返回列表 發帖
依個係小巧同我溝通嘅過程
harryharry 發表於 2017-6-6 20:17

上年隻概念碟玩戒毒
今年肯定主題玩yum
巧期袋

聽到耳朵懷孕了
harryharry 發表於 2017-6-6 22:02

鄧小巧2017全身大碟 Numbers of eargasm
淫亦幫 x 周妖輝 合力注造

突然一身 feat. 王菀之
兩溝
三姑
4AM
五個小孩的校長
六軍俱樂部
七連托生 feat. 迪子
八輪功 feat. 麥浚龍

Bonus:
水療
莉亞的C3PO

鄧小巧2017全身大碟 Numbers of eargasm
淫亦幫 x 周妖輝 合力注造

突然一身 feat. 王菀之
兩溝
三姑
4AM ...
hehehaha 發表於 2017-6-6 22:15

根據隔離個sell成人用品post

第三首應該叫三聖寶,第五係第五元素

好想搞個fun fun選 決定下週冠軍歌  

A. 飛
B. 船
C. 郭源潮
D. 不敢當
E. 一格格
F. 第一個早晨 ...
nicholashin 發表於 2017-6-6 23:47

A或B
冇異議

另外我決定ban肥婆蘭直到2018

摸不出 這條疤 曾血肉糢糊

好正呀呢首歌
HOTMAN 發表於 2017-6-7 08:23

全碟至愛

呢首好扮野 如果真係唔介意 又邊洗做咁多野
HOTMAN 發表於 2017-6-7 15:01

說謊咪仲扮野
係咁話自己唔care

回復  hehehaha
你ig

得唔得閒教我執單反相
matthew1990 發表於 2017-6-7 14:58

咁易學既野唔好承機約我啦
收錢㗎

**** 本內容被作者隱藏 ****
lblemon 發表於 2017-6-8 17:10

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

疑似係酒店撞鬼
隔離床明明冇人佢沖緊涼
將床無啦啦有beat咁係咁震
嚇戀死我
不過支力得制完全冇理 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-9 12:19

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

佢講野好悶
情願聽禮禮講錯野笑下都唔想聽佢講野
艾石仔 發表於 2017-6-9 19:35

呢件垃圾應該係近十年最廢既903DJ
剩係識跟人講野自己又冇point冇立場
把聲又難聽
商台女神?求其落中環執件OL都靚過佢

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

nicholashin 發表於 2017-6-9 23:30

仲提名? 一post已經贏左

咁邊個係太陽。。。。
bagfgfcde 發表於 2017-6-10 00:02

太陽係GD, T.O.P.個friend

我應該俾乜反應你好
bagfgfcde 發表於 2017-6-10 00:09

熱烈既掌聲

原來篇文係你寫
nicholashin 發表於 2017-6-12 19:34

HOTMAN = yum0

本帖隱藏的內容需要積分高於 1069 才可瀏覽

假設
衝蘭女金哂鬼氣
DJ繼續組銅
咁零鏗由男銅騎上男金既基會係幾多?

夏天來了,我覺得CM應該搞返個樂壇上半年最卵悶派台歌選舉
個樂壇冇快歌,好驚,慢歌佔8成
就算有快歌,啲質素都好曳,mixing又弱(其實當年都係)
想當年嗰啲暑假
求卵其舉例,係可以日日聽到
隨意門、處處吻、夏日狂嘩、飛天舞會、phone殺令、全身暑假、出走平地線、一事無成、小峽谷之1234、光明會
現在夏天係要聽啲咩失魂記、根、一格格、余春嬌、和明天講再見、原來只因深愛著

所以我好欣賞小碎步,個timing派得幾好

小碎步好普通喎
jose 發表於 2017-6-13 00:47

我覺ga
只係叫做有快歌聽下咁

希望祖祖快啲出首跑步機上2.0色惑大家對耳仔
bagfgfcde 發表於 2017-6-13 15:03

我要霏霏YumSin/the present/就有就有/狼狼2.0

"終點的擁抱係HOWIE獻給他的母親,下週日父親節都算應節,WK25冠硬啦!!"

this f**king logic

如果出街可以祼上身你話幾好
熱死我媽媽個仔

明明係你想show肌
nicholashin 發表於 2017-6-15 13:20

都冇,點show

利申:肥仔

邊度有得睇。。
kk8733 發表於 2017-6-15 13:24

你試下google: Shawn Mendes shirtless

真心答 其實除褲先散到熱
electric 發表於 2017-6-15 15:24

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

CM幾時開個文學台、打手機台、口術台、偷情台

#LetsMakeCMGayAgain

文學台!
John 發表於 2017-6-17 18:29

我要瘋狂些牙我啲文學!

