返回列表 發帖
歷年噴言得主
2014 (二月) : 即係林二汶好多毛? (hinz)
2015 (三月) : 玩完未?跟人講野好好玩? (rubyloves ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-27 20:17

期待新一屆得主hkwilliamsiu登基!

嘩 原來宗教都兩年前
JasOh103 發表於 2019-3-27 20:38

2015嗰句咩事
你班人又蝦人

要入番
艾石仔 發表於 2019-3-27 21:34

好彩我成日入

其實鄭融係咪住12樓 欣宜住13樓
RVHOCPC 發表於 2019-3-27 21:44

13樓的大山婆?

為何人傾向 做甚麼都要賓妹?
RVHOCPC 發表於 2019-3-27 22:20

邊間教會?

投左自己最pure
帥小寶` 發表於 2019-3-28 17:04

Me too

轉 icon... 人地睇翻我條link會改咗
bagfgfcde 發表於 2019-3-28 18:35

係喎.....
諗住宣傳祖祖演唱會

我好細個 完全唔知粒糖有毒單野
帥小寶` 發表於 2019-3-28 21:57

原來阿key份人咁賤
好感度 -100

香港 早晨

髪力先

瘦咗30Kg的我
開始第三次計劃 再瘦多10Kg
SA弟林 發表於 2019-3-29 16:22

支持

多謝支持
SA弟林 發表於 2019-3-29 20:44

少油無糖+做gym?

唔洗少油 唔洗少糖
做運動間唔中先去嘎

我近排太忙  冇時間去 ...
SA弟林 發表於 2019-3-29 20:47

之前少糖我勁work
不過keep住跑步

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 29/03/2019
01 NE Jacz 72
02 08 放空 69
03 01 stephybest 64
04 02 hehehaha  ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-29 20:52

1 0 艾 仔
身分不明

冇髮力都第4
Come with Me

迷人的你 你的眼睛 閃爍通透 似星X
John 發表於 2019-3-30 01:15

最後髪力

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 31/03/2019
01 03 放空 59
02 01 hehehaha 44
03 04 stephybest 34
04 RE chanc ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-31 20:17

最後一日
特別多痴線佬

好想講噴言
John 發表於 2019-3-31 22:26

林二汶好多毛?

多毛 將黃金恭送 請你跪拜多毛
John 發表於 2019-3-31 22:30

黑盒有情極動聽
    今天有毛
    動靜

好野 破紀錄 成個月上唔到榜
為佐成為完美的零
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-1 00:37

有上另一個榜
發姣榜

真係攪??
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-1 19:20

支持 最近 30 天發姣排行榜 !

