標題: [各大流行榜] 五台流行榜@2024/02/03 [打印本頁]

作者: Nicholas    時間: 2024-2-4 22:14     標題: 五台流行榜@2024/02/03

903 專業推介@2024/02/03
RK  LW Songs          Singers
01  14  I’m Marf-elous      邱彥筒
02  13  慢半拍           Gordon Flanders
03  ne  All That I Want       馮允謙
04  06  回憶半分鐘        雲浩影
05  05  愛的一種練習       陳健安
06  04  黑玻璃          洪嘉豪
07  20  夢想與夢         Twins
08  16  獨角獸之戀        李駿傑
09  07  In Love In The Morning  張蔓莎
10  ne  My Life          盧瀚霆
11  ne  空城記          陳奕迅
12  17  You're Gone       應智越
13  03  Little Love         陳明憙
14  10  青春告別式        張敬軒
15  18  皮思苦          陳瑞輝
16  ne  神算           方皓玟
17  ne  自我反省         黃明德
18  ne  Why You          AGA
19  ne  Alright           邱傲然
20  ne  黑月           姜濤

中文歌曲龍虎榜@2024/02/03
RK  LW Songs          Singers
01  14  空城記          陳奕迅*
02  07  緊急聯絡人        Gareth. T*
03  04  偷東西的女孩       許靖韻*
04  09  Little Love        陳明憙
05  02  魔氈           曾比特
06  03  In Love In The Morning  張蔓莎
07  19  Why You         AGA
08  NE  回憶半分鐘        雲浩影
09  06  雙喜樓          Twins
10  11  在最好的時間做最好的你  馮允謙
11  05  分手前中後        吳業坤
12  10  You're Gone       應智越
13  NE  初心小島         姚焯菲*
14  13  黑玻璃          洪嘉豪
15  NE  鋼琴後的塵        陳樂頤*
16  NE  無傷大雅         林峯
17  18  哭泣健康指南       Gin Lee
18  20  因愛而來         Dear Jane
19  17  生命的源頭        盧冠廷 / 李宗盛
20  NE  鼓舞           方俊

新城勁爆本地榜@2024/02/03
RK  LW Songs         Singers
01  09  空城記         陳奕迅
02  03  逆時針的古董錶(5046)   梁釗峰
03  06  Rocketstars            MIRROR
04  17  我點捨得走       藍奕邦
05  14  Mr. Nobody       CotaBoii
06  12  有有有         薛家燕 / Shila Amzah
07  20  nothingness 虛無          Cyrill Lotion
08  10  青春告別式       張敬軒
09  11  無能 為力                  泳兒
10  ne  永久損毀        MC張天賦 / 陳蕾
11  ne  中二寄生魂       陳柏宇
12  15  道理都懂        劉德華
13  ne  甜心老爹[clean ver.]   雷深如
14  16  初心小島        姚焯菲
15  ne  無傷大雅        林峯
16  18  再見有時[重逢版]      sica / 周國賢
17  ne  Little Love            陳明憙
18  ne  向明日乾杯Be Healed  李璧琦
19  ne  領跑          薛德勇
20  ne  認愛          GX

勁歌金榜@2024/02/03
RK  LW  Songs          Singers
01  02  分手前中後          吳業坤
02  03  雙喜樓            Twins
03  06  魔氈             曾比特
04  05  無能 為力            泳兒
05  07  救命稻草           張天賦
06  08  空城記            陳奕迅
07  09  有有有 Year of the Yo      薛家燕、茜拉
08  10  不眠來電           黎展峯
09  11  青春告別式          張敬軒
10  17  初心小島           姚焯菲
11  19  Never Mind          Nancy Kwai
12  ne  只記住你                        鄧小巧
13  ne  Little Love                     陳明憙
14  16  史詩式完結          葉巧琳
15  14  緊急聯絡人          Gareth.T
16  15  一場同學           許廷鏗
17  18  島嶼時間囊          Zpecial
18  20  小孩子才做選擇            鄧思朗
19  ne  You're Gone        應智越
20  ne  向明日乾杯                      李璧琦

Chill Club 推介榜@2024/02/04
RK  LW Songs        Singers
01  03  再見有時       sica
02  07  雙喜樓        Twins
03  10  9SHAKE       楊安妮
04  09  史詩式完結      葉巧琳
05  06  爆煲急救指南     The Hertz
06  ne  以正義之名      陳蕾
07  08  你不會一輩子的愛上我 Tyson Yoshi
08  04  戀愛禁止       乙女新夢
09  ne  I’m Marf-elous     邱彥筒
10  ne  LOUDER        周殷廷
作者: CMH    時間: 2024-2-4 22:17

