返回列表 發帖
NH TOP 20 2017 WEEK 33 (2017/8/14 - 2017/8/19)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖 (2 ...
nicholashin 發表於 2017-8-13 00:00

失語者好聽啲

SUNDAY MUSIC CHART 2017 WEEK 33- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  ...
帥小寶` 發表於 2017-8-13 00:00

根有冠?
Jason's English Mix

List of Number-One Singles of 2017
Million Reasons / Castle On The Hill / Shape ...
JasOh103 發表於 2017-8-13 13:39

Ga粉。。

my LOVE my FAV Top 20
Week 33 : 07/08/2017 - 13/08/2017  |    |  

RK|LW WK|PE Songs        ...
jose 發表於 2017-8-14 15:50

Serrini 終於out左。。。

CLWM 2017 Week 32

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-8-14 21:44

係Week33既帖 po Week 32既榜

lca6 發表於 2017-8-15 12:04

20>X

GOOD TASTE

希望小宇再冠

全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y17 W33

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — 第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好 ...
616.1314 發表於 2017-8-15 17:41

王嘉儀金硬啦。。

MMK Music Chart 2017

WK01 - 13 : 沒有你,我甚麼都不是 / 小故事 / 還要去過生活 / 大人的科學 / 風起了 ...
mamakin 發表於 2017-8-16 01:15

Top5有四首淫歌
呢位榜主好yum

銀髮白/飛天/給兒子的信/我錯/獵/難得一遇/驗傷/難得一遇(2)/羽毛鱗刺/最好時光/負攝石/
終於我們/愛比死更 ...
Yan 發表於 2017-8-16 18:48

下星期冠霸氣情歌 就唔驚變全女班啦

good taste
616.1314 發表於 2017-8-18 01:33

原來你咁鍾意首冠軍歌

佢今個禮拜首冠軍歌麻麻啦
但前三個禮拜既冠軍歌都好高質
616.1314 發表於 2017-8-18 17:50

原來你鍾意Let's Say
最好聽果首都係和每天講再見

CLWM 2017 Week 33

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-8-18 23:23

睇個樣下個星期應該冇歌冠
係時候考慮冠周二珂首告白氣球啦

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-8-19 10:50

恭喜和每天講再見!
好歌有好報!感人肺腑!

還返個account比人啦GL打手
dongbb2332 發表於 2017-8-19 11:23

反對和每天講再見既人都要落地獄

坤坤好聽
應該同GL一樣瘋狂加分
jose 發表於 2017-8-19 11:52

希望Gin Lee同坤坤今個星期都上到共和!

支持和霉Gin講再見
睇嚟下星期10>01喇
jasonng 發表於 2017-8-19 12:51

希望佢冠翻哂梁漢文所有冇冠既歌
令佢勇奪男金

明明TFBOYS都上到港台華語榜, 唔好對人有偏見啦
kevinlai1621 發表於 2017-8-19 16:16

但上唔到我個榜 證明唔夠高汁

除左易痾, 無人高汁嘛
kevinlai1621 發表於 2017-8-19 16:20

仲有衝蘭、Fill Lam、祖兒王同祖兒客!

如果TFBOYS係早粉, 可能你一早上左
kevinlai1621 發表於 2017-8-19 16:26

祖兒,記不起自己有否憎恨你

Sorry 我反容同容粉

蔡健雅專榜 2017
榜單運作 : 每星期冠蔡健雅一首金曲

WEEK 03
TW  NW  PK SONG
01 01 01 Day & Night
02 02 01 說到愛
03 02 02 說到愛 (2015台中同志遊行 LIVE)
04 03 01 達爾文
05 01 05 Day & Night (艾怡良 COVER)

好歌 !!!
50000000000000分

最近聽返覺得好似日文歌
jose 發表於 2017-8-19 17:01

都好聽 不用分那麼細

HOTMAN'sMusic Picks of the WeekWeek 33
幸福止痛 / 光年之外 / 你望我望 / 難得一遇 / 太空想 / Like a g ...
HOTMAN 發表於 2017-8-19 23:52

冠軍歌好聽!
Gin Lee既演繹打動左我!
係今年全世界最好聽既歌!

年度冠軍歌列表:
Season 1  停止繁殖 / 荒唐 / 派錯派對 / 愛需要勇氣 / 風起了 / 我錯 / 獵 / Lovesick / ...
jasonng 發表於 2017-8-22 23:06

恭喜KARY成功登上淫榜主jasonng個榜既冠軍位置!