返回列表 發帖
11:10結束其實我覺得太早了
今年睇左Joey 周柏豪 都係十一點半之後
其實第一首歌繼續努力大家已經不知道係 ...
fengzhizi9225 發表於 2017-12-24 01:15

你指邊首要樂隊OK唱唔到?嬅麗緣???好想佢唱, 佢走數

向左走向右走
佢應該勁憎呢首歌
mychart- 發表於 2017-12-24 01:20

好想佢唱向左走向右走,同一千零一個,佢今日又話試下入紙MINOR CLASSIC PART2, 希望唔係講下

佢係拉闊聽到觀眾對快樂與哀愁咁好反應都唔醒水

整番part 冬天theme 咪幾好
出場:冬天的故事 (好鬼好聽. ...
jason567 發表於 2017-12-24 01:15

應該加又唔加, 又係自由行, 假如讓我說下去, 少女的祈禱, 小城大事, 野孩子....
但係好睇既

但都唱過啦 拉闊
     知更 single 嬅麗緣果d 睇死佢未必夠膽唱
     佢寧願唱超齡 ...
jason567 發表於 2017-12-23 22:16

呢堆都冇, 走數嬅~

幾時講過?出處?
我等我在 發表於 2017-12-24 01:25

請留意3分54秒, 佢話會唱嬅麗緣, SINGLE,超齡, 結果一首都冇
   https://www.facebook.com/mpwente ... s/1640364646016389/

一齊排嬅
mychart- 發表於 2017-12-24 02:31

我係唔中意佢今次走數, 未至於排嬅但有的士司機,電光幻影, AAL已經好正~

啱啱fb睇到,原來真係無用到high king, laidee10月中先接手排舞
joshua 發表於 2017-12-25 04:16

如果HIGH KING排唔知會點呢

今晚好開心有稀客同勇

大陸依家自由行方便咗,好多人都鐘意走黎紅館睇演唱會,稍微有d人氣嘅歌手都好多大陸客沖埋黎,而且現場狂 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-25 08:17

尋日唱緊歌,有個大6人係後面開live頂佢唔順

大陸依家自由行方便咗,好多人都鐘意走黎紅館睇演唱會,稍微有d人氣嘅歌手都好多大陸客沖埋黎,而且現場狂 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-25 08:17

尋日唱緊歌,有個大6人係後面開live頂佢唔順

真係冇諗過首歌係supper moment,新歌好正

仲以為來生舞會係鐵膽,點知冇
飛甩左少女的祈禱真係好,最好冇埋小城大事,但街客一定唔中意
好想佢唱嬅麗緣但佢又唔肯唱

吉左囉d位
而家好多concert都咁樣, 有少量連既吉位, 估計係d 牛放唔出
Kyle_ 發表於 2017-12-25 18:28

尋晚見到有4連吉位

我反而以為最好的債會係鐵膽 (雖然我覺得可以唔出現)

唉我既星之碎片 係咪永遠無機會聽LIVE ...
放空 發表於 2017-12-25 19:06

如果真係有MINOR CLASSIC PART TWO就好, 等佢一次過滿足曬我地幾十個願望(希望佢做到)

唔覺意UPLOAD左全首稀客XD

https://youtu.be/6BTUviKAA6A

唔係gwa, 買左尾場會唔會爛聲
hohoho 發表於 2017-12-25 22:23

https://www.youtube.com/watch?v=t_8UNqsNSAQ 煉金術冇走音喎

睇fans ig
有人問左千嬅 會唔會唱嬅麗緣
千嬅話無準備
等呢首歌既人可以死心啦(雖然我唔係其中一個) ...
放空 發表於 2017-12-27 01:03

厄曬我地FANS~~~訪問真係話唱架*03:50"真心失望
https://www.facebook.com/mpwentertainment/videos/1640364646016389/

仲要3首都冇~~~
接受唔到~

我記得你部相機可以熄佐個mon錄影架
Jacz 發表於 2017-12-28 02:12

咩機有呢個功能?求推介

2031開show
放空 發表於 2017-12-28 20:31

唔知今晚開咩呢希望有驚喜~

兩首我都好 L 憎  
好開心兩首都無出現
616.1314 發表於 2017-12-28 20:50

中意向左走向右走

好似三文魚呀
kwanie 發表於 2017-12-28 21:26

係米得罪左STYLIST

會唱你隻神獸喎
Jacz 發表於 2017-12-28 22:15

咩係神獸??火鳥????

