標題: 揭林欣彤劈腿 天堂鳥Gordon嗌分手 [打印本頁]

作者: Kyle_    時間: 2015-3-26 21:59     標題: 揭林欣彤劈腿 天堂鳥Gordon嗌分手

新聞在此: http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/first/20150326/19089774
可能太長, POST唔哂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

睇到單新聞果陣好震驚!!!!

究竟篇新聞講既野係咪真???

真既話我當然對MAG 極度失望喇, 形象破產, 同DEEP 一樣唔潔身自愛

但岩岩CHART 區又有人話係假

篇新聞又缺少MAG 同佢EX 既DETAILS

有冇知情既會員可以分享更多??

我真心冇留意開MAG...今次咁既新聞一定對MAG 造成好大打擊

作者: kevinlai1621    時間: 2015-3-26 22:02

希望件事唔係真, 講真我自己都係半信半疑
作者: soft    時間: 2015-3-26 22:16

mag今次多得佢唔少 佢d回應真係..

不過gordon晏就都澄清左件事唔係真
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/enter ... _001.html?refer=hn2
作者: rainbowdash    時間: 2015-3-26 22:16

新聞在此:
可能太長, POST唔哂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
睇到單新聞果陣好震驚!!!!究竟篇新 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-26 21:59

東綱搵到件Gordon,證實根本同Mag冇拍拖同埋只是識咗幾個月不是毒果所講入行前就識。其實毒果篇嘢timing錯唒,有follow Mag的粉絲一睇就知有問題。
    呢件Gordon又借D抽水真係好乞人憎。
作者: ~蛋撻~    時間: 2015-3-26 22:17

gordon個反應一d都唔似假,好戥佢陰公....
不過新人真係新人,答得好誠實,欣賞~
原來Mag係玩家黎,sosad.......
作者: 小白    時間: 2015-3-26 22:19

作者: mamakin    時間: 2015-3-26 22:21

係唔係真我又覺得冇咩問題
我都係聽佢唱歌姐 佢私生活係點真係冇興趣知
作者: rainbowdash    時間: 2015-3-26 22:23

原來Mag係玩家黎,sosad...... ...
~蛋撻~ 發表於 2015-3-26 22:17

但呢件旦散今日同東方又唔係咁講,話根本冇拍過拖。明顯尋日係借D意抽下單新聞水。同埋呢條友淨係擔心自己都幾自私。

咁講嘢會害死人的。唔該佢用下腦。
作者: kwanie    時間: 2015-3-26 22:34

但呢件旦散今日同東方又唔係咁講,話根本冇拍過拖。明顯尋日係借D意抽下單新聞水。同埋呢條友淨係擔 ...
rainbowdash 發表於 26/3/2015 22:23

東方同蘋果兩邊陣營
兩邊都唔可信 -_-
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-26 22:36

唔覺得mag mag係咁嘅人....造新聞咋?
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-26 22:43

mag應該係同羅孝勇拍過拖先啱
分左手之後sheldon先同第二個拍拖
作者: musiclife    時間: 2015-3-26 22:44

睇蘋果段片真係唔知講乜好,都幾爆...
真係唔多想"知"娛圈D野...
作者: fifty1205    時間: 2015-3-26 22:46

東方同蘋果兩邊陣營
兩邊都唔可信 -_-
kwanie 發表於 2015-3-26 22:34

咪係,東方親英皇架,次次天后前天后後稱呼Joey,千Fa Sammi就次次叫歌手

講返單野,半信半疑,不過唔會影響我聽Mag嘅歌,反而有新聞對佢其實係好事,免費宣傳
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-26 22:50

咩而家啲人要求咁高? 唔係唱得好?

Jack Chan
一時又話厭食,一時又話抑鬱,而家又話俾男友打,加上歌已經唔係唱得好,樣同身材就更加唔使講,好難令人相信佢唔係造新聞囉。
作者: thecool123    時間: 2015-3-26 22:52

新聞在此:
真既話我當然對MAG 極度失望喇, 形象破產, 同DEEP 一樣唔潔身自愛Kyle_ 發表於 2015-3-26 21:59

由頭到尾都係同男朋友之間的感情事。咩叫唔潔身自愛呀, 頂多叫遇人不淑。呢個term唔可以隨便用囉唔該。唔好同件道友deep拉埋一講啦好冇?

