返回列表 發帖
點解細細個唔好好努力讀書考入港大呢
飲恨
屮SiU霖屮 發表於 2017-4-5 21:27

J都貪

傷心。睇唔到。
kk8733 發表於 2017-4-6 00:08

google下咪有lo

唔該PM 我。。想睇下形狀
kk8733 發表於 2017-4-6 15:27

原來你係Teen Dick fans

天敵好正。好好UN。
kk8733 發表於 2017-4-6 16:19

Teen Dick緊係好UN
黑人feel

shxt 出左Guy
完全唔記得自已要mark AP
留左位無mark

女:好似人地王晶咁癡心情長劍咁,
  可以樣樣野都為晒邱淑貞去做,
  咁樣做對於你來講係侮辱你既智慧 ...
jose 發表於 2017-4-9 01:26

呢段女主角係咪麥嘉Eeeeee~

Due to copyright issues, music streaming is not available in your country/region.
我開始討厭呢到 ...
艾石仔 發表於 2017-4-11 02:43

一早叫左你放哂祖兒d side track落電話聽

冰島容祖兒
matthew1990 發表於 2017-4-11 09:40

Bjork就好明顯係菀之
Sigur Ros = Supper Moment/ Chochukmo
Olafur Arnalds(鋼琴王子)= 藍奕邦

唔係比較緊音樂
係比較緊萬年
matthew1990 發表於 2017-4-11 13:07

Bjork邊萬年啊
容祖兒係人類史上最唯一萬年女歌手

如果CM有得改會員名就好
好後悔用呢個低能名

以前係可以改名  而家要問 hehe timmy
SA弟林 發表於 2017-4-18 17:37

timmy 係hehe

佢一直都係hehe
SA弟林 發表於 2017-4-18 17:45

一定好靚仔

都係靚仔一名
SA弟林 發表於 2017-4-18 21:49

佢仲受唔受溝

用「實力」開頭
再加上你全小楷的英文名字
matthew1990 發表於 2017-4-18 23:13

實力john
實力matthew
實力kwanie
實力timmy

或者可以叫
johnlovessss
matthewlovessss
kwanielovessss
timmylovessss
-Prince- 發表於 2017-4-19 00:07

ruby如果見到呢個post一定暗爽
啲人討論佢仲多過Kary

**** 本內容被作者隱藏 ****
-Prince- 發表於 2017-4-19 00:37

點解涼聞禮日日播同一隻歌仲可以tag都一Q樣
我以為自已Deja vu緊

今朝有誰共鳴正到呢

一路快進到完
林仔 發表於 2017-4-21 17:17

香港料理

岑晉晴
陳雲
Hkwilliamsiu
其實係咪同一個人

突然好挂住以前夜晚聽 你知道唔知道 嘅時候
electric 發表於 2017-4-26 15:05

.......你......係阿熹牙..?
......你....................係阿熹...?
.....你.....係阿熹.......
................
哦.......哦!! 哦 ! !

搭車。旁邊個女仔一路索番鼻水。好鬼核突。
kk8733 發表於 2017-4-27 10:23

係男人就比張紙巾人啦

叱咤樂壇啲問題易到....
應該問
篩選超級樂迷問題如下:
1. Joey最新派台歌,都係邊一場side track show既錄音呢?
2. 譚校長全新國語大碟《欣賞》,用500字試分析型人道mv被下架原因。
3. Juno新歌《禽獸》MV入面,Juno被人用咩潑面?
4. 列出一首最近你不喜歡903播嘅派台歌,原因??

bagfgfcde 發表於 2017-4-27 14:12

legging

Miss左詠麟既vani訪問
冇得live聽

Flop得過佢最鍾意果個
kwanie 發表於 2017-4-28 11:50

Aga定fiona

到底有無人識陳少琪真人?可唔可以好心叫佢唔好再推佢個囡出嚟?
大佬唱歌仲業餘過係尖沙咀 BUSKING 個班, ...
賴爽 發表於 2017-5-1 18:42

佢個囡無自GG名都無法

吳雨霏 KaryNg The Present Concert 2013 CM會員mean反應

hihi
失望....kary on好太多...
殺她死同Control編曲都編到不倫不類
開頭逼得太緊同愛你變成很你d高音都上得好勉強
後尾開始好d, 不過都係無Lady K時期咁好

