬憑咩對佢咁有信心,一開就兩場Starhall? 13年時金堅都係開一場Starhall, 爆先再加場。Fred14年都係一場分part one, part two. 我覺得Hana點都唔會紅過以前Linda, 13的金堅同14年的Fred. 重有點解唔比賣到會展一場4000張飛的Hubert開? 其實Hana同肥佬咩關係?
作者: kimjj    時間: 2019-5-25 00:54

Hubert嘅話,兩場star hall, 絕對大機會爆
但慳腩,兩場star hall, 多數滯銷
都唔知慳腩比肥佬食咗咩,食 ...
神女有心 發表於 2019-5-24 21:44

如果啲飛去得唔好,肥佬會做野,而家要2張飛一齊買都係想賣快啲啫
作者: Ching2015    時間: 2019-5-25 11:04

如果啲飛去得唔好,肥佬會做野,而家要2張飛一齊買都係想賣快啲啫
kimjj 發表於 2019-5-25 00:54

出面討論區有人話一枝公唔想買兩張所以等公售。會唔會咁反而反效果?
其實睇番以前Linda, Alfred同Fred都係開一場先再加場同加開part two. 所以我好有理由相信,呢兩場Starhall原本係留比Hubert.
作者: samsam    時間: 2019-5-25 11:39

kimjj 發表於 2019-5-25 00:54

好明顯 ....    同埋反應都好麻麻
作者: kimjj    時間: 2019-5-25 11:40

出面討論區有人話一枝公唔想買兩張所以等公售。會唔會咁反而反效果?
其實睇番以前Linda, Alfred同Fred都係 ...
Ching2015 發表於 2019-5-25 11:04

未必既,因為之前傳過都係9月紅館,無傳過8月。而且6月要去美國做演唱會,應該唔會咁密8月又做
作者: kimjj    時間: 2019-5-25 11:47

好明顯 ....    同埋反應都好麻麻
samsam 發表於 2019-5-25 11:39

bbc賣得好唔好真係唔知,睇下肥佬出咩招囉
作者: Ching2015    時間: 2019-5-25 11:48

未必既,因為之前傳過都係9月紅館,無傳過8月。而且6月要去美國做演唱會,應該唔會咁密8月又做 ...
kimjj 發表於 2019-5-25 11:40
其實Hana都應該開,但我覺得應該麥花臣先,爆到一場再加場。兩場Starhall太冒險,唔似肥佬作風啫。
作者: 阿mark    時間: 2019-5-25 12:08

其實Hana都應該開,但我覺得應該麥花臣先,爆到一場再加場。兩場Starhall太冒險,唔似肥佬作風啫。 ...
Ching2015 發表於 2019-5-25 11:48

你開始反hana啦
作者: 阿mark    時間: 2019-5-25 12:10

唔明,我覺得Hana始終無拍劇,唔會紅過Linda. 肥佬憑咩對佢咁有信心,一開就兩場Starhall? 13年時金堅都係 ...
Ching2015 發表於 2019-5-24 22:03

Hana係最女,兼兩隻大碟都好賣得(已經拍得住張敬軒同陳奕迅),已經完勝鍾嘉欣啦
作者: Ching2015    時間: 2019-5-25 12:51

你開始反hana啦
阿mark 發表於 2019-5-25 12:08

因為佢搶Hubert資源
作者: 森姆@結論    時間: 2019-5-25 12:58

其實Hana都應該開,但我覺得應該麥花臣先,爆到一場再加場。兩場Starhall太冒險,唔似肥佬作風啫。 ...
Ching2015 發表於 2019-5-25 11:48