毒果老作gordon單嘢真係屈得佢好甘。
作者: lblemon    時間: 2015-3-26 23:00

蘋果D 野都係信一半好啦

我信MAG男友打佢, 同埋信MAG 有劈腿
作者: bagfgfcde    時間: 2015-3-26 23:03

誰會在乎
只係聽佢唱歌+1
作者: carols26    時間: 2015-3-26 23:27

時間上唔太合理,上年八月尾mag同ben比東週影到同屋企人食飯,毒果有話
同gordon拍拖半年,咁樣依位gordon冇可能唔知未分手,最多可以話拖拖拉
拉攪得唔清唔楚,好難講一腳踏兩船,年青人拍拖就係咁,我們不是這樣長大的?

你睇tvb一D都唔緊張,應該一早掌握左件事,由期mag比打個張咁私人既相,點解
Face會有?唔會打人嗰個提供。,個ben冇否應,事實有打mag,

整件事個重點,唔理有冇一腳踏兩船,係有人比打,比打好似應份咁。
作者: Kyle_    時間: 2015-3-26 23:27

睇完大家cm....我都仲好疑問, 成件事來龍去脈, 邊個講真話邊合講大話~而蘋果同東方兩邊都唔夠中肯蘋果d 娛樂新聞不嬲價值唔高
東方係準...但佢係英皇報黎, 一定維護mag
但今次事件更重要係:

1. mag 既形象插水....仲要係有大量年青讀者既apple 報導...
係香港, 歌手形象重唔重要?? 我諗大家都心中有數....
有幾何有歌手可以負面新聞下仲係樂壇生存到??幾隻手指數哂
我第一時間諗到鏗鏗
今次事件真假都好, 無可否認對mag 既前途大大既打擊....

2. gordon 上位成功
講真, 新聞爆出黎之前, 我仲未識分得清天堂三子
淨係記得最靚仔果個係t 字頭既英文名
但而家至少我認得gordon 仔

同埋gordon 今次加左好多同情分, 天堂鳥又加分嘎

3. gordon 個反應好真誠下....一個初生之犢, 好明顯唔識講大話
我個人覺得佢地真係有拍拖
至於mag....被人打我都覺得係堅既....
作者: Kyle_    時間: 2015-3-26 23:28

咩而家啲人要求咁高? 唔係唱得好?

Jack Chan
一時又話厭食,一時又話抑鬱,而家又話俾男友打,加上歌已經 ...
rubylovessss 發表於 2015-3-26 22:50

而我不知道誰是jack chan

有冇人可以簡介下佢咩料
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-26 23:30

有冇人可以簡介下佢咩料
Kyle_ 發表於 2015-3-26 23:28

一定係香討班網民....香討班人成日講邊個唱歌差又話人樣衰
作者: carols26    時間: 2015-3-26 23:35

3. gordon 個反應好真誠下....一個初生之犢, 好明顯唔識講大話
我個人覺得佢地真係有拍拖
Kyle_ 發表於 2015-3-26 23:27

上年八月尾mag同ben比東週影到同屋企人食飯,個位gordon點會唔知
作者: lblemon    時間: 2015-3-26 23:42

有冇人可以簡介下佢咩料
Kyle_ 發表於 2015-3-26 23:28

其實佢部分說話都有D道理, 一時抑鬱, 一時厭食, 一時被男友打(仲有埋瘀眼照片!), 一時失聲, 即使係病/受害者都好, 始終唔係正面消息, 耐唔中整單負面消息出黎, 會比人"成日出事"既感覺.

同埋, MAG係咪跟唔同男友都有同居? 印象中, 好似見過八卦雜誌封面話MAG 先後與建築師, 羅孝勇同居, 而家又有個同居初戀男友...佢25歲都未有, 已經3單同居報道, 其實都有影響形象...
作者: thecool123    時間: 2015-3-26 23:47

睇完大家cm....我都仲好疑問, 成件事來龍去脈, 邊個講真話邊合講大話~而蘋果同東方兩邊都唔夠中肯蘋果d 娛 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-26 23:27

gordon呢條友明顯借單新聞抽水搏上位, 你仲同D咁嘅人加分?  