睇嚟馬伕磨到下年度冠?
作者: mt666    時間: 2024-2-4 22:29

如果 I'm Marf-elous CC 冠埋
Marf 得 4首歌上3首仲要冠哂會唔會太誇張
===
Sorry 表達得唔好
作者: Nicholas    時間: 2024-2-4 22:38

4首歌上3首仲要冠哂會唔會太誇張
mt666 發表於 2024-2-4 22:29

邊個?
作者: leo_03    時間: 2024-2-4 22:38

winka 似下年度(3月)先上+冠
作者: EricC2021    時間: 2024-2-4 22:39

邊個?
Nicholas 發表於 2024-2-4 22:38

Marf?
作者: sunshine    時間: 2024-2-4 22:50

4首歌上3首仲要冠哂會唔會太誇張

等於TVB嘅Gigi
作者: Nicholas    時間: 2024-2-4 22:51

marf 邊個台 4 首冠 3 首?!
作者: cubex___    時間: 2024-2-4 22:54

乙女新夢 4 weeks???
作者: EricC2021    時間: 2024-2-4 23:07

回復 8# Nicholas

樓上應該係話Marf有機會喺CC榜4首3冠。
作者: Nicholas    時間: 2024-2-4 23:14

回復  Nicholas

樓上應該係話Marf有機會喺CC榜4首3冠。
EricC2021 發表於 2024-2-4 23:07

其實都可以係吳業坤@tvb / 陳奕迅@997
作者: mt666    時間: 2024-2-4 23:29

其實都可以係吳業坤@tvb / 陳奕迅@948/997
Nicholas 發表於 2024-2-4 23:14

如果維基係準
單春948上一首上榜無冠嘅歌已經係2013年
作者: LushKillYourMus    時間: 2024-2-5 00:00

如果 I'm Marf-elous CC 冠埋
Marf 得 4首歌上3首仲要冠哂會唔會太誇張
===
Sorry 表達得唔好{: ...

咁響得主場都預左架啦
故意整到佢唔多過某啲師兄先叫誇張
作者: xm1n9    時間: 2024-2-5 00:08

美蔓新歌好正,某啲位仲以為美肥唱緊
作者: 梨胃言    時間: 2024-2-5 00:18

美蔓新歌好正,某啲位仲以為美肥唱緊
xm1n9 發表於 2024-2-5 00:08

係咪欣直唔唱畀佢
[YouTube]IpDjiAv5UpQ[/YouTube]
作者: LushKillYourMus    時間: 2024-2-5 00:25

係咪欣直唔唱畀佢
梨胃言 發表於 2024-2-5 00:18

欣直同金堅響釋放資源方面都咁夾
作者: kwanie    時間: 2024-2-5 00:58

OSCAR 同牙禮放題推高晒今週AP
證明呢啲真係事在人為
作者: Justin_sa    時間: 2024-2-5 09:59

雙喜樓係港台上榜咁多個星期?
作者: EricC2021    時間: 2024-2-5 10:48

回復 18# Justin_sa

如無策略性派歌接力嘅考慮, 只要無被外界視為太過"噴”嘅冠軍歌, 一般都會喺港台享有多過一個落榜周。
作者: mt666    時間: 2024-2-5 11:14

回復  Justin_sa

無策略性派歌接力嘅考慮, 只要無被外界視為太過"噴”嘅冠軍歌, 喺港台享有多過一個落 ...
EricC2021 發表於 2024-2-5 10:48

分手後的自癒療程、我所看見的未來:我無落榜周吖,嗰陣下一首歌都未派,同埋我好「噴」咩
果然 chatgpt 都有失靈嘅時候
作者: EricC2021    時間: 2024-2-5 11:16

回復 20# mt666

我只係話一般情況而已。
作者: mt666    時間: 2024-2-5 12:21

Feanna
(Me& 仲會唔會派歌
作者: 阻住    時間: 2024-2-5 12:52

呢個係咪當press con架啦?係殤台大堂搞
舊年蕾兒好似係時代廣場開
[YouTube]g1KWbYWsEsI[/YouTube]
作者: cubex___    時間: 2024-2-5 12:55

