返回列表 發帖
咪係,上兩代環球一姐開兩場跳樓價散飛先係8成滿
Gin Gin 未有跳樓飛已經頭場95% 尾場80%左 ...
fifty1205 發表於 2018-5-9 18:41

未full house因爲我未買飛

無錯 只係賣左兩個月都未爆姐 銷情十分理想
kayzzz 發表於 2018-5-9 18:48

你真係好愛GIN, 成日黎推post

見到班堅粉咁落力hard sell 堅堅 激發我回帖嘎
kayzzz 發表於 2018-5-9 18:52

你都好落力hard sell

btw 支持GIN今年第三PLUG! : https://www.youtube.com/watch?v=tvmXqjpsDnI

話說堅姐話演唱會會有5parts ,我根據佢既歌同曾經翻唱歌整個Rundown (較保守),大家討論下

~Po ...
Nathan 發表於 2018-5-12 14:14

我覺得會唱同公司某天后級女歌手既歌
例如王菲林憶蓮

MAX會員可於5月21日(中午12時起)至6月15日(晩上6時),憑6000 MAX積分換領「FWD MAX presents Gin Lee 李幸 ...
阻住 發表於 2018-5-18 19:33

陰公囉,開始散霏?

希望Gin Lee唱當年eric kwok作品展唱過既一枝花
咁可以勇敢自信堅強地係尾場come out
正式做到first of all

李幸倪,原名李勁霆,馬來西亞華裔女歌手。

而家先知堅b 有個咁勁既原名
勁霆bb  ...
cathay1996 發表於 2018-5-26 03:34

你停經?唔怪得要改名

期待堅姐係紅館搞到班直男噴血
Nathan 發表於 2018-5-27 23:25

Lesbian 見到都會噴

飛已換
HOTMAN 發表於 2018-5-28 17:24

fan屎都唔買正價飛

邊有人咁傻去聽堅lee悶歌,唔係平貴問題
iamsingingwong 發表於 2018-5-28 23:12

入得場梗係為咗見佢一面同丁佢把靚聲啦
聽聞今次仲無底線演出既幸倪
每一舉手一投足,再加上歌與歌之間瘋狂介紹自己個中英文名
呢啲偶像派根本唱乜已經唔重要
班阿叔fans肯定濕哂
所以個show叫first of all
Sell第一次
叫班fans點忍!

和6月1號講再見

當我用1分鐘出左呢個post
距離紅館演唱會又近左1分鐘啦
John 發表於 2018-6-2 02:12

你睇邊場

雖然我冇份入場
但如果gin lee演唱會唔返唱kary同憶蓮 d歌
我祝佢今年冇女金

演唱會倒數20天

Kary: Come with Me

"迷亂裡我舞蹈
暈眩中李暢泳"

Gin Lee師姐Kary吳雨霏就生得,大家係咪好exciting?
倒數Come with me派台一周年,唔知KAry生唔生得切趕做Gin Lee嘉賓?
如果到時兩大天后同台,紅館一定濕哂
記住跟住全場大合唱啊

#AlexFung #藍奕邦 #唔悶歌 #叱咤十大第4 #高過第7位

好傷心 荃荃搶客
John 發表於 2018-6-4 01:30

可以睇24號

Gin Lee好勁
又擸到個資生堂廣告

今年已經有G2000、日產、Ecco、資生堂
John 發表於 2018-6-2 19:10

好似仲有可口可樂?

收到風 百老匯準備簽約
Laichu 發表於 2018-6-4 19:58

認真咩?
到Gin Lee瘋狂出廣告膠歌呃播放率

如果班煎粉推夠50頁
我用正價入場又點話

不如你捐出去做善事好過啦, 至少有得扣稅.....
CunninG 發表於 2018-6-5 18:04

現在山頂Cheap飛$380我比唔起呀?
我包起哂成行但唔入場都得呀

拎自己對耳仔較飛...
bagfgfcde 發表於 2018-6-5 17:47

我想搏下睇憶蓮喳

咁不如你買左我d飛先啦
HOTMAN 發表於 2018-6-5 18:31

你又開演唱會咩?

家下拎張票都好艱難,又要作文,又要落舖影相
Nathan 發表於 2018-6-5 19:21

咪係,有心入場睇Gin Lee李幸倪一早買哂飛啦 例如: John, H0TMAN
唔係fans既仲要搞咁多嘢唔知為乜
以為啲飛好多人搶?

唔見John 話有飛,佢好似一直入唔到城網
Nathan 發表於 2018-6-5 19:34

因為平時聽開容袓兒 Jpop
現在羞恥到唔敢比人知佢會入場睇gin lee

會唔會係登勤?
HOTMAN 發表於 2018-6-5 22:11

係咪合唱型人道

John
JayantL 發表於 2018-6-5 22:49

想睇
佢唱歌好過gin lee

Gin Lee會唱1st Date,環球post咗採排片段
一路唱一路fing個pat pat, 又坐係張櫈張開雙腿
好意識好不良

Aga都試過坐係張櫈張開雙腿,你中意睇邊個多d
Nathan 發表於 2018-6-6 19:57

如果計女歌手, 中意睇林二汶、princejoyce多d
不過呢個post係gin lee演唱會,支持kary同gin一齊張開雙腿

FF
23號Kay做嘉賓 唱人妻的偽術
24號美祖做嘉賓 唱心之科學

FF
23號JW
24號Ivana

全部都係女銀嘅手下敗將
JayantL 發表於 2018-6-7 19:39

Ivana拎過女銀
係都kary啦

可能最尾嘉賓係林鄭同梁振英
John 發表於 2018-6-8 01:37

嘩咪搞,龍蝦老公唱歌勁難聽

嘩 邊有可能呀?
係咪d haters出既假post黎架
kayzzz 發表於 2018-6-11 00:16

haters 應該寫

<< 賤賣Gin Lee李幸倪 >>
原價$380門票,現在只賣$80
原價$480門票,現在只賣$180
原價$680門票,現在只賣$280
要錢唔要飛,買兩張每張再平$100