#人講人話

A. 最近邊首歌個intro一聽就已經會打冷震?
B. errrrr...........驗傷囉
A. 驗傷?好似冇intro㗎wo
B. 係呀,一聽到衛蘭把聲仲唔打冷震?
A. .......

獎項

第28屆金曲獎——年度歌曲獎:林宥嘉〈天真有邪〉(待定)
    第28屆金曲獎——最佳國語男歌手 ...
John 發表於 2017-6-18 20:34

歌王都ok, 歌曲就免啦
Fans都係咁話

so pun so 唔識分'
b01091018 發表於 2017-6-21 08:41

C3PO先慘情wo

周國賢 Endy Chow jaugwokyin
其實淨係諗住舊年九月嘅演唱會落實係即將會推出一隻唱片所以喺度想到大家報一 ...
nicholashin 發表於 2017-6-22 01:24

FF Tracklist:

1. 吻所有女孩
2. 塞車
3. 夠鐘
4. 推銷員之死
5. 張氏情歌
6. 我跟你的三分鐘長吻
7. Full Moon
8. 起跑
9. 世界小姐
10. 從此世界多了一分鐘

若果霏妹唔響香港開騷的話 有冇人陪我北上搵佢...
jose 發表於 2017-6-25 00:56

去深圳ok

你小心俾公安捉。。
kk8733 發表於 2017-6-26 10:40

你小心又俾版主扣Fun。。

成班人都bully美煎
和每天講再見咁好聽又話悶
Come With Me成首歌重覆左個oh字73 ...
JasOh103 發表於 2017-6-26 01:07

其實Gin個定位太老餅亦過份保守
唔知佢sell緊乜
Kary就純粹支持多啲歌手夏天派快歌
但近期黎講已經係一首好好既派台歌

脷申:愛Gin亦愛霏(janice不了)

你把口好衰。。
kk8733 發表於 2017-6-26 11:09

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

打司嗌打成兩個鐘 lol
本身十一點瞓搞到而家
jose 發表於 2017-6-30 02:09

有偏方
用A4紙抄100次Come with me歌詞撕碎開水溝伏特加薄荷飲
一日三次見效

搵人sd email比商台佢會比返你
kwanie 發表於 2017-7-1 21:41

係咪copy and paste返某月某日個archive所以無重溫

-Prince- 發表於 2017-7-2 00:42

係咪講緊霏霏
身為教徒唱yum歌涉嫌宗教

身為香港一分子,容祖兒能代表香港在慶回歸文藝晚會上演唱一曲《美好時光》令她感到非常榮幸。雖然祖兒於上 ...
nicholashin 發表於 2017-7-2 22:25

快d plug 美好時光(回歸文藝晚會Live) re上至尊

祖兒媽唔好有事

#世上只有
#最後時光

蘭B 送上祝福。。
#一格格
#我懷念的你#錯過你
#長痛短痛
kk8733 發表於 2017-7-4 11:02

積下口德啦

本帖隱藏的內容需要積分高於 3300 才可瀏覽

[Urban Legend] 叱咤至尊大碟魔咒

2008 叱咤樂壇至尊唱片大獎得主謝安琪 - Binary (2009即刻比人搞到得返個十大女銀)

2012 叱咤樂壇至尊唱片大獎得主RubberBand - Easy (2013年即刻白果)

2013 叱咤樂壇至尊唱片大獎得主陳奕迅 - The Key (2014即刻flop到得返個男銅)

2014 叱咤樂壇至尊唱片大獎得主RubberBand - Frank (2015得個豬肉獎十大)

2015 叱咤樂壇至尊唱片大獎得主JUNO - Addendum (2016白果 唔洗問2017都應該bam到白果)

2016 叱咤樂壇至尊唱片大獎得主容祖兒 - JPOP (2017媽媽出事好似又要讓個女金出黎............)

2016會唔會成真都係未知知數, 到左9月兩plug都即回本
kevinlai1621 發表於 2017-7-6 22:54

蛋記根本今年可以一個奬都唔幫佢爭
然後送禮直接男金、至尊歌、至尊碟
Sherman或者立立拎隻十大捧下班細既
美祖2018年尾先再強勢回歸為廿周年紅館做勢
爭少兩年奬再認真做隻高質碟
到時再拎最女唔係冇機
好過現在年年比人鬧

吳業坤取笑JW樣貌平庸,指她沒有甚麼缺點,只是肥了和矮了一點!

佢憑咩要咁flirt人呢

Cum with Me 兩周已經 15+8 = 23
和每天講再見 三周先 6+12+3 = 21

我係煎喱我都嬲

森美做咩咁唔珍惜  霏姐見到會好傷心   (係淘寶見到65蚊出售  ) ...
SA弟林 發表於 2017-7-10 18:35

我10$買隻返黎自已簽Dear Gin LeeJoey再賣$70都得ga la

nicholashin 發表於 2017-7-10 20:48

期待有人打"鄧小巧好好j"

本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

kwanie 發表於 2017-7-11 00:04

打「鄧小巧好好j」

Come with me喺utube點擊率就快係豔羨兩倍...
有少少唔抵 明明豔羨先係巔峰期
jose 發表於 2017-7-12 11:16

come with me = higher peak