月巴亻老佢當左Hana係2013年的金堅
紅到開2塲star hall
話哂最受歡迎女歌星喎!
作者: 阿mark    時間: 2019-5-25 12:59

因為佢搶Hubert資源
Ching2015 發表於 2019-5-25 12:51

又唔係搶Alfred資源,你唔需要咁激動
作者: Ching2015    時間: 2019-5-26 01:00

企正中間,一哥柏豪都企側,不愧最女
作者: Ching2015    時間: 2019-5-26 07:28

回復 39# 阿mark
因為肥佬比哂資源捧菊一人,係度hea胡生,覺得睇唔過眼啫。
作者: 神女有心    時間: 2019-5-26 09:58

企正中間,一哥柏豪都企側,不愧最女
Ching2015 發表於 2019-5-26 01:00

衰得過月巴人老覺得慳腩先係最女,月巴企最女旁邊都唔企比比旁邊
作者: Ching2015    時間: 2019-5-26 11:11

衰得過月巴人老覺得慳腩先係最女,月巴企最女旁邊都唔企比比旁邊
神女有心 發表於 2019-5-26 09:58

但柏豪開過30多場個唱,Hana一場都未開。
作者: misterben111    時間: 2019-5-26 13:34

Hana係最女,兼兩隻大碟都好賣得(已經拍得住張敬軒同陳奕迅),已經完勝鍾嘉欣啦 ...
阿mark 發表於 2019-5-25 12:10

係tvb攞最女同有兩隻碟賣得就可以同軒仔Eason睇睇齊?軒仔上隻碟十星期冠軍喎,Eason更加唔洗比啦
作者: Ching2015    時間: 2019-5-26 13:36

係tvb攞最女同有兩隻碟賣得就可以同軒仔Eason睇睇齊?軒仔上隻碟十星期冠軍喎,Eason更加唔洗比啦 ...
misterben111 發表於 2019-5-26 13:34
自動企正中間位,最少比開過40場演唱會,三次紅館同kkbox會展秒爆的周柏豪紅。
作者: Bluejays    時間: 2019-5-26 14:02

未必既,因為之前傳過都係9月紅館,無傳過8月。而且6月要去美國做演唱會,應該唔會咁密8月又做 ...
kimjj 發表於 2019-5-25 11:40

我都偏向相信個 Star Hall 期從頭到尾都係 Hana 的

Herman 嘅運作模式 No.1 係「食住條水」
攞完最女 梗係要有「食住條水」嘅行動跟尾

Hubert 要「食住條水」,而家唔係最好時機,應該等 降魔的2 出街
除非係紅館要一年前申請,時間就好難就得咁準確

星夢嗰啲 乜乜演唱會期 本來係邊個 然後比左邊個
從來係 星夢 嘅招牌宣傳方式,冇一次係真
作者: 神女有心    時間: 2019-5-26 15:18

我都偏向相信個 Star Hall 期從頭到尾都係 Hana 的

Herman 嘅運作模式 No.1 係「食住條水」
攞完最女 梗 ...
Bluejays 發表於 2019-5-26 14:02

月巴人老一向保守,勁怕蝕,連紅館都計過度過,一定去到飛先會開
佢幫慳腩竟一嚟嚟兩場star hall , 有反佢平時度縮又保守嘅性格
而且,月巴年初係講過幫Hubert開演唱會的,可能申請緊紅館同時申請埋star hall
但無講過會今年同慳腩開演唱會
作者: Ching2015    時間: 2019-5-26 15:28

月巴人老一向保守,勁怕蝕,連紅館都計過度過,一定去到飛先會開
佢幫慳腩竟一嚟嚟兩場star hall , 有反佢 ...
神女有心 發表於 2019-5-26 15:18

Linda拍劇紅,開過兩場Rotunda, 約3000人
Alfred13年青春頌果期都係Starhall開一場爆再加場
Fred14,15都係Starhall各一場分part one, part two.
Hubert 18年會展4000個位賣哂
Hana一場個唱都未開過,一開就兩場Starhall?

反而Hubert一場會展賣到4000張,我又覺得再開兩場Starhall似較合理喎。
作者: teennum1    時間: 2019-5-27 01:28

其實hana張碟咁賣得 應該真係好多人支持 唔好唔記得佢隻黑膠炒到幾勁 佢嘅fans年齡層係有d唔同 我有follow幾個hifi group係fb度,好多大叔鍾意佢,仲有人話佢係王菲之後香港最好嘅女歌手,人靚歌又好聽
作者: 阿mark    時間: 2019-5-27 08:44

其實hana張碟咁賣得 應該真係好多人支持 唔好唔記得佢隻黑膠炒到幾勁 佢嘅fans年齡層係有d唔同 我有follow ...
teennum1 發表於 2019-5-27 01:28

