返回列表 發帖
好正確呀lol
多數裝唔夠勁既都係喺尾到等前面班人鬥到你死我活之後再殺出重圍 ...
kel_kelvin 發表於 2017-5-6 04:18

呢啲叫做苟且偷生
成日差啲被後面隻野追到
不過睇住自己一路跑一路超越啲死人真係好開心

開心
由紅雞升到黃襪

以家啲經驗值好似通晒脹咁
同埋啲裝好似周街派 已經唔洗再買
kel_kelvin 發表於 2017-5-7 03:17

記得以前係要買點先有裝
所以只可以空裝上陣

Btw 琴日用左半個鐘就拎到Dr. Hell通行證
唔明點解以前可以玩勁耐都過唔到有石碌落黎果關 lol

今年聽左告白氣球680次
開心

開心
聽日應該有得打網球

Pakho in my pussy
matthew1990 發表於 2017-5-9 22:11

點解冇坤哥?

網球好難打...
dongbb2332 發表於 2017-5-10 08:21

想當年我小四果陣都覺得好難

容我一輩子守候
HOTMAN 發表於 2017-5-10 18:37

一輩子守候chob? Good taste

依個顏色測驗好好玩我係嫩枝綠色,22/9,代表活潑
harryharry 發表於 2017-5-10 21:54

胭脂色lol
我覺得麻麻地準喳喎

不過可以搵到岩自己嘅顏色
harryharry 發表於 2017-5-10 22:30

唔覺

BAG 男歌手  金獎    銀獎    銅獎
2011     林奕匡   周柏豪   陳柏宇
2012     陳柏宇   周柏豪   周國賢
2013     陳柏宇   陳奕迅   周柏豪
2014     林奕匡   張敬軒   藍奕邦
2015     陳柏宇   麥浚龍   黎曉陽
2016     周國賢   方大同   李榮浩

除左13年 其他都幾滿意

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-5-11 12:34

本帖隱藏的內容需要積分高於 4500 才可瀏覽

eason得一年
hehehaha 發表於 2017-5-11 13:28

佢呢幾年都冇乜表現
得一年好正常

咁多林奕匡都滿意...
jose 發表於 2017-5-11 13:38

2015年前既林奕匡=質素保證

HEHA 女歌手  金獎    銀獎    銅獎
2011     王菀之   謝安琪   容祖兒
2012    ...
hehehaha 發表於 2017-5-11 13:52

14年冇飛飛已經可以bam

BAG 女歌手  金獎    銀獎    銅獎
2011     官恩娜   容祖兒   謝安琪
2012     容祖兒   陳曉琪   李幸倪
2013     官恩娜   容祖兒   薛凱琪
2014     吳雨霏   謝安琪   官恩娜
2015     胡琳    勞嘉怡   容祖兒
2016     容祖兒   蔡健雅   勞嘉怡

