返回列表 發帖
Idea係唔錯
但執行既人錯晒
我覺得棺材果個已經係最好睇
但對手太強同埋評判疑似睇唔明
無計 ...
表妹保莉 發表於 2020-12-11 00:27

我覺得棺材唔算太差
但係佢地演技一般(尤其係嗰個李浩軒)
望佢個樣 好似開心又唔係 難過又唔係 都唔入戲既
所以我明班評判既意思

Jason & Joyce 呢啲評審講野好啱我聽

唯一支持蔡健雅忠粉 Kimman

陳葦璇唔知點解係真係勁
但其實佢堆表演都幾悶
表妹保莉 發表於 2020-12-18 23:40

可塑性唔高
我投既話會揀卡文

IMO

Top half: Ben > Mischa > CY > Cloud > Kimman > Ansonbean > 葦璇 > 卡文 > John > K Lau
Bottom ha ...
JasOh103 發表於 2020-12-18 23:47

我又排下

Top half: Ben > ansonbean > 卡文 > Mischa > 葦璇 > Kimman > Cloud > Alina > John > Zeno
Bottom half: KLau > CY > 方方 > NY > 子涓 > Judas > Timo > 右雨 > Manson > 楊甯

(盡量揀多啲唔同類型既選手係 top half)

冇諗過著名樂評人對陳伯個comment有咁大反應

其實現場聽同電視聽效果真係好唔同
我覺得有啲野唔係家庭觀眾 ...
cymusic 發表於 2020-12-20 09:05

好心佢唔好冇野搵野黎講喇!得閒就聽多啲歌

Support top half except 卡文
on07111 發表於 2020-12-20 09:53

咁你會換入邊個?

幫佢答: Zeno
JasOh103 發表於 2020-12-20 10:20

Zeno 都係我 top 10 wor 不過前十入面排包尾
我覺得佢既表演係幾特別 冇其他參賽者取代到
diversify前十既情況下我會揀佢
但真係排表演既話 佢第12-13左右啦

睇返,唔怪得佢咁介意人地叫佢dancer?
powerful 發表於 2020-12-22 14:29

Serrini fans 特登入去搞事

希望決賽每位參賽者都發揮得好

CY 悶到
我寧願聽 Kimman

Ben 表演好睇!

Klau ansonbean 走啦好嘛

Kimman 唱歌好聽

Mischa 唔評價

CY 表演好悶

躝啦

做得好同埋有吸引力真係兩樣唔同野黎
葦璇既表演我每次都覺得production做得幾好
但就係唔太吸引

笑咗

Benben!!!!

KLau 9
Cloud 14
AB 17
Alina 8
Kimman 6
Mischa 11
CY 7
NY 4
Ben 17
陳葦璇 17
chachacharlie 發表於 2020-12-26 23:16

Cloud 10+4
Ben 9+8
璇 8+9
Ansonbean 7+10
CY 6+1
Mischa 5+6
Kimman 4+2
Alina 3+5
Klau 2+7
NY 1+3

似乎係咁

之前盡力呼吸都失準,呢首仲要更高難度挑戰,選曲好都要駕馭到
Ben 其實個折骨舞都冇二十強果次咁有層次 ...
powerful 發表於 2020-12-26 23:17

Cloud 今晚第一輪表現好出色
唔應該評判嗰邊低分成咁

好開心呀救命!!! BenBen
JasOh103 發表於 2020-12-26 23:28

恭喜BenBen

睇翻一開頭評分Cloud dance battle好似輸好多
好慘
WZA111 發表於 2020-12-26 23:28

就算真係咁,我都覺得佢1st round個分偏低(30分,AB有31,陳葦璇有37)

我覺得佢第一輪個表現殺哂全場

佢爆咗料未呀,淨係記得佢收收埋埋又唔肯講
on07111 發表於 2020-12-27 23:02

可能佢爆料話 Ben Ben 係 fake bitch

全民造星III.專訪︱Ben從沒想過奪冠:原本以為連Casting都唔入

《全民造星III》總決賽於周六(26日)在 ...
on07111 發表於 2020-12-28 22:02

Ben Ben 只要唱歌多加苦練,就有望成為真正既偶像實力派

Juno好諗諗啦 個大媽養唔熟的
雲姨一舊雲咁容易管好多
JasOh103 發表於 2020-12-29 20:54

呀 Cloud 簽咗 Juno 肯定會鬧翻 Juno 轉頭
同佢講「你既歌我冇聽過」同係錄音室入面話「你可以出翻去做自己野」