Aga 18>X
作者: LushKillYourMus    時間: 2024-2-5 13:12

...
阻住 發表於 2024-2-5 12:52

蕾兒其實係咪有好朋友響時代廣場做?
好似依家都係佢嘅展覽
作者: cubex___    時間: 2024-2-5 13:32

回復 23# 阻住
Flop gin冇號召力時代廣場連大堂嗰層都會有好多吉位
作者: mt666    時間: 2024-2-5 13:57

Aga 18>X
cubex___ 發表於 2024-2-5 12:55

商台不太喜歡環球旗下歌手的作品
作者: hkaddoil    時間: 2024-2-5 14:10

...
阻住 發表於 2024-2-5 12:52

軒謙係沙田新城市,佢呢個似已經係記者會
作者: 快劍俠    時間: 2024-2-5 14:13

Feanna
(Me& 仲會唔會派歌
mt666 發表於 2024-2-5 12:21

我真係唔明整隊ME &出黎做乜
作者: 快劍俠    時間: 2024-2-5 14:14

係咪欣直唔唱畀佢
梨胃言 發表於 2024-2-5 00:18

我聽到I AM ABALONE
作者: 星勤    時間: 2024-2-5 16:27

Feanna
(Me& 仲會唔會派歌
mt666 發表於 2024-2-5 12:21

Feanna 呢首係參加「創+作」嘅歌,果時 Me& 未正式出
之後會出返 Me& 嘅歌
作者: mt666    時間: 2024-2-5 17:59

中文歌曲龍虎榜 本周精選
Little Love (04) / Why You (07) / 回憶半分鐘 (08) / 這一個家 (NE) / Not Bad (NE)
作者: mt666    時間: 2024-2-5 17:59