咁請問買兩張 380 係咪你比返40 蚊我
kwanie 發表於 2018-6-11 01:22

唔洗手續費牙

痴線你話明 (80-100)x2 架喎
我去消委會告 _ 你架
kwanie 發表於 2018-6-11 01:24

依家d阿叔咁惡

即日真係有機會$80
帥小寶` 發表於 2018-6-11 01:39

$80真係想睇

開始band rehearsal, Gin隊band真係幾正
Nathan 發表於 2018-6-12 19:24

Gin Lee 唱功咁好
應該隨時行入紅館都可以唱
佢一出世就已經等緊6月23呢一日

環球係佢身上都唔知倒左幾多米,捧極都咁霉
阿mark 發表於 2018-6-12 19:53

又唔洗你出錢捧
日日上黎講到自己投資失敗咁做乜嘢

究竟你收左幾多錢 lol
個個Gin Lee嘅post都爬入黎瘋狂狙擊 悶唔悶
fifty1205 發表於 2018-6-12 20:42

佢嗰4400積分有1000分都係狙擊李幸倪得返黎

原來周ba唔係藝人,但唱歌好好聽

同cm 會員 hehehaha一樣 口頭上支持
kayzzz 發表於 2018-6-13 22:14

咪玩啦,我由2016吹奏阿Gin到今時今日
環球醒水既即刻送返二三十張680比禾啦

演唱會倒數10

仲有10日,即係6月23日-24日
馬來西亞歌后GIN李幸倪Gin Lee就開佢人生第一個紅館演唱會First of All Live 2018
大家係咪都等左好耐呢? 有無等埋右?
事不宜遲
今日同大家分享Gin既成名作 - 今天終於一人回家
曲:Christopher Chak |  詞:林夕 |  編: Gary Tong  | 監製: Alvin Leong

#當年好hit #有陣M記味 #支持阿夕 #GinLee紫色頭都幾sexy

Supper真係做堅姐嘉賓??
kevinlai1621 發表於 2018-6-14 16:41

唔怪得903 bam橙海

尾場380終於出現少量
680賣到18行 (20行最尾)
480賣到30行 (32行最尾)
380賣到36行 ...
fifty1205 發表於 2018-6-14 16:47

好想睇唷

演唱會倒數9

演唱會叫First of All,今日緊係同大家細說女權Gin李幸倪Gin Lee既第一次
大家仲支bull支得Gin既第一首4台冠係邊首?
雙雙? 廢話少說? 和每天講再見?
唔係啊, 係BMA時期既 玫瑰的故事!
由Eric Kwok作曲監製, 林若寧填詞
希望以「玫瑰」的故事,為所有Lesbian女孩們加油打氣!

#玫瑰的故事 #個mv影住Gin玩狗做咩事 #M記無得播 #GinLee鍾意係叮叮偷影d阿叔

成日覺得呢首好似她成功了他沒有
帥小寶` 發表於 2018-6-14 18:27

因為都係 亦舒?

好想聽阿Key同祖兒合唱 自我感覺還好
一定hit

演唱會倒數6

Hello又係我倒數專員AGA呀~ 大家有無卦住我呀~ ^^
有人問個倒數數數下停左,問我去左邊?
做拉闊呀上星期! 問! 好飄忽咩?
今日就立即送上我sister Gin Lee兩首飄忽之作
第一首係bma唱片公司2011強力推薦令你迷倒之女聲

#唱片公司視Gin為2011年最強女聲 #因此大家不論坐巴士 #進入隧道 #聽電台 #睇電視甚至唱K都會見到Gin出現在你眼前 #進入你世界

第二首唔洗介紹啦,係我Gin第一首三台冠快歌

滯銷黎講佢都真係很堅強
仲可以買無限個雙雙連位
misterben111 發表於 2018-6-18 15:50

嘩依家啲haters account咁新嘅

演唱會倒數4

Hello又係我倒數專員Keeva麥家瑜^^
睇住Gin Lee出道既我當然一早已經支持佢啦,咁唱得
今日我M記天后就同大家分享一首Gin Lee side track
係一隻EP Here I Come既"十年如當日"
當年無plug呀好可惜囉,搞到係M記聽唔到

#請大家都支持我Keeva麥家瑜 #GinLeeBMA時期 #林若寧 #KenixCheang #H0TMAN極力推介

無聽 其實係youtube自己跳去個首歌先會無端端聽到
kayzzz 發表於 2018-6-19 20:23

你真係好比面
又成日入黎推post
依家仲聽哂成首歌
咪再扮hater啦你

你誤會我唔係?

其實兩首都係有緣先聽
kayzzz 發表於 2018-6-19 20:26

但個個都誤會我係gin粉

今天只想Proud of GIN