有留意Mag新聞嘅人都記得舊年八月尾新城國力Mag仲甜蜜地話同初戀男友復合, 所以毒果話gordon同佢開始咗半年本身已流到爆。

毒果作篇咁嘅嘢真係好毒想害死佢。
作者: lblemon    時間: 2015-3-26 23:54

gordon呢條友明顯借單新聞抽水搏上位, 你仲同D咁嘅人加分?  

有留意Mag新聞嘅人都記得新聞都記得舊年八 ...
thecool123 發表於 2015-3-26 23:47

蘋果應該對係針對無記相關歌手架啦~~~
作者: thecool123    時間: 2015-3-27 00:00

同埋, MAG係咪跟唔同男友都有同居? 印象中, 好似見過八卦雜誌封面話MAG 先後與建築師, 羅孝勇同居, 而家又有個同居初戀男友...佢25歲都未有, 已經3單同居報道, 其實都有影響形象...lblemon 發表於 2015-3-26 23:42

搞清楚先啦, 當年單嘢唔係"建築師", 係"建築師之子"係指羅孝勇。羅孝勇係同父母一齊住, 點同居?  八卦雜誌想點作料,個artist控制唔到, 流料傳吓傳吓會被看成事實, 慘。
作者: lblemon    時間: 2015-3-27 00:16

搞清楚先啦, 當年單嘢唔係"建築師", 係"建築師之子"係指羅孝勇。羅孝勇係同父母一齊住, 點同居?  八卦雜 ...
thecool123 發表於 2015-3-27 00:00

原來羅孝勇就係建築師個仔

係架, 八卦雜誌殺傷力都几勁架, 不過想紅就要過呢一關...因為一紅就自然會多八卦新聞
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 00:20

原來羅孝勇就係建築師個仔

係架, 八卦雜誌殺傷力都几勁架, 不過想紅就要過呢一關...因為一紅就自然會多 ...
lblemon 發表於 2015-3-27 00:16

你睇下阿kay.......幾艱難先堅持到十年
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 00:21

搞清楚先啦, 當年單嘢唔係"建築師", 係"建築師之子"係指羅孝勇。羅孝勇係同父母一齊住, 點同居?  八卦雜 ...
thecool123 發表於 2015-3-27 00:00

哩個就係傳媒既威力.....一支筆可以寫到你上天(例如近排影后大熱sa姐)但又可以一支筆寫到你有咁衰得咁衰....
作者: musiclife    時間: 2015-3-27 00:22

Gordon TVB 個訪問好長,比佢講左成4分鐘,但同場的 羅孝勇 就問都無問...
作者: Cklababyk    時間: 2015-3-27 00:23

形象破裂 估唔到佢係啲咁嘅人
我一直都覺得林小姐好pure 好ture....
作者: kwanie    時間: 2015-3-27 00:24

Kyle_ 發表於 27/3/2015 00:20

風水咪輪流轉囉,
不過公平D 都唔可以咁講
又唔是「天后」比人咁樣唱

陰謀論, 會唔會有同公司人驚MAG 阻住佢繼續雄....
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 00:24

Gordon TVB 個訪問好長,比佢講左成4分鐘,但同場的 羅孝勇 就問都無問...
musiclife 發表於 2015-3-27 00:22

TVB D訪問唔睇都罷喇......讀稿同NG左唔知幾多次
Cklababyk 發表於 2015-3-27 00:23

好多人心目中(包括ME) 既MAG 都係咁....所以先話今次MAG 真係大件事
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 00:26

風水咪輪流轉囉,

陰謀論, 會唔會有同公司人驚 ...
kwanie 發表於 2015-3-27 00:24

言下之意阿霏冇咩雜誌唱佢...即係佢唔是天后....???!!
好陰謀嘎~!! 我唔信美X 會咁囉
作者: kwanie    時間: 2015-3-27 00:33

拿, 係咁既響香港某間娛樂公司, 名就唔開架啦
C 姓女歌手, 06 年出道, 有 HIT 歌架, KEEP 到 4 年, 2010 年唔見左
另一位 C 姓女歌手,  07 年出道, 仲慘, 得一首HIT 歌
我諗 11 年出道既MAG 都未必捱到呢個第五年架啦, 算吧啦 :)
作者: rainbowdash    時間: 2015-3-27 00:52

Cklababyk 發表於 2015-3-27 00:23

Gordon單嘢擺明係老屈,來來去去都係同同一件初戀男一齊咁又有幾唔true?
作者: lblemon    時間: 2015-3-27 01:05

Kyle_ 發表於 2015-3-27 00:20

KAY D野大鑊好多(未婚懷孕), 不過KAY 讀書比較多, 亦較遲出道, 所以始終硬浄D(雖然都曾經抑鬱)