今個禮拜龍虎榜精選左一首成年前嘅歌
出片嗰個仲要連歌名都打錯

[Youtube]bolcBO6qlWY[/Youtube]
作者: cubex___    時間: 2024-2-5 18:30

Not bad幾時正式派台
作者: cubex___    時間: 2024-2-5 18:36

雷同過咗roadyroadie, 兩個都係獨立,我估roadyroadie上榜機會微。
作者: kwanie    時間: 2024-2-5 19:27

半日食咗六次熱香餅
好飽
作者: gcgoobi    時間: 2024-2-5 19:34

半日食咗六次熱香餅
好飽
kwanie 發表於 2024-2-5 19:27

寰亞同one cool好勁,啲歌谷到個個星期係十大位置
作者: cubex___    時間: 2024-2-5 19:38

回復 36# kwanie
會唔會蔓莎同小明雙雙死位
作者: gcgoobi    時間: 2024-2-5 19:41

回復  kwanie
會唔會蔓莎同小明雙雙死位
cubex___ 發表於 2024-2-5 19:38

小明應該係零鏗一場同學3>2>bye走勢
作者: LushKillYourMus    時間: 2024-2-5 19:53

今個禮拜龍虎榜精選左一首成年前嘅歌
出片嗰個仲要連歌名都打錯

...
mt666 發表於 2024-2-5 17:59

淨係演出同派台嘅分別吧?
AK都有啦
作者: mosesming    時間: 2024-2-5 20:15

半日食咗六次熱香餅
好飽
kwanie 發表於 2024-2-5 19:27

荃面結盟
作者: boy4dudes    時間: 2024-2-5 21:14

[YouTube]Ynx2Cra0gew[/YouTube]
作者: kosuzu_redox    時間: 2024-2-6 00:59

大癲,真係夠膽冠 Captain Nancy
作者: LoveMirkay520    時間: 2024-2-6 01:37

kosuzu_redox 發表於 2024-2-6 00:59

馬生落order今年要力谷美燕
作者: LushKillYourMus    時間: 2024-2-6 02:10

kosuzu_redox 發表於 2024-2-6 00:59

究竟駛左幾多錢,要咁樣日日洗腦到年三十晚
作者: tamabaron    時間: 2024-2-6 07:54

美燕值得更多
作者: sunshine    時間: 2024-2-6 08:40

今年馬總監上位改革頒獎典禮

新城勁爆女歌手非 Nancy 莫屬
作者: 我等我在    時間: 2024-2-6 09:03

萬年銀獎究竟幾時plug歌,搞到CM都靜晒
作者: LushKillYourMus    時間: 2024-2-6 09:12

萬年銀獎究竟幾時plug歌,搞到CM都靜晒
我等我在 發表於 2024-2-6 09:03

不如問下點解英皇唔再出賀年歌,明明最易傳唱

Twins都係尾場先唱返你最紅
作者: cubex___    時間: 2024-2-6 09:14

回復 45# LushKillYourMus
$0 正如艾粒首首冠
作者: LushKillYourMus    時間: 2024-2-6 11:17

回復  LushKillYourMus
$0 正如艾粒首首冠
cubex___ 發表於 2024-2-6 09:14

我意思係整依首歌+MV唔知用左幾多錢,要兩台反課金
作者: leroyjaime    時間: 2024-2-6 12:21

今晚抹掉李 ho jeng ah
作者: leo_03    時間: 2024-2-6 12:25

得閒試吓其他曲風都好啊

仲要自己做哂 曲詞
作者: kwanie    時間: 2024-2-6 14:25

今晚抹掉李 ho jeng ah
leroyjaime 發表於 6/2/2024 12:21
好似啲外傭歌咁
作者: timgoi    時間: 2024-2-6 15:00

Kay 入圍金像獎最佳女主角五強
作者: 1d14    時間: 2024-2-6 15:01

Kay 入圍金像獎最佳女主角五強
timgoi 發表於 2024-2-6 15:00

Kay又入圍我最喜愛的女歌手5強又入圍影后5強,歌影視天后,雖然兩個入圍都少爆冷
作者: mosesming    時間: 2024-2-6 15:08

立琪係咪以後轉戰拍戲
作者: mosesming    時間: 2024-2-6 16:25

荃力支持一個眼神十大
作者: WZA111    時間: 2024-2-6 17:09

BRB crying
作者: Kfmusic    時間: 2024-2-6 17:22

荃力支持一個眼神十大
mosesming 發表於 2024-2-6 16:25

愛已過去定不能同意更多至尊?
作者: kitlong1019    時間: 2024-2-6 17:27

TBB 2024無課金?
作者: cubex___    時間: 2024-2-6 17:36

回復 61# kitlong1019
初心小島 高位ne 唔似冇課金
作者: mosesming    時間: 2024-2-6 17:51

愛已過去定不能同意更多至尊?
Kfmusic 發表於 2024-2-6 17:22

愛已過去至尊
粉紅A組金
作者: cubex___    時間: 2024-2-6 19:30

回復 63# mosesming
你呢番言論引起E會員遐想
作者: mosesming    時間: 2024-2-6 20:06

回復  mosesming
你呢番言論引起E會員遐想
cubex___ 發表於 2024-2-6 19:30

MLA 粉紅A 美瓊
都係大國嘅人
作者: cubex___    時間: 2024-2-6 20:22

好心梁子讓個位俾人啦,而家粉紅A roadyroadie ckw三選一
作者: kenneth    時間: 2024-2-6 20:27

MLA 粉紅A 美瓊
都係大國嘅人
mosesming 發表於 2024-2-6 20:06

再次證明商台妖視共同體牢不可破
作者: hissorhk    時間: 2024-2-6 20:32

Kay又入圍我最喜愛的女歌手5強又入圍影后5強,歌影視天后,雖然兩個入圍都少爆冷 ...
1d14 發表於 2024-2-6 15:01

容天后真係差幾條街。。。仲要明明自己公司都係拍電影
會唔會出返電影歌爭下獎
作者: sexykaren    時間: 2024-2-6 20:48

Kay又入圍我最喜愛的女歌手5強又入圍影后5強,歌影視天后,雖然兩個入圍都少爆冷 ...
1d14 發表於 2024-2-6 15:01

走音天后淫kay?
好l好笑,2012年楊千嬅同年拎哂我最喜愛女歌手及金像獎影后,唔係提名, 係歌影視巨星
作者: henhenhen    時間: 2024-2-6 20:55

走音天后淫kay?
好l好笑,2012年楊千嬅同年拎哂我最喜愛女歌手及金像獎影后,唔係提名, 係歌影視巨星 ...
sexykaren 發表於 2024-2-6 20:48

楊拎哂又點 你都係反佢架啦
作者: babyshark    時間: 2024-2-6 20:57

Kay金像獎兩個提名 應該會有歌曲獎?
作者: ricnature    時間: 2024-2-6 20:57

楊拎哂又點 你都係反佢架啦
henhenhen 發表於 2024-2-6 20:55

我印象中佢好似個個都反
作者: henhenhen    時間: 2024-2-6 21:02

我印象中佢好似個個都反
ricnature 發表於 2024-2-6 20:57

佢得一個女歌手唔會反
作者: cubex___    時間: 2024-2-6 21:47

回復 71# babyshark
要向日光嫖客同金手指爭,有難度
作者: b01091018    時間: 2024-2-6 23:59

【拉闊2024.LAVA】陪你一齊進入Jay Fung式浪漫!拆解拉闊LAVA主角Jay Fung 馮允謙4大元素!