由直仔計分
Kfmusic 發表於 2019-4-1 20:01

直仔都可以發姣

邊個肯拋頭露面應酬你地
kevinlai1621 發表於 2019-4-1 21:55

你唔好扮直
kevinlai1621 發表於 2019-4-1 22:27

我真係好直

髪下姣先

好想同shawn mendes食牛扒

最近 24 小時發姣 排行榜 @ 02/04/2019

05 Kfmusic (邊個男歌手條腿最好J ? / 同意周柏豪,3X歲都好好J / 好想攬住佢,個兩塊雞扒一定好有安全感 / 1會好Man / 你有冇大雞扒??)
~~~~1~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
03 stephybest  (都未頒獎,有獎先證明我同佢有關係!如果冇情侶獎,咁就唔好同人扯上關係! / 有獎先去慶功! / 柏豪仔真係好正)
01 屮SiU霖屮  (初出道正好多)
01 艾石仔 (好想入 !)
01 HOTMAN (我本人 明白什麼都總有限期)
01 electric (周柏豪 李治廷)

評分人數

支持你每日mark
放空 發表於 2019-4-3 06:53

因為個 icon
你已成功獲得 +1發姣ap

我本人邊度係發姣呀?首歌好man囉
HOTMAN 發表於 2019-4-3 11:51

由你把口唱出黎邊度man呀?睇過

最近 24 小時發姣 排行榜 @ 03/04/2019

11 Kfmusic (邊個男歌手條腿最好J ? / 同意周柏豪,3X歲都好好J / 好想攬住佢,個兩塊雞扒一定好有安全感 / 1會好Man / 你有冇大雞扒?? / 請我食野ok? / 哈哈 無事發生,我都想有 / 想望你 / 想睇激凸 / 好掛住許志安激凸相 / 臨場吹簫~~資格 )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
05 屮SiU霖屮  (初出道正好多 / 救命 我都濕埋 / 我做佐野你睇唔見姐 / 好想上泥發泄每日見到既靚仔 但又怕比人話淫盪 / 明明我就係努力游水 頂籠有時潛落水欣賞水底風光姐)
03 stephybest  (都未頒獎,有獎先證明我同佢有關係!如果冇情侶獎,咁就唔好同人扯上關係! / 有獎先去慶功! / 柏豪仔真係好正)
02 electric (周柏豪 李治廷 / 救命 我濕曬)
02 John (好饑渴 / 好眼訓)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~扮姣分界線~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
01 艾石仔 (好想入 !)
01 HOTMAN (我本人 明白什麼都總有限期)
01 kevinlai1621 (你邊係游 )
01 hehehaha (望佢下面)

希望 4 / 5 月發到力
艾石仔 發表於 2019-4-7 00:01

你兩個成日一唱一和
玩哂

痴線 點追
帥小寶` 發表於 2019-4-7 00:04

我下半年趕thesis
應該會消失一排

評分人數

• 屮SiU霖屮

2019 年 第 1 週 CM Cool Cafe 專業發姣推介 (發姣榜)上榜會然播放率
統計過去一星期Cool Music Forum 會然發姣次數(5 Apr - 12 Apr 2019)

hello 大家好~ 新年快樂
春天來了, 我係你地既節目主持 硬石仔
經過三月一系列精彩既活動
4月開始Cool Cafe 會有發姣榜 (版主無話approved既其實)
唔理啦眼見CM咁多會然日夜抒發感情
當然要獎勵一下大家
發姣榜統計每星期大家抒發感情既次數
抒發得多未必上榜
但抒發得夠姣
呢個榜唔會無你份
以下呢十位會然新上榜佔據呢十個位置
同時公起Kfmusic成位第一週冠軍!
可謂實至名歸

RK AP LW      Members        Remarks
01   12   NE                  Kfmusic
02   05   NE                  TT进化论
03   03   NE                  stephybest
04   03   NE                  kk8733                         (+1)
05   02   NE                  hkwilliamsiu                  (+1)
06   01   NE                  風見志郎      
07   01   NE                  放空     
08   01   NE                  kevinlai1621
09   01   NE                  Jacz
10   01   NE                  WZA111

本 週 上 榜 會 然 精 彩 姣 言:

1. Kfmusic (AP:12)
TT會員好靚仔
Kfmusic 發表於 2019-4-9 21:45
疲倦乏力
Kfmusic 發表於 2019-4-9 19:28
玩交友 app 咁都有matches hahahaha
Kfmusic 發表於 2019-4-9 21:42
好想吮
Kfmusic 發表於 2019-4-8 23:19
萬肉叢中一點粉紅
Kfmusic 發表於 2019-4-8 23:17
好掛住會員hehehaha
Kfmusic 發表於 2019-4-8 14:46
要去沙灘著T-back玩水Game!
Kfmusic 發表於 2019-4-8 23:25
係,搞到我好想食洋腸
Kfmusic 發表於 2019-4-10 22:59
個男主角有肌肌
Kfmusic 發表於 2019-4-10 23:00
起到佢IG有操肌相
Kfmusic 發表於 2019-4-10 23:52