林欣彤欠一個真正既經理人, 我指真正有遠見, 識栽培識包裝藝人的人, 唔係揾JOB接JOB果種經理人.
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-27 01:07

Mag同慧敏哥玩尋寶
都未有回應,始終報紙雜誌未必可信
要Mag親自澄清先下定論

開記者會都得架
作者: lblemon    時間: 2015-3-27 01:07

風水咪輪流轉囉,

陰謀論, 會唔會有同公司人驚 ...
kwanie 發表於 2015-3-27 00:24

冇啦, 林欣彤聲勢已經同之前冇得比, 完全冇威脅力
作者: lblemon    時間: 2015-3-27 01:09

Mag同慧敏哥玩尋寶
都未有回應,始終報紙雜誌未必可信
要Mag親自澄清先下定論 ...
rubylovessss 發表於 2015-3-27 01:07

親自澄清都唔等如可信, 正如好多藝人都話自己冇整容一樣
作者: 怪獸一族    時間: 2015-3-27 01:10

原來Mag係玩家黎,sosad...... ...
~蛋撻~ 發表於 2015-3-26 22:17

如果已經有個人徧見去睇件事
我都可以話個有機會新人同記者夾好扮措手不及講真話
想上位都可以無所不用其極
我地又點知條片係咪第一個take?

一個平時咁有責任感, 有愛心, 有善心嘅女仔
同佢合作過嘅前輩都對佢有讚無彈
我選擇信佢多啲
就算同男友有碰撞, 都應該係郁手嗰個唔啱
作者: thecool123    時間: 2015-3-27 01:12

林欣彤欠一個真正既經理人, 我指真正有遠見, 識栽培識包裝藝人的人, 唔係揾JOB接JOB果種經理人.lblemon 發表於 2015-3-27 01:05

樂小姐身為佢經理人咩都唔做太過份。
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-27 01:16

親自澄清都唔等如可信, 正如好多藝人都話自己冇整容一樣
lblemon 發表於 2015-3-27 01:09

始終成件事都係人地嘅私生活,根本睇唔到成件事又唔係佢朋友,不如只係留意番佢唱歌算啦
作者: lblemon    時間: 2015-3-27 01:18

拿, 係咁既響香港某間娛樂公司, 名就唔開架啦
C 姓女歌手, 06 年出道, 有 HIT 歌架, KEEP 到 4 年, 2010 年 ...
kwanie 發表於 2015-3-27 00:33

07年出道果個, 綜合實力唔算強, 唔紅好合理..
作者: lblemon    時間: 2015-3-27 01:19

Gordon單嘢擺明係老屈,來來去去都係同同一件初戀男一齊咁又有幾唔true? ...
rainbowdash 發表於 2015-3-27 00:52

咁羅孝勇係咩
作者: lblemon    時間: 2015-3-27 01:21

樂小姐身為佢經理人咩都唔做太過份。
thecool123 發表於 2015-3-27 01:12

証明經理人公司和唱片公司冇溝通, 而且2間公司都唔重視佢.  其實林欣彤可塑性几高, 浪費了
作者: ~蛋撻~    時間: 2015-3-27 01:21

想上位都可以無所不用其 ...
怪獸一族 發表於 2015-3-27 01:10

你既個人偏見咪仲重過我,
你吹得仲大過我.__.
作者: ed8671ed    時間: 2015-3-27 01:23

想上位都可以無所不用其 ...
怪獸一族 發表於 2015-3-27 01:10

agree
又會咁啱撞倒嗰個gordan一個人食飯嘅
段片仲刻意營造到佢好慘去博同情
似係抽水博上位多囉
作者: rainbowdash    時間: 2015-3-27 01:27

咁羅孝勇係咩
lblemon 發表於 2015-3-27 01:19

當然係指同初戀男復合之後啦朋友。
作者: 怪獸一族    時間: 2015-3-27 01:30

你既個人偏見咪仲重過我,
你吹得仲大過我.__.
~蛋撻~ 發表於 2015-3-27 01:21

所以咪話當你已經主觀認定某人有錯
就算有幾多証明擺係眼前
你地都會有疑問唔會信
根本就同件事是否屬實無關
你地唔鍾意某人, 就甚至覺得被打都係應該, 嗰吓都幾恐怖
作者: carols26    時間: 2015-3-27 01:31