阿薯
其實我好想講一開頭d絲帶好山寨
screen 左右個兩袋唔知咩(禮物?)真係好唔靚
一生何求d light打到好唔自然
舞台設計可能受制於Mr.啦?
但真心麻麻   

makoto4
this concert is so boring...and kary's live performance need to improve...I fall asleep ....

m4milk
我係KARY FANS,
但個SHOW真係好無SURPRISE。
愛是最大權利又係甘,
所有野都好似逼得好近。
RUNDOWN唔好

ansen514
成個show都超hea,同d新城show冇分別
rundown冇好好編排過,悶
唱得ma ma,高音全部唔穩定仲flat晒
冇大型既表演、服裝、髮型........頒獎禮仲隆重d
浪費左紅館個舞台(佢連條台上條樓梯都冇上過)
全部都超hea,我同我d fd都好失望.......

water:)
說好的頒獎禮LIVE差,但係演唱會LIVE好呢?

EDD
睇佐成個演唱會.真喺好差.好悶
舞臺丑.好似好隨便咁.
最重要喺...唱功都喺好差.
以前唱得好既.宜家都變到好難聽.
最恐怖喺愛你變成恨你.逼得太緊.

Lewis
十首有八首都係慢歌-_-
如果rundown諗好d就唔洗搞成咁
做乜鬼環球捧親d女歌手初初都會走曬音

賴爽
UMG 係捧 KARY , 但係 KARY 唔爭氣都無用 ,
一個演唱會其實好可能係做到一個代表作 , 但係而家佢搞成咁真係 NO EYES SEE :)

實力ruby

第二場仲多人

想all屎...點算
John 發表於 2017-5-7 23:16

all唔出?

Mr. 嗰兩隻碟真係好好聽
jose 發表於 2017-5-8 03:18

尋日見到Dash都好想同佢講呢句

心郁郁想買
jose 發表於 2017-5-8 11:34

買啦
唔係貴

J pop呢
艾石仔 發表於 2017-5-8 14:59

你買左你隻欣賞先出聲啦

至於音樂上表現,雖然上隻碟比較平淡,但《百姓》其實都真係幾好聽丫。
至於音樂上表現,雖然上隻碟比較平淡,但《百姓》其實都真係幾好聽丫。

好搵唔搵要去瓊狗個page 投票
自甘墮落~

#今年投rb 好過
kwanie 發表於 2017-5-12 21:29

遲啲就黎Kingjxr特約叱咤有得直播

本帖隱藏的內容需要積分高於 1999 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

matthew1990 發表於 2017-5-15 00:46

CM開個約炮區應該熱鬧過X登

嘻嘻哈哈渴d
JasOh103 發表於 2017-5-16 19:38

我日日都渴

what kind of水
JasOh103 發表於 2017-5-16 20:35

schweppes sparkling water lemon
超好飲

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

嘻哈san近日既主題曲
(其實而家睇返隻歌幾正)
John 發表於 2017-5-17 13:16

呢隻碟幾正
好多upbeat快歌

HOTMAN 發表於 2017-5-17 13:26

呢條友都 pm 過我
賴爽 發表於 2017-5-17 15:15

貴圈真亂

你近期應該都好亂
賴爽 發表於 2017-5-17 15:19

text message係色惑唔到me

"捐出心肝當做糞"
同KwanGor一樣
臭哂

錄咩歌好
HOTMAN 發表於 2017-5-19 14:02

牙Sam與牙Tam

找DONGBB 合唱啦
kk8733 發表於 2017-5-19 14:32

你同大食仔issac合唱型人道

kk8733瘋狂係一格格個po留言
其實同hkwilliamsiu有乜分別
bagfgfcde 發表於 2017-5-19 16:58

好彩我無比我IG佢
出哂名瘋狂po留言

-Prince- 發表於 2017-5-19 17:09

對不起。。今日見你講起再問多次你IG
kk8733 發表於 2017-5-19 17:21

好啦,見係你,比我BB IG你:

再次重申: 超勁重鎚3AM 903冠直至佢真係冠為止!!
酷愛903 發表於 2017-5-17 11:54

3AM真係RIP左