拉闊音樂會 LAVA 06.02.2024 17:30

拉闊LAVA 4位主角,各自擁有唔同嘅才華同面向,就好似蘊含無限潛能嘅火山。創作力爆燈嘅浪漫男神Jay Fung 馮允謙,到底係由咩元素組成?即刻為你拆解以下4大元素!

1. 浪漫男神 獨特音樂風格 Jay Fung 自細就鍾意唱歌,參加歌唱選秀比賽時,憑住出色嘅表現屢獲評委讚賞同觀眾喜愛。Jay Fung嘅音樂風格獨特,有別於主流嘅港式情歌,佢糅合西方音樂元素,以一首首情歌,打造Jay Fung式浪漫,例如:《思念即地獄》、《報復式浪漫》、《收到收到》等。R&B曲風,再加上Jay Fung溫柔嘅聲線,簡直令人冧到爆!

2. 才華洋溢 實力唱作人 Jay Fung除咗唱歌好聽,仲有超強音樂創作實力,曾經多次奪得叱咤樂壇唱作人獎項! 出道以嚟,Jay Fung大部分嘅歌都係親自作曲,仲試過參與《Preciously Mine》、《因愛之罪名》、《冬日寂寞考》等歌嘅填詞。Jay Fung亦曾經為無數歌手創作出熱爆歌曲,例如:Gin Lee嘅《虛榮》、陳卓賢嘅《DWBF》、MC張天賦嘅《反對無效》同《世一》等,係名副其實嘅音樂才子!  

3. 內外反差 不一樣嘅魅力 Jay Fung外表畀人一種型格charm爆嘅感覺,但佢同時係一位陽光大男孩!親和力十足、可愛嘅性格,係Jay Fung嘅另一個吸引點。呢種內外反轉嘅魅力,令佢收獲到唔少fans嘅喜愛!  

4. 關於跳舞 可能性無限 甚少跳舞嘅Jay Fung,上年喺紅館嘅個人演唱會中,挑戰連環大跳K-POP舞,為粉絲帶嚟耳目一新嘅驚喜。嚟到拉闊音樂會,到底Jay Fung會唔會再次挑戰跳唱?一於喺拉闊當日揭曉啦!  

叱咤903主辦  英皇鐘錶珠寶呈獻 拉闊音樂會 LAVA FATBOY x GIN LEE x JAY FUNG x JEREMY 日期:2024年3月20日(星期三) 時間:晚上8時  地點:香港會議展覽中心 Hall 5BC   密切留意商業電台網站 www.881903.com 、my903.com、「my903.com 商業電台」Facebook、「cr881903」Instagram、及叱咤903電台宣傳廣播之最新消息。

原文網址:https://www.881903.com/article/2520461
作者: 阻住    時間: 2024-2-7 00:49

【拉闊2024.LAVA】陪你一齊進入Jay Fung式浪漫!拆解拉闊LAVA主角Jay Fung 馮允謙4大元素!

拉闊音樂會  ...
b01091018 發表於 2024-2-6 23:59

亮點係咪 Jay Fung亦曾經為無數歌手創作出熱爆歌曲,例如:Gin Lee嘅《虛榮》
作者: kwanie    時間: 2024-2-7 00:53

佢得一個女歌手唔會反
henhenhen 發表於 6/2/2024 21:02
一個佢一個泰國1999

咪一擔擔
作者: kel_kelvin    時間: 2024-2-7 02:55

亮點係咪 Jay Fung亦曾經為無數歌手創作出熱爆歌曲,例如:Gin Lee嘅《虛榮》 ...
阻住 發表於 2024-2-7 00:49

呢首BIG HIT Dog03 0AP。。。
作者: kwanie    時間: 2024-2-7 07:52

叱咤樂壇頂咗一日知薰E
朱薰又頂返一晚二人限聚
咁就刷高咗起碼20AP

幾時多返啲Music Show 啫。
作者: kenneth    時間: 2024-2-7 08:12

亮點係咪 Jay Fung亦曾經為無數歌手創作出熱爆歌曲,例如:Gin Lee嘅《虛榮》 ...
阻住 發表於 2024-2-7 00:49

排名第1 天后果然肯定就是李
作者: on07111    時間: 2024-2-7 08:27

呢首BIG HIT Dog03 0AP。。。
kel_kelvin 發表於 2024-2-7 02:55

四台聯ban歌曲
電台都係想佢唱DumDum多d
作者: 梨胃言    時間: 2024-2-7 09:06

今個禮拜會唔會三甲都過20
作者: cubex___    時間: 2024-2-7 09:31

18啦,但對兩首都唔係好事,下週似~5ne (you're gone, ILITM & btne out)
作者: gcgoobi    時間: 2024-2-7 09:39