佢把聲好好J呀
Kfmusic 發表於 2019-4-10 22:39
今日見足佢全晚,最啱聽tonight 。係佢面前我先可以做返自己,同埋開心嘅感覺係由心發出黎 ...
Kfmusic 發表於 2019-4-11 23:34

2. TT进化论
我比較害羞,希望大家唔好嫌棄我
TT进化论 發表於 2019-4-7 20:24
好,希望有靚仔帶我進入有趣嘅CM世界
TT进化论 發表於 2019-4-7 19:58
咁你都讚下我啦
TT进化论 發表於 2019-4-8 09:56
我都想睇你~
TT进化论 發表於 2019-4-9 21:59
我都唔係好識,需要另外一個男人搭住我條腰慢慢教我
TT进化论 發表於 2019-4-9 07:01

3. stephybest
點都要同xx仔一齊
stephybest 發表於 2019-4-7 19:42
聽晚同我去捉蟲咪得。
stephybest 發表於 2019-4-8 23:13
點解冇人update發姣榜?
stephybest 發表於 2019-4-10 23:16

4. kk8733
(起到佢IG有操肌相) 有無 Link 。。。
kk8733 發表於 2019-4-11 00:35
邊個把聲呀。。 我又要聽。。
kk8733 發表於 2019-4-11 00:55

5. hkwilliamsiu
其實寂寞真的越聽越鐘意, 可能我都是一個很寂寞的人
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-11 18:42

6. 風見志郎
Hkwilliamsiu又pure又true,Jable。
風見志郎 發表於 2019-4-8 08:51

7. 放空
Hkwilliamsiu 好charm
放空 發表於 2019-4-8 08:42

8. kevinlai1621
濕身你都唔啱?
kevinlai1621 發表於 2019-4-8 21:52

9. Jacz
好大波
Jacz 發表於 2019-4-8 08:32

10. WZA111
冇仔仔信得過  仲要過夜
WZA111 發表於 2019-4-8 00:24

本 週 精 選
HOTMAN
好渴
HOTMAN 發表於 2019-4-12 16:17

John
掛住我ok?
John 發表於 2019-4-8 14:48

評分人數

咩叫精選?
HOTMAN 發表於 2019-4-12 23:49

差少少上榜
但又未夠姣力咁
值得比大家回味一下嘅comments

我太直 好難姣
HOTMAN 發表於 2019-4-12 23:57

下?邊忽直?
啲頭髮?

點解我會加1?? 有冇人解釋下
kk8733 發表於 2019-4-13 00:58

因為你需要一個 1
所以比你

宜家見到呢個數字即刻響起“尋尋找找為何都找不到”嘅旋律
TT进化论 發表於 2019-4-13 01:27

所以呢首歌係hehe界值得更多!
特別係某啲號既朋友

得嗰件乜乜siu霖可以挑戰一下
stephybest 發表於 2019-4-13 18:26

收到風佢仲係0
上唔到榜

今個星期六唔會出榜啦
ap會計落下星期~

坐緊飛機返香港睇坤got
希望仲入到境

俾佢仔仔搞到壞左。。
kk8733 發表於 2019-4-19 13:04

現在好攰
冇瞓過

2019 年 第 2 週 CM Cool Cafe 專業發姣推介 (發姣榜)上榜會然播放率
統計過去一星期Cool Music Forum 會然發姣次數(12 Apr - 19 Apr 2019)

hello 大家好~ 復活節快樂
係咪好掛住我呢?
我係你地既節目主持 大隻坤
今個星期好多姣post同好多姣人到上C1呀
上星期冠軍會員Kfmusic憑自唱歌曲再下一城,公起佢啦!
另外新上榜有屮SiU霖屮潑水潑到黎第三位!
留言更被評為令人不安貢獻要 -2啊
而Kenny關智斌, 斌斌既公關出浴照為幾位會員貢獻左4月第一個姣言
成為新上榜會然
恭喜哂以下十位!

RK AP LW      Members        Remarks
01   26   01                  Kfmusic
02   06   02                  TT进化论
03   05   NE                  屮SiU霖屮                      (+2)
04   05   04                  kk8733                        
05   03   05                  hkwilliamsiu                  
06   03   NE                  帥小寶`                         (+1)
07   01   NE                  electric
08   01   03                  stephybest
09   01   NE                  JasOh103
10   01   NE                  黃家正

out:
06   01   NE                  風見志郎
07   01   NE                  放空     
08   01   NE                  kevinlai1621
09   01   NE                  Jacz
10   01   NE                  WZA111      

1. Kfmusic (AP:26)
[自唱分享] [嬌喘版 by KFMusic] 沐春風 - 謝安琪
Kfmusic 發表於 2019-4-14 13:40
[自唱分享] [發姣版 by KFMusic] Pretty Crazy - 容祖兒
Kfmusic 發表於 2019-4-13 18:18