個故事應該係咁,ben疑心重成日check住mag,加上mag比打,感情轉淡mag想分手,不過有唔捨得分手,依位gordon這時埋理關心想追,所以拖拖拉拉攪得唔清唔楚,攪倒今日咁,個D出軌、劈腿都係毒果做新聞。
作者: Bluejays    時間: 2015-3-27 01:44

一有 「爆料者」 爆相、爆故仔線索 比記者去追,就好麻煩。

東方同娛樂新聞報導都係遲一日,有時間比 Gordon 去諗答案。
蘋果 係 Gordon 最即時嘅反應
(蘋果做呢隻突襲新聞,未至於會玩同藝人夾定 take 幾 take)。

但當你將 蘋果 嘅「爆料者講」同「記者寫」嘅野 delete 左之後,
其實 Gordon 冇講過啲乜野,根本似任何藝人比記者問 Mag 咁答。
Gordon 當時都未知蘋果打算做佢係小三,
個答法似係諗住 會同十個藝人一齊 每人出一句 嗰隻。

所以就咁睇,我覺得 Mag 同 Gordon 都係比「爆料者」擺上台,
連 蘋果 都只係因為 有人爆料 當新聞去跟。

都係嗰句,一有「爆料者」,就好麻煩。
作者: Bluejays    時間: 2015-3-27 02:16

張眼腫相,Mag 係會知係邊個爆出嚟。

以 Mag 咁倔強嘅性格,有可能佢會因為知道係邊個爆料,
而拒絕比 620 或 EEG 幫佢好舖張咁回應。

Mag 亦會知道 Gordon 係唔係比同一個爆料者擺上台,
所以有機會佢會繼續拒絕舖張嘅回應。
作者: thecool123    時間: 2015-3-27 02:27

回復 53# Bluejays

係嘅,夾定係有可能但就未必亦冇需要。嗰段訪問明顯係edit過, 記者D問題係點問我地係唔知。毒果想要砌到佢地要嘅效果易過借火。
作者: Bluejays    時間: 2015-3-27 02:33

回復  Bluejays
係嘅,夾定係有可能但就未必亦冇需要。嗰段訪問明顯係edit過, 記者D問題係點問我地係 ...
thecool123 發表於 2015-3-27 02:27

去到呢個地步,淨係 壹傳媒 作料 已經唔係最大件事。
驚下個 爆料者 先啦。
作者: 月球漫步    時間: 2015-3-27 02:38

唔明已經兩日佢仲唔出來交代,到底佢係低估事情嚴重性,定係已經唔care,定還是真係有做過?   

佢四張碟我都有買,一直認為佢係新一代清泉,希望佢自爱,如果佢真係同一個男人就同一次居,仲要擘腿派綠帽兼濫交到番同居男友張床,我接受唔倒囉。
作者: kk8733    時間: 2015-3-27 02:40

去到呢個地步,淨係 壹傳媒 作料 已經唔係最大件事。
驚下個 爆料者 先啦。 ...
Bluejays 發表於 2015-3-27 02:33

你估計係邊個???同公司嗎???
作者: ~蛋撻~    時間: 2015-3-27 03:14

所以咪話當你已經主觀認定某人有錯
就算有幾多証明擺係眼前
你地都會有疑問唔會信
根本就同件事是否屬實無關
你地唔鍾意某人, 就甚至覺得被打都係應該, 嗰吓都幾恐怖
怪獸一族 發表於 2015-3-27 01:30

得你係客觀,撐Mag就客觀,唔撐就主觀,師父,明白了
but幾時有人「覺得被打都係應該」?
其實,who is 「你地」??
作者: rainbowdash    時間: 2015-3-27 03:19

唔明已經兩日佢仲唔出來交代,到底佢係低估事情嚴重性,定係已經唔care,定還是真係有做過?   