反Hana人士唔會信你所講的
作者: kimjj    時間: 2019-5-27 09:27

點會唔信呀,佢有好多有錢男fans,有人話佢係現代鄧麗君添
作者: teennum1    時間: 2019-5-27 09:38

反Hana人士唔會信你所講的
阿mark 發表於 2019-5-27 08:44

同埋星夢比hana係大馬有自壓cd發行,連周柏豪都未有。台灣都有sony進口周柏豪同hana呢兩張碟。
作者: 賴爽    時間: 2019-5-27 10:05

其實hana張碟咁賣得 應該真係好多人支持 唔好唔記得佢隻黑膠炒到幾勁 佢嘅fans年齡層係有d唔同 我有follow ...
teennum1 發表於 2019-5-27 01:28

咁我又明喎呢樣,以前女人街個啲老女人企街唱 K 個班都有一堆大叔 fans,HANA 應該吸哂個班 fans
作者: kaman921    時間: 2019-5-27 10:17

點會唔信呀,佢有好多有錢男fans,有人話佢係現代鄧麗君添
kimjj 發表於 2019-5-27 09:27

真嘔心
作者: Crooks    時間: 2019-5-27 12:05

啲碟咁好賣咁多fans,點解bbc冇即時搶購一空嘅?啲阿叔既然一人買得廿隻碟,仲唔快啲每人掃一百幾十張落旺角派街坊
作者: 神女有心    時間: 2019-5-27 20:57

咁我又明喎呢樣,以前女人街個啲老女人企街唱 K 個班都有一堆大叔 fans,HANA 應該吸哂個班 fans {:1_116 ...
賴爽 發表於 2019-5-27 10:05

笑到噴飯,但形容得好生鬼
作者: 你老闆    時間: 2019-5-27 21:05

作者: kaman921    時間: 2019-5-27 23:07

會唔會有跳舞
作者: Ching2015    時間: 2019-5-27 23:42

啲碟咁好賣咁多fans,點解bbc冇即時搶購一空嘅?啲阿叔既然一人買得廿隻碟,仲唔快啲每人掃一百幾十張落旺 ...
Crooks 發表於 2019-5-27 12:05

賣左6天重未有一區爆喎,照計迫人買兩張應該好快爆㗎。係唔係有的一枝公粉絲連比錢買多一張請人睇都唔捨得,要等公售。咁又睇下公售頭兩日爆唔爆啦,唔爆就886。
作者: kimjj    時間: 2019-5-27 23:59

賣左6天重未有一區爆喎,照計迫人買兩張應該好快爆㗎。係唔係有的一枝公粉絲連比錢買多一張請人睇都唔捨得 ...
Ching2015 發表於 2019-5-27 23:42

睇到賣幾多?
作者: JayantL    時間: 2019-5-28 00:12

睇到賣幾多?
kimjj 發表於 2019-5-27 23:59

有得揀就即係仲有得賣
之前買祖祖嗰陣玩過BBS
作者: 你老闆    時間: 2019-5-28 11:42

作者: GiGi0325    時間: 2019-6-3 12:00

嘩 公司一姐要開show喇
作者: John    時間: 2019-6-5 10:44

Hana有陣時唱腔有容海恩影子
作者: John    時間: 2019-6-14 00:41

Hana表示《但願人長久》雖然是翻唱自盧冠廷的原名歌曲,但這首歌一直對她來說比其他歌更別具意義。

她覺得這首歌能安慰她的心靈,讓她從絕望中振作,憶述時更一度哽咽:「我覺得自己做唔到,或者生活上好多嘢好辛苦,同好多香港人一樣。但係我聽呢首歌就覺得人嘅一生好快過去,其實辛苦都並唔係咁辛苦。其實我哋好渺小,成日都將唔開心放到好大,無好好享受自己嘅人生。」
作者: 神女有心    時間: 2019-6-25 15:00

月巴終於肯收飛,慳腩情何以堪,賣到咁
作者: Our_Souvenir    時間: 2019-6-26 12:05

神女有心 發表於 2019-6-25 15:00

剛剛過去的星期六日 TVB 勁多哈嗱
星期六: 勁歌金曲 / 明愛暖萬心 / 優秀選第一回
星期日: 流行經典 / 音樂特輯
轟炸式宣傳到咁樣 其實唔怕觀眾會反感架咩?

