返回列表 發帖
痴線 FOUL左個最攪笑最有FEEL既
FOUL走痛愛算啦
屮SiU霖屮 發表於 2014-11-1 22:00

Foul柏希先岩....唱陀飛輪走音

星夢簽Karson啦不如

Alvin同Karson有可能好似Alfred,fred咁係未來偶像
杜德偉同Alvin都講

痛愛同陀飛輪真係唔知想點...尤其係痛愛個條友
sillybeef 發表於 2014-11-1 23:05

陀飛輪 D Bit完全唔岩,柏希又唱得差,唔明班評判同嘉賓點比分,Karson我真係唔覺唱得差

JASON唱歌把聲我諗起小肥....

陳浚雲好乸下=-=
似0仔...!!!!!!!
PangChiYeung 發表於 2014-11-2 18:53

陳浚霆呀人地叫

o係Karson個facebook page見到呢張合照
得嘗所願,笑死我
KITSTON 發表於 2014-11-2 15:42

Foul左佢....aiiii如果係80分以上咁就唔駛走

Karson唱"一"好好聽....

關敏婷學晒阿GEM D咆哮

上次JASON唱痛愛都話難聽
今次有MISS CHANCHAN比89分

暫時覺得巨聲方力申唱得最好
ANDREW唱得仲難聽過姵姵
竟然仲高分過佢

不得了,真係好似GEM

alvin唱護航好似差d
同alfred比爭少少

-__-leo唱春秋走音

希望姵姵留低
leo foul!

好掛住karson啊...<3
有復活戰得唔得啊

HILARY其實可以唱得大聲少少
PARA PRRA SAKURA ERIC 唱得怪怪地

上次TWINNE FOUL....思思笑得咁開心,今次仲唔到佢FOUL
柏希今次唱好左

睇黎緊個集預告覺得雷頌徳係咪有病
佢話Uka唔應該用原創歌參加比賽
我想講,羅力威、徐佳瑩都係用自創歌贏 ...
Wing1211 發表於 2014-11-13 18:08

烙印都有...唔明用原創歌有咩問題?

JOSIE有好多人話佢唱得好難聽
代表香港參加全球華人新秀歌唱大賽
可能人地仲唱得好過佢

都唔明嚴祺點解咁高分

btw,佢係五年前C AllStar既手下敗將
sophia121 發表於 2014-11-15 21:43
佢唱得唔差....暫時覺得佢最好

思思唱得咁差都FOUL唔到...

次次班嘉賓評判都可以救返最低分嗰個
sophia121 發表於 2014-11-15 21:59

班嘉賓評判竟然比思思仲高分過LEO

Pong Pong!!!!
日期: 22/11/2014
活動: 台慶獻禮《超級巨聲4》錄影
嘉賓: 森美、張繼聰、12位參賽者、曾路得、
             趙增熹、藍奕邦、郭偉亮。
時間: 15:30
地點: 將軍澳電視廣播城一廠

@@嚴祺同柏希唱黑夜不再來係正嘅,睇到我眼定定
不過柏希唱得唔夠嚴祺好

59.7 係呢幾集以黎最低分
UKA唱得好差

唱唱下愛是懷疑又走去唱你為了愛情.....

Hilary同思思唱mag,joey首追風箏的風箏
明顯Hilary唱得好過思思..思思一開聲出事

o...andrew真係好hehe
佢同alvin唱追聽到我想訓覺...

3個女唱海闊天空都諗起而家嘅情景

59.7分仲低過CC個隊
可能係咁咪out uka囉

踢館點都好過班參賽者
JOSIE同關敏婷都有進步...少左嗌歌
到此為止ANDREW唱得OK

思思今次會唔會又比人FOUL

嚴棋 不錯 slim fit d will be better
ivanbb 發表於 2014-11-29 21:46

覺得佢有機會決賽冠軍

BONGBONG同思思說:唔知你唱緊咩歌

屍屍
今次你仲唔死
(但我覺得今集係佢唱得最好既一集)

KARSON BB 有冇踢館嗄 ...
Our_Souvenir 發表於 2014-11-29 22:02

我都覺佢唱得好左D

日期: 10/12/2014
嘉賓: 森美、張繼聰、12位參賽者、蔡依林、
             林二汶、林欣彤、陳奐仁、林奕匡、
             胡琳、Supper Moment、曾路得、趙增熹、
             雷頌德、郭偉亮、韋景雲、徐洛鏘、
             張家誠、楊熙、方樹樑、簡、
             伍仲衡、陳詠謙、 歐陽德勛、葉暐。
時間: 14:45

日期: 10/12/2014
嘉賓: 森美、張繼聰、12位參賽者、C AllStar、
             鄭俊弘、馮允謙、龔柯允、羅孝勇、
             鄧小巧、曾路得、趙增熹、雷頌德、
             郭偉亮、韋景雲、徐洛鏘、張家誠、
             楊熙、方樹樑、簡、伍仲衡、
             陳詠謙、歐陽德勛、葉暐。
時間: 19:45

fred,mag同phil去踢館仲有jolin?

仲有sm,callstar,jay,sheldon
小巧都返黎啦

Jolin應該今日黎香港啦

【on.cc東網專訊】藝人張繼聰為《超級巨聲4》節目擔任主持,他表示今次是自己最後一集錄影該節目,因要拍攝 ...
matt0605 發表於 2014-12-11 01:27

得返森美一個....會唔會另外有位男主持加入

Karson返左黎就好啦

珮珮唱美祖告解
點解唱得咁辛苦

告解啊
fifty1205 發表於 2014-12-13 21:10

係我知改左....

等陣分享 笑死

Karson好彩無被foul多次

柏希唱得真係有進步....

下個星期有合唱

最期待Karson同Phil唱高山低谷

Karson真係好cute cute
好好聽高山合唱

sm同alvin都幾夾
唱得都唔差..咁低分?

唱得好有感覺
mag同emily都唱得好好
特別係mag

剛剛先開電視,請問Jay Fung唱左未?
bmgbmghk 發表於 2014-12-27 21:05

唱左....

cas唱得好過jason囉...
jason唱到副歌好難聽