佢四張碟 ...
月球漫步 發表於 2015-3-27 02:38

以佢倔強嘅性格不嬲唔鍾意出來交待私人嘢,但佢已經第一時間寫咗很好的回應俾face同東方仲處處維護初戀男,係D報紙選檡性地唔去強調。

咩送綠帽明顯係毒果老作啦。所以話壹仔想整死一個藝人話咁易, 只要故仔作到夠爆夠juicy再整埋動畫,冇人再理係唔係事實,呢樣都幾恐怖。
作者: 艾石仔    時間: 2015-3-27 08:13

喇喇喇,轉移一下先,
如果林欣彤做死左,最大得益者係邊個有眼睇啦
佢間公司個個女artists唔係分手就比人雪
所謂既爆料者又係唔係同一個人所為
話哂係楊生既人喎,咁爆料唔驚變梁思浩2.0呀

Btw單野出左街最大得益係證明左肥鏗無同佢拍拖
佢係既機會又大左
作者: Bluejays    時間: 2015-3-27 10:40

你估計係邊個???同公司嗎???
kk8733 發表於 2015-3-27 02:40

CM 的確係一個非常以音樂行先嘅地方,一諗實諗左呢邊先

爆張 眼腫相 出嚟 ..... 我會覺得係 男友 囉。
作者: CBY0710    時間: 2015-3-27 10:42

其實我都系更多關注距個人音樂發展道路
對距私生活無咩興趣
都會繼續支持距d音樂 唔會另眼相看噶
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 10:43

終於知道件事既時序係點.....
都係果句, 今次已經對mag 既形象造成大大打擊

其實今次都係以其人之道還治其人之身
蛋蛋咁多年黎做咁多陰質野
又話kay 勾人老公, 走音, 又話千嬅個b陀唔穩, 人工受孕等等
真係全港最賤既傳媒, 蛋認第二, 冇人敢認第一
今次中箭既mag, 要怪就怪佢出身於蛋蛋
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 10:44

其實我都系更多關注距個人音樂發展道路
對距私生活無咩興趣
都會繼續支持距d音樂 唔會另眼 ...
CBY0710 發表於 2015-3-27 10:42

但你覺得一個artist 既私生活唔會影響到佢星途麼?淫照事件三大主角有版你睇
作者: Bluejays    時間: 2015-3-27 10:47

Btw單野出左街最大得益係證明左肥鏗無同佢拍拖
佢係既機會又大左
艾石仔 發表於 2015-3-27 08:13

Touch Wood -> 佢四年前冇事,就係好彩在佢身邊嘅人冇人再爆料
作者: CBY0710    時間: 2015-3-27 10:49

但你覺得一個artist 既私生活唔會影響到佢星途麼?淫照事件三大主角有版你睇 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-27 10:44

會噶 好影響添
我只不過講距個人私生活唔會太影響我對距既關注點~
可能因為我唔系因為mag既個人形象而鍾意聽距 d歌  單純靜系關注距d音樂

BTW,如果fiona爆出類似事件我可能就會有d失望 所以都系睇人噶
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 10:54

會噶 好影響添
我只不過講距個人私生活唔會太影響我對距既關注點~
可能因為我唔系因為mag既個人 ...
CBY0710 發表於 2015-3-27 10:49

fiona 個image 冇mag 咁純
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 10:55

Touch Wood -> 佢四年前冇事,就係好彩在佢身邊嘅人冇人再爆料
Bluejays 發表於 2015-3-27 10:47

黑心一句 -> 好想佢身邊既人爆多d
作者: wchild    時間: 2015-3-27 10:56

總係覺得MAG B 唔係D 咁既人
作者: thecool123    時間: 2015-3-27 11:04

爆張 眼腫相 出嚟 ..... 我會覺得係男友 囉。Bluejays 發表於 2015-3-27 10:40

爆自己罪証? 有冇咁傻?  香港話哂係法冶之區傷害他人身體是刑事罪行。

成件事好怪, 有冇咁啱前日單料出咗街,尋日gordon同羅孝勇一齊有活動?  有冇咁巧合? timing巧合到咁真係六合彩都有得中。擺明毒果一早plan好哂要連績幾日整佢。
作者: Bluejays    時間: 2015-3-27 11:12