佢可能對我有非份之想
Kfmusic 發表於 2019-4-14 19:31
好Q
Kfmusic 發表於 2019-4-14 18:05
(消防員)又可以救慾火
Kfmusic 發表於 2019-4-15 23:05
睇黎我擺上Txxder啲相都揀得唔錯
Kfmusic 發表於 2019-4-13 17:08
我愛1069呢個數字
Kfmusic 發表於 2019-4-15 21:17
數學題,我嘅積分(3069)減2000等於咩?
Kfmusic 發表於 2019-4-15 21:07

2. TT进化论 (AP:6)
有少少感冒,可能需要d精華
TT进化论 發表於 2019-4-14 17:52
OMG!!!你要出去濕(失)身咩???
TT进化论 發表於 2019-4-13 18:15
叫你男友注射終生的愛情身體裡寄居咯
TT进化论 發表於 2019-4-13 18:20
愿我胸懷大志亦無懼,去尋名利和伴侶
沿途又摘下蠟燭多一歲,笑一笑就去睡 ...
TT进化论 發表於 2019-4-14 08:13
可能你比較吸引
TT进化论 發表於 2019-4-15 00:09
我中意後連個數字(69),唔係好中意前兩個(10)
TT进化论 發表於 2019-4-15 21:18

3. 屮SiU霖屮 (AP:5)
真係好cute
cute到禾d 1仔基因出曬泥
其實佢依類應該係差佬界入面都幾危險
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-14 18:05
你食開好野
我食開平民野
可愛x差佬x制服
成件事太美妙
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-14 18:38
聽日樓下又可以明正言順咁射濕d囝囝
撥水節萬歲 (註: 留言被評為令人不安   貢獻 -2)
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-13 18:10

4.kk8733 (AP:5)
我想食德國腸。。粗大同多汁。
最好有德國仔煮俾我食。
kk8733 發表於 2019-4-13 01:19
等緊Kenny著浴袍。之後上床
kk8733 發表於 2019-4-13 22:51
我得唔到(Kenny, 斌斌)。。你(帥小寶)都無可能啦
kk8733 發表於 2019-4-14 00:04
你影下仔仔射水相俾我地睇。。或者錄片都得
kk8733 發表於 2019-4-13 21:33
你仔仔咁大食。。俾我調教下。。
kk8733 發表於 2019-4-19 18:56

5. hkwilliamsiu (AP:5)
  但不可以半夜聽,好容易做錯事
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-14 19:07
伯樂祗會推介好聽的歌手,做錯是指晚上聽完沐春風會興合合,驚整多件就麻煩。還有我有一對寶貝仔女,幸福家庭,勝生活美滿
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-14 22:42
我是男性.看到張劈腿相,差一點當你是女生,而且看完相真的會有點衝動
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-17 18:45

6. 帥小寶` (AP:3)
斌斌是我的
帥小寶` 發表於 2019-4-13 21:00
好想(同kenny斌斌)瘋狂沖涼
帥小寶` 發表於 2019-4-13 21:35

7. electric (AP:1)
好後悔我以前dump咗本再見美惠寫真
依家邊度可以買翻
electric 發表於 2019-4-14 11:10

8. stephybest (AP:1)
(關智斌,斌斌)係正既 當年都有買佢本寫真碟再見美惠支持
stephybest 發表於 2019-4-13 20:50

9. JasOh103 (AP:1)
濕身原來可以咁好玩
JasOh103 發表於 2019-4-14 17:51

10. 黃家正 (AP:1)
Kenny 好正啊啊啊啊啊
黃家正 發表於 2019-4-13 23:35

本 週 精 選

點解
我靚仔過文文同坤B
hehehaha 發表於 2019-4-14 23:05

評分人數

2019 年 第 3 週 CM Cool Cafe 專業發姣推介 (發姣榜)上榜會然播放率
統計過去一星期Cool Music Forum 會然發姣次數(19 Apr - 26 Apr 2019)

hello 大家好~ 我係你地既節目主持 Sony Chan Miss Chan
係咪好掛住我呢?
首先公起kary同Brain發姣成功,再次懷孕! 係2019樂壇喜事
而黎到第三個星期發姣推介
CM依然好多姣post同新會員上榜
//
公起冠軍會員kk8733挑機成功,憑李晧軒既身高比佢騎一騎榮登榜首!
另外新上榜有0味會員HOTMAN同大家分享係大學宿舍床頭床尾既故事,一上榜上到第二位!
而兩星期冠軍得主Kfmusic今個星期微微回落黎到第三
今個星期新上榜會然多到有7位
恭喜哂以下十位!

01   14   04                  kk8733  
02   09   NE                  HOTMAN                       
03   05   01                  Kfmusic                     
04   04   05                  hkwilliamsiu                                 
05   03   NE                  John      
06   02   NE                  hehehaha                  