女人賽果就比較pun

祖粉係唔容許祖祖14年跌出三甲之外嫁,明明就有天然呆呢首驚世鉅作
stephybest 發表於 2017-5-11 18:10

好明顯共你痴痴愛在先係驚世鉅作啦
你身為祖粉都唔知邊首係重點主打 好失禮囉

**** 本內容被作者隱藏 ****想睇下每年霏走容祖兒既賽果會點
nicholashin 發表於 2017-5-11 18:25

11年第四 楊千嬅
12年第四 薛凱琪
13年第四 王菀之
15年第四 吳雨霏
16年第四 王菀之

你阿媽都影響得你幾深
-Prince- 發表於 2017-5-11 13:49

其實唔知係邊個影響邊個
NH解答下你幾時愛框

好似好睇過有容祖兒
nicholashin 發表於 2017-5-11 18:32

我覺得麻麻喳喎

如果有一年係Yuki/Lillian/AGA/Jude/Gin/Mag/Chob 七爭三就好
呢七個都係我幾愛既新勢力

你估Chob係校長 年年二十五歲咩
nicholashin 發表於 2017-5-11 18:59

樂壇長青樹

支持所有最後一日考DSE英文oral既考生
nicholashin 發表於 2017-5-11 23:17

你好假

要點樣先叫真
nicholashin 發表於 2017-5-11 23:26

嘔心

4年前既今日
愛雅亦愛笑

果陣好多噴歌都有上
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

俾無敵至尊歌好唔好

Teen Dick呢
hehehaha 發表於 2017-5-13 13:36

沒有上榜記錄

美袋唔喜男仔呀
kk8733 發表於 2017-5-13 15:31

男>>>>>>野生動物

女(千千)>>>>>>男(Torres)
John 發表於 2017-5-13 17:45

我>>>>>>其他人

某會員成日係到 9up 派膠又以為自己好幽默
終於俾人扣分了
王子好波  
#深愛的只有Princ ...
616.1314 發表於 2017-5-13 22:31

佢10個post有9.5個係關於hehe/sheshe

推開世界的門  04>07>04>02>01>01>01>04>09>06>09>X
無敵      03>03>01>03>02>04>04>01>??
3am     02>03>02>01>01>03>04>??

至尊歌爭持競烈

懂事呢
dongbb2332 發表於 2017-5-14 10:46

仲低分過告白氣球

其實係咪告白h球先係至尊呀
dongbb2332 發表於 2017-5-14 10:50

真係了解我

新加坡歌手蔡健雅(Tanya)將於6月23及24日假Star Hall舉行「蔡健雅列穆尼亞LEMURIA巡迴演唱會-香港站」,之後她會準備下一張專輯:「會很特別,但先不能透露,希望找到之前沒做的事情。今年會是特別的一年,會有新的突破。」

唔知又搞邊科

我個榜今年組合三甲好似封咗盤
各組合下年請努力
nicholashin 發表於 2017-5-17 18:16

五月天 祖猛 Twins?

心情唔錯
雖然pun左

本身諗住out哂三隻上左個幾月既歌
但係太好聽 決定唔out哂
-Prince- 發表於 2017-5-19 17:31

無敵同3am留低plz

唔知ToNick會唔會出《長相廝守》三部曲呢
nicholashin 發表於 2017-5-19 19:15

都超越唔到長白山架啦

首歌好聽 但都係想hur個主唱
ed8671ed 發表於 2017-5-21 12:33

王子個榜令我好失望 要罷睇5分鐘

睇唔到
kevinlai1621 發表於 2017-5-21 19:05

你唔會想知係乜

其實都幾慘 佢要金曲獎提名先識呢個歌手 你都早過佢認識
nicholashin 發表於 2017-5-21 20:52

原子邦妮都係
慘子

梅姐啲歌真係好好聽
個名有個梅字既都值50分

冇得睇佢concert係人生嘅遺憾
electric 發表於 2017-5-22 09:32

睇翻佢參加新秀歌唱大賽條片 果陣已經成個巨星咁
好有氣勢同台型

近排咁多新歌
都係一格格最好聽
dongbb2332 發表於 2017-5-22 21:55

好明顯係大陸女歌手首就改天

然而一個帶有遺憾的結局,主題曲還是不要由一個唱功完美的人來唱或者會更適切。

金句

Cute lol
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

買CD最開心
hehehaha 發表於 2017-5-23 15:04

竟然冇JPOP
傷心

Sharapova 2015 Australian Open ceremony段 speech真係講得好好 好感動
容乜乜麻煩學下佢啦

原來達爾文係寫比eason
hehehaha 發表於 2017-5-24 13:06

Old news
聽講係eason 2008年見到金曲獎有達爾文呢首歌入圍 聽翻首歌先知原來係自己幾年前唔要果首

first容乜乜 needs to be a runner up
JasOh103 發表於 2017-5-24 13:39

頂 世事都被你看穿了

First of all I’ve got to congratulate Serena for creating history. It’s really an honour playing against her. I haven’t beaten her in a really long time, but I really love playing against her as she is the best and you want to play against the best. So congratulations on an incredible achievement. It’s been a long couple of weeks. I was almost down and out in the second round, so I feel like I had a second life in this tournament. It wasn’t quite enough today, but I gave it everything. I love playing in the Rod Laver Arena, I’ve had some of my best memories and toughest losses, but that’s the life of a tennis player.

有個朋友讚二珂靚女
開心。。