爆自己罪証? 有冇咁傻?
thecool123 發表於 2015-3-27 11:04

Quote 翻 Mag 喺 Face 回應嘅嗰句:「原來愛的反面,可以恨成這樣」。

有啲 case,可以恨到 願意同歸於盡
作者: pkl    時間: 2015-3-27 11:23

其實我覺得某部分人太over react
有新聞點都好過無新聞
況且話劈腿根本無人證實到

jinny shiga 勁多負面新聞一樣無問題
要擔心就擔心mag hand唔handle到咁多新聞啦

其實根本apple就係要造死tvb d人
你睇蔡思貝 grace就知
係唔知點解mag唔紅無人捧都要造大佢姐

另外過左幾日,慢慢都開始睇到呢單新聞真確性有限

另外tvb係咪無幫mag出過一句聲?
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 11:27

爆自己罪証? 有冇咁傻?  香港話哂係法冶之區傷害他人身體是刑事罪行。

成件事好怪, 有冇咁啱前日單料出 ...
thecool123 發表於 2015-3-27 11:04

霏霏又輕鬆出場(即亂入)

不能懷念愛惜 不如懷恨更激
恨人亦要花氣力
例如恨你 為人自私也任性
作者: 艾石仔    時間: 2015-3-27 11:28

有新聞點都好過無新聞

jinny shiga 勁多負面新 ...
pkl 發表於 2015-3-27 11:23

琴日定前日出左東張啦-.-
已經解緊話, 我覺得eeg都多得佢唔少, law神同rain橋拍拖好似又係東方爆出黎?
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 11:29

有新聞點都好過無新聞

jinny shiga 勁多負面新 ...

JINNY 都叫紅- -??佢紅歌唔紅人啦好明顯==
SHIGA 就....
佢出道型像已經唔係乖乖女(令人想入霏霏既公_ ), 加上有D樣
所以都叫做紅到D

但MAG 就唔同
乖乖女形象好出, 你有幾何見到佢著D好少布既衫或者谷雙峰出黎
作者: lemontea1069    時間: 2015-3-27 11:33

SHIGA 就....
佢出道型像已經唔係乖乖女(令人想入霏霏 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-27 11:29

好似上個月先谷完胸出ttb show
作者: nicholashin    時間: 2015-3-27 11:34

有新聞點都好過無新聞
有謂「三人成虎」 即使事實無法證實都會有人相信 如果唔係點會有宗教?
呢次仲要破壞多年建立形象 原本被其形象吸引既粉絲點都會比呢件事影響對mag既支持
我亦唔認為「有新聞點都好過無新聞」,因為新聞既性質會影響有人報導所帶來既宣傳作用 唔通關楚耀因吸毒事件人氣急升?
作者: Kyle_    時間: 2015-3-27 11:39

好似上個月先谷完胸出ttb show
lemontea1069 發表於 2015-3-27 11:33

連佢都要賣肉
諗起泳兒有年又係突然間爆SEED....比人話禾稈冚珍珠
作者: pkl    時間: 2015-3-27 12:22

有謂「三人成虎」 即使事實無法證實都會有人相信 如果唔係點會有宗教?
呢次仲要破壞多年建立形象 原本被其 ...
nicholashin 發表於 2015-3-27 11:34

又唔覺有d咩好大影響haters gonna hate

睇下之後會有咩回應啦
作者: pkl    時間: 2015-3-27 12:23

SHIGA 就....
佢出道型像已經唔係乖乖女(令人想入霏霏 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-27 11:29

好多人覺得mag 對腳ok (好似)
jinny 算紅啦.....annual dinner佢都唱唔少
作者: ed8671ed    時間: 2015-3-27 12:23

終於知道件事既時序係點.....
都係果句, 今次已經對mag 既形象造成大大打擊

其實今次都係 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-27 10:43

洗唔洗講到阿mag俾人插係應份
作者: nicholashin    時間: 2015-3-27 12:23

又唔覺有d咩好大影響haters gonna hate

睇下之後會有咩回應啦
pkl 發表於 2015-3-27 12:22
一句haters gonna hate就可以無視負面新聞既影響
作者: pkl    時間: 2015-3-27 12:37

一句haters gonna hate就可以無視負面新聞既影響  ...
nicholashin 發表於 2015-3-27 12:23

咁我又真係唔覺得本身真係鐘意佢既人會因為呢d 新聞而勁憎佢
而且真係紅到個批有邊個未比人寫衰過先........

咁我唔係話無影響,但我真係覺得影響唔會好大好耐.....
畢竟香港人都係好善忘.......如果無淫照流出既話.........