07   01   NE                  賴爽
08   01   NE                  ~蛋撻~
09   01   NE                  gooloo
10   01   NE                  kaman921

out:
02   06   02                  TT进化论
03   05   NE                  屮SiU霖屮                                 
06   03   NE                  帥小寶`                        
07   01   NE                  electric
08   01   03                  stephybest
09   01   NE                  JasOh103
10   01   NE                  黃家正

1. kk8733 (ap:14)
你好衰 。我無得拎第一。。
我要仔仔。我要發姣。。用自己身體滿足佢。。 ... (ap:5)
kk8733 發表於 2019-4-20 13:26
你講講下又講左去食仔仔。。
kk8733 發表於 2019-4-19 20:41
黃雨啦。。我提醒仔仔唔好林到變透視。。
kk8733 發表於 2019-4-20 13:47
鄰家男孩。又高大。。想佢攬住我
kk8733 發表於 2019-4-20 21:34
好想攬住佢(李晧軒)訓。。
kk8733 發表於 2019-4-20 21:36
高過我就得。。皮膚白白 。。(李晧軒)好吸引。。
kk8733 發表於 2019-4-20 21:38
我都係(姣底)呀。。
kk8733 發表於 2019-4-22 23:32
我唔係好識(發姣)。。有無人教我
kk8733 發表於 2019-4-23 01:17
(同床瞓)無我份。。嬲嬲嬲。。
kk8733 發表於 2019-4-25 23:47
我有無自信???
kk8733 發表於 2019-4-25 23:49

2. HOTMAN (ap:09)
開燈三個人 熄燈七個人
床頭床尾側邊多了人 迫得好費神 (ap:07)
HOTMAN 發表於 2019-4-25 16:58
你想加入(床上活動)?
三個人會上癮
HOTMAN 發表於 2019-4-25 15:10
梗係plug想入非非(慶祝下kary懷第二胎)
HOTMAN 發表於 2019-4-23 00:46

3. Kfmusic (ap:05)
我愛上李晧軒,點算
Kfmusic 發表於 2019-4-20 21:30
介紹啲(仔仔)比我
Kfmusic 發表於 2019-4-26 18:01
我簽名(~*明明早計劃 臨場吹簫↑↑↑↑↑資格*~)
Kfmusic 發表於 2019-4-23 22:18
好yum
Kfmusic 發表於 2019-4-24 19:50
好勁,加油
Kfmusic 發表於 2019-4-24 09:55

4. hkwilliamsiu (ap:04)
坤Gor 身高都有五呎十 ,  所以瘦咗和健身後反而覺得著露臂衫和著西裝都好看咗
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-23 11:02
坤gor在自己Facebook post 了一張減肥前後的相,真的令人眼前一亮
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-21 04:41
大台都好hard sell 下,有(坤gor)半裸鏡頭
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-20 19:37
(坤gor半裸相一張,請自行前往吳業坤小句號演唱會2019 post #411 欣賞)
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-19 19:00

5. John (ap:03)
感激卻無緣變 做愛
John 發表於 2019-4-22 19:51

6. hehehaha (ap:02)
硬住脫
hehehaha 發表於 2019-4-24 19:32
邊間
個豬肉佬幾靚仔
想撞佢多啲
hehehaha 發表於 2019-4-21 20:17

7. 賴爽 (ap:01)
呢期 SICK 咗好多新仔仔 開心
賴爽 發表於 2019-4-26 17:33

8. ~蛋撻~ (ap:01)
有無人覺得霏霏老公幾正?
~蛋撻~ 發表於 2019-4-22 20:18

9. gooloo (ap:01)
有冇坤坤今晚的J圖
gooloo 發表於 2019-4-19 23:39

10. kaman921 (ap:01)
你(hkwilliamsiu)個仔我地無興趣知
淨係想知坤坤今晚個show係咪好好睇
會唔會爆肌
kaman921 發表於 2019-4-19 17:47

我五月唔講野了
要pure

評分人數

• 屮SiU霖屮

一變四 四變十二
來到這禮拜更加諷刺
放空 發表於 2019-5-2 16:00

咁第十六位嗰個
係咪你愛人

評分人數

• 屮SiU霖屮

可能考試搏殺中
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-5 15:45

人生每一日都係考試

有無人發力??

Gin Lee is not Joey
Carrie is not Kary
Kelly is not Gi Gi
Kay Kay is not Kay Tse
Hong Kong is not China!

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

原來我同嘉豪bb咁有緣
HOTMAN 發表於 2019-10-27 17:31

人地靚仔過你成百倍