痴線,笑到收唔到
Jacz 發表於 2017-12-28 22:16

求相

有冇人知上次LET BEIGN ENCORE係邊個STYLIST幫手搵衫架?
係米叫RICK???

有姊妹

一千零一個!!!
放空 發表於 2017-12-28 22:45

終於有, 等左好耐~~~

大叫塔羅迷 mr 一個人的童話 嬅麗緣
wchild 發表於 2017-12-28 22:52

講真 寧願佢開minor classics part2
好過開紅館唱大熱多
strawberry0505 發表於 2017-12-28 22:58

快D開但驚又唱番 出埃及記, 狼來了, 唱D小唱架啦有D真係冇LIVE過如知更,塔羅迷(萬紫千紅之後冇LIVE過), 嬅麗緣, 只談風月不談戀愛, 亦舒說, 毅行, 明日之歌, 簡愛, SINGLE, 我等我在

求一千零一個FULL VERSION

single
我等我在
冬天的故事
向左右向右走
嬅麗緣
吻所有女孩
簡愛
毅行
音樂盒
一千零一個
知更
如果可以不停相愛
零號
吵我

兩次睇fa 都抽中好簽

上次LB 尾場有eason wyman

今次有一千零一個

希望我睇31號都有驚喜啦 ...
放空 發表於 2017-12-28 23:19

尋日唔唱

好開心有一千零一個

嬅麗緣除左歌詞用左千嬅D歌之外, 其實真心有咩意義
曲同唱我都覺得 麻麻

小星星 咬唇 佢唱過LIVE  ...
放空 發表於 2017-12-29 00:29

fans既情意結

完整版 呼吸需要
好正呀
Jacz 發表於 2017-12-29 02:45

後面仲有ga, 但佢話比食蕉捉, 錄唔到

唔知有幾多太空卡
cch 發表於 2017-12-30 00:27

我明明投左我等我在

哩首有係STAND BY LIST到, 應該會唱
Kyle_ 發表於 2017-12-30 00:59

但圖文不符BARCHART冇咬唇

有冇人有今晚RUNDOWN

好彩嬅麗緣入唔到3甲
放空 發表於 2017-12-30 00:50

好想聽

頭三首都正 希望佢真係唱啦
塔羅迷  RIP
嬅麗緣 成功被雷死
小糖 發表於 2017-12-30 01:05

難道超齡是烈女的錯

好多嬅粉互like互follow
gooloo 發表於 2017-12-30 01:37

同心恊力同病相愛咁先刻骨銘記~~~

憑千千闋歌掩飾的痛楚 但還是卻有發生過
小糖 發表於 2017-12-30 01:15

若向左走坎坷

my ig is jadertong ,歡迎大家add我

哩首有係STAND BY LIST到, 應該會唱
Kyle_ 發表於 2017-12-30 00:59

standby list 仲有咩歌啊

有個同美千合照既HEHE, 好J-ABLE

反OT, 個POST 去到36了
wchild 發表於 2017-12-30 15:03
邊個啊?ig見到?

側過側田區
wchild 發表於 2017-12-30 14:18

側邊先正佢會行過嚟

其實呢...好坦白講, 依個活動真係舉辦得比較急
我都明白好多人想聽佢想d live未唱過既歌
但係係咁急既情況 ...
aRh3i 發表於 2017-12-30 11:08
如果有埋超齡就好
下次可以臨開show前搞,等大家有足夠既討論空間同咨詢嬅迷之餘,亦有時間就參選名單作細微調整

係, IG 見到
wchild 發表於 2017-12-30 15:10

share with me ,wanna see

係, IG 見到
wchild 發表於 2017-12-30 15:10
我都想睇