或者我睇法好minority啦
但我真係覺得係咁
作者: 數彩虹    時間: 2015-3-27 12:46

Mag要红了?一姐都試過形象被抹黑同失聲,跟住就..
作者: JayantL    時間: 2015-3-27 12:56

我又唔係咁睇
宜家Mag夾喺TVB同英皇中間兩邊唔係人
有新聞反而可以增加翻曝光度
更何況任何八卦新聞都係講幾日就完噶啦
人係善忘噶
作者: kevinlai1621    時間: 2015-3-27 13:03

呢次仲要破壞多年建立形象 原本被其 ...
nicholashin 發表於 2015-3-27 11:34

今次真係咩形象都無曬, 實在太顛覆佢之前塑造嘅乖乖女形象, 雖則係一半半, 但d人根本就唔會好得閒去考究

話就話上報好, 不過咁爆嘅新聞真係唔見報好過
作者: doughnut    時間: 2015-3-27 13:18

Gordon個訪問一睇就知抽水,仲話真誠~
作者: carols26    時間: 2015-3-27 13:25

我想問有幾多男士知道另一半比三次戴綠帽你帶,都可以死忍唔分手,反而比女仔叫分手先?

係痴情(痴線)定係軟飯好食,都係為左錢向毒果爆料,個張相一定得佢倆個先有唔係Mag就
一定係Ben,如果唔攞張相出來單料邊值錢,其它應該係毒果創作。
作者: rainbowdash    時間: 2015-3-27 14:09

我想問有幾多男士知道另一半比三次戴綠帽你帶,都可以死忍唔分手,反而比女仔叫分手先?

係痴情(痴線)定 ...
carols26 發表於 2015-3-27 13:25

如果打完人仲要影低另有企圖真係好變態同賤格。
作者: 怪獸一族    時間: 2015-3-27 14:10

如果打完人仲要影低另有企圖真係好變態同賤格。
rainbowdash 發表於 2015-3-27 14:09

所以Mag回應都話個男嘅行為好恐怖
作者: alexleung    時間: 2015-3-27 15:01

希望唔好俾蛋公司雪
作者: Jacko·HW    時間: 2015-3-27 15:06

信佢一成,雙目唔失明,精神感染都幾十次啦
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-27 15:27

聽日mag有活動
可以回應呢件事
作者: wchild    時間: 2015-3-27 15:38

MAG 會唔會呢單野又攪到佢情緒病架?
作者: carols26    時間: 2015-3-27 15:43

睇番Face編野好企Mag個邊寫,冇乜野,係毒果C1先玩野
http://hittt.blogspot.hk/2015/03/3-face-409-mf.html

其實無業男因為照顧多病女友而辭工,冇野做成年,依個男人好極有限
作者: carols26    時間: 2015-3-27 15:58

聽日mag有活動
可以回應呢件事
rubylovessss 發表於 2015-3-27 15:27

其實回左FACE

依段回東方,我估聽日唔會有咩新回應。
「謝謝大家關心。已成過去的事,我不想再提,而且這只是我倆之間的事。我只希望我們也能向前看。我不會再作任何評論和解釋,原因是不想傷害他,他是圈外人,希望大家放過他。而我也不想再受到傷害。再一次感謝各位關心和慰問。」
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-27 16:03

其實回左FACE

依段回東方,我估聽日唔會有咩新回應。
「謝謝大家關心。已成過去的事,我不想再提,而 ...
carols26 發表於 2015-3-27 15:58

可能 回應佢同Gordon
作者: Pure.    時間: 2015-3-27 16:19

點都會企Mag嗰邊啦,
呢啲報導唔係咁都信嘛? 但又真係有人信...
Poor Mag, 希望佢唔好被打沉
作者: rubylovessss    時間: 2015-3-27 16:25

點都會企Mag嗰邊啦,
呢啲報導唔係咁都信嘛? 但又真係有人信...
Poor Mag, 希望佢唔好被打沉 ...
Pure. 發表於 2015-3-27 16:19

痴線明明比人打 佢個前度抹黑佢
仲要比人鬧佢cheap 無陰功
唔知事實係點就信晒啲報導
作者: lblemon    時間: 2015-3-27 16:31

一句haters gonna hate就可以無視負面新聞既影響  ...
nicholashin 發表於 2015-3-27 12:23

根本唔需要理會haters, 反而係無喜惡路人和原本几鍾意mag的支持者有冇受呢件事影響, 鐵粉就一定不受影響

歡迎光臨 Cool Music Forum (http://www.cmusichart.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.2