當年世紀賤男開個唱
同舊年熊君都冇咁多宣傳
呢間公司資源分配不均程度嚴重到一個點
作者: samsam    時間: 2019-6-26 12:50

星期日: 流行經 ...
Our_Souvenir 發表於 2019-6-26 12:05

無計。佢地兩個都多左條腸,月巴人老唔需要
作者: PoonOn    時間: 2019-6-26 13:21

tBB buddy 會唔會有套餐價? CD+concert ticket 特價?
作者: cathay1996    時間: 2019-6-26 13:30

神女有心 發表於 2019-6-25 15:00

收飛即係點?
作者: 神女有心    時間: 2019-6-26 13:55

無計。佢地兩個都多左條腸,月巴人老唔需要
samsam 發表於 2019-6-26 12:50

笑死我
作者: 神女有心    時間: 2019-6-26 13:57

星期日: 流行經 ...
Our_Souvenir 發表於 2019-6-26 12:05

係驚賣唔晒先會咁多宣傳
弘弘我就唔知啦,好似賣得唔錯,就唔需要咩宣傳啦
熊君就係KKBOX搞,又賣晒,月巴更加唔會宣傳啦
作者: 神女有心    時間: 2019-6-26 13:58

回復 70# cathay1996
迫迫下架,將未賣晒嘅放公售賣
作者: myrichardac    時間: 2019-6-26 16:29

銷情都ok啊,暫時兩場480、380嘅飛都已經賣哂
作者: Our_Souvenir    時間: 2019-6-26 19:36

銷情都ok啊,暫時兩場480、380嘅飛都已經賣哂
myrichardac 發表於 2019-6-26 16:29

果然係最受歡迎女歌星喎
今年可以蟬聯啦
作者: 帥小寶`    時間: 2019-6-27 14:31

反而680清唔到
作者: 神女有心    時間: 2019-6-27 15:14

仲有大量680,乜菊粉唔係成班有錢中佬咩
慳嗰200蚊300蚊,買晒480,380
作者: 你老闆    時間: 2019-6-27 18:46

作者: John    時間: 2019-7-1 10:40

開始賣霏未??
作者: fengzhizi9225    時間: 2019-8-17 08:33

準備開啦?有無嘉賓?
作者: btvfans    時間: 2019-8-17 09:07

原來中年阿叔嘅口味都係相似嘅
難怪除咗肥佬何之外仲會有人鐘意坑腩
作者: 你老闆    時間: 2019-8-20 21:25

作者: kaman921    時間: 2019-8-22 11:20

個個睇晒真天后演唱會
無人睇將軍澳最受歡迎女歌星演唱會呀?
作者: stephybest    時間: 2019-8-22 13:07

有跳樓飛未
作者: 你老闆    時間: 2019-8-22 13:11

作者: kaman921    時間: 2019-8-22 15:48

當然無人睇啦,都未開始做
你老闆 發表於 2019-8-22 13:11

我夠知未開始做啦都就黎 想問係咪824825無人睇
作者: 你老闆    時間: 2019-8-22 17:06

作者: ksquare    時間: 2019-8-24 17:03

今晚九龍灣仲開得成?
作者: l00540    時間: 2019-8-24 17:15

期待星期一<東張西望>點報導
兩位最女嘅演唱會
作者: on07111    時間: 2019-8-24 18:37

有無黃牛平價票,再博退款?
作者: 艾石仔    時間: 2019-8-24 19:26

好想睇最女演唱會
作者: hinz    時間: 2019-8-24 20:01

巴士都停左一堆
仲開到show
作者: kaman921    時間: 2019-8-24 20:35

肥佬何廢事退錢照開
完全唔顧hana fans 安全
死要捧佢有咩用
作者: 你老闆    時間: 2019-8-24 20:49

作者: 你老闆    時間: 2019-8-24 20:51

作者: kaman921    時間: 2019-8-24 21:01

搭巴士去emax好安全
你老闆 發表於 2019-8-24 20:49

今日又唔係光復紅磡 九龍灣觀塘今日有咁多警犬喎 地鐵都搭唔到
好心就改期啦
作者: kingsfacheung    時間: 2019-8-24 21:13

笑死 1937 fb開post話九龍塘有專車接去九展
第一班車係1945
作者: 你老闆    時間: 2019-8-24 21:13

作者: 你老闆    時間: 2019-8-24 21:15

作者: 你老闆    時間: 2019-8-24 21:17

歡迎光臨 Cool Music Forum (http://www.cmusichart.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.2