回復  LushKillYourMus
$0 正如艾粒首首冠
cubex___ 發表於 2024-2-6 09:14

人哋係高層音樂總監,7次季軍歌又得,首首冠都得
作者: losyes    時間: 2024-2-7 10:01

不如問下點解英皇唔再出賀年歌,明明最易傳唱

Twins都係尾場先唱返你最紅 ...
LushKillYourMus 發表於 2024-2-6 09:12

可能驚輸俾我賢

[YouTube]M7F8CdWEq4E[/YouTube]
作者: Froggy    時間: 2024-2-7 10:31

下星期係咪要冠謝利米了?
作者: cubex___    時間: 2024-2-7 10:46

獨角獸 little love之爭
作者: Serendipity    時間: 2024-2-7 10:59

容天后真係差幾條街。。。仲要明明自己公司都係拍電影
會唔會出返電影歌爭下獎 ...
hissorhk 發表於 2024-2-6 20:32

咪出咗像我們這種女子囉,只係比唔上黃妍同謝安琪所以冇得入圍。  
今年可能英皇叫佢唱多幾首,下年搏吓有冇得入圍啦。
作者: tamabaron    時間: 2024-2-7 11:56

叱咤樂壇頂咗一日知薰E
朱薰又頂返一晚二人限聚
咁就刷高咗起碼20AP

幾時多返啲Music Show 啫。 ...
kwanie 發表於 2024-2-7 07:52

903: 有music show 啊, 例如ban yourself, 只係唔會有top 20 AP
獨角獸 little love之爭
cubex___ 發表於 2024-2-7 10:46

應該下個禮拜第一第二啦
作者: sexykaren    時間: 2024-2-7 13:40

黃妍嬴左容祖兒估唔到
作者: kwanie    時間: 2024-2-7 14:38

熱香餅直飛死位
作者: cubex___    時間: 2024-2-7 16:10

神算竟然有三週
作者: 梨胃言    時間: 2024-2-7 17:48

小明連亞軍都無
作者: Leaf    時間: 2024-2-7 18:30

第42屆電影金像獎最佳原創歌曲候選

三月將上映嘅電影「填詞L」主題曲《填詞魂》在網上公開了三星期仍未派台?
呢首歌嘅填詞人黃綺琳亦係電影導演。
金像獎候選女主角鍾雪瑩(鍾說)飾演嘅劇中角色羅穎詩就係黃綺琳本人,電影紀錄了黃追尋多年的填詞夢。

《填詞魂》係一首曲詞唱都具相當水準嘅歌,真心希望多啲人認識。

//得不得到掌聲還是盡興,曾真心喜愛不遺餘力//

https://youtu.be/hCbO7BC8nS8?si=m-LvKSqM-DqRcIxa
作者: kisslung_222    時間: 2024-2-7 19:10

On要衝30次嗎
計埋跨年呢首小品竟然都有100次
作者: cubex___    時間: 2024-2-7 21:32

六週內有四首跨年90+AP, 唔係90+就19>19>5>16>1呢種差走勢,想點
作者: kenneth    時間: 2024-2-7 22:26

黃妍嬴左容祖兒估唔到
sexykaren 發表於 2024-2-7 13:40

大機會拎獎
作者: CMH    時間: 2024-2-7 22:30

大機會拎獎
kenneth 發表於 2024-2-7 22:26

唔係佢就係kay㗎啦,反正點都係對雞容嘅一份羞辱
作者: sexykaren    時間: 2024-2-7 22:35

大機會拎獎
kenneth 發表於 2024-2-7 22:26

祖祖快d整首song of the year拎至尊歌兼原創電影歌曲獎啦
作者: gcgoobi    時間: 2024-2-8 00:07

六週內有四首跨年90+AP, 唔係90+就19>19>5>16>1呢種差走勢,想點
cubex___ 發表於 2024-2-7 21:32

就係因為跨年先可以90+

歡迎光臨 Cool Music Forum (http://www.cmusichart.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.2