返回列表 發帖
mag子首播呢
xm1n9 發表於 2024-3-25 12:30

點解無啦啦無左…
其實佢係咪續左約?
比華納放置play左成年

mag派埋呢首完約
david.dull 發表於 2024-3-26 01:10

轉去邊?
但可能都係好事,同靜左一年都明點解
Warner HK 係勁,但個走向同Mag未必好夾

你一講完就見到佢接Zpecial棒
LushKillYourMus 發表於 2024-3-26 23:06

突然佢曝光正常返晒
但前一年真係無左影… 唔知係邊個主意…
Warner 同tvb關係睇黎好左?

what? so sad ..  但留係到都唔見佢有得上, SIGH  MAG, 比D鬥心la 佢入WARNER 係Alfred line up? MA ...
快劍俠 發表於 2024-3-26 22:50

公司走向係再年輕個堆…之前推個堆人無佢份
或多或少都覺得會同Janice Jill Jude 個堆一樣?
反而係唔知佢之後會轉去邊?

當HKH都可以出到有 Sidetrack 既 9 歌大碟,真心希望華納幫 Mag 將出左街個 14 隻碟出埋碟佢。
   如 ...
FY5856 發表於 2024-3-26 12:23

佢向Warner 既歌咩都有,水準上上落落
反而eeg 個堆同祖藍個派形象同歌路都岩佢

成日有人話蛋記對佢唔好
點知轉咗幾次會先發現得蛋記係好頭好尾
臨轉會之前都幫佢R到隻十大 ...
JayantL 發表於 2024-3-27 00:51

蛋記比佢既歌好好...但宣傳阿個d 真係麻麻時機真係重要...如果係近兩年既蛋記,可能成績會仲好?

feel like 會係自許紀錄
快劍俠 發表於 2024-3-27 00:55

希望佢會稔下/ 大公司會稔下佢
覺得佢可以再搏下...特別依家有信仰所有野都穩定返

發現warner 近年都鐘意拎完獎就byebye   alfred janice mag 女銅後突然消失,下個係米到蕾,
mag之 ...
快劍俠 發表於 2024-3-27 01:05

呢個真係好怪...Alfred 同 Mag 都係...所有野都係響good trend 之後急停

某程度上佢自己性格都累事, 同埋唔知點解係可草到一大班HATERS    佢已經錯過左EEG 頭幾年最好個時機 ...
快劍俠 發表於 2024-3-27 13:43

時機過左無得再講,性格既野都係希望信仰幫到佢同可以繼續出歌
佢尋日都話寫左好多歌...響呢年...希望有得出晒..
睇黎真係完約