返回列表 發帖
NH TOP 20 2018 WEEK 29 (2018/7/15 - 2018/7/21)

2018年 冠軍歌巡禮
WEEK 01-13: 奉愛之名 / 草原 / 明 ...
nicholashin 發表於 2018-7-15 00:26
你咩事呀 !
姐係你覺得迪子整容係以玩嘅心態去整 ?
你唔係好瞭解佢囉 i think !
SUNDAY MUSIC CHART 2018 WEEK 29- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  ...
帥小寶` 發表於 2018-7-15 00:01
請解釋 ! 點解大肆慶祝能夠上榜 !!!

Billboard Top 20 Week 29 (CM Week 28)
RK LW AP SONGS  SINGERS        REMARKS
01 09 38 生死時速  Nowhere ...
RVHOCPC 發表於 2018-7-16 20:49
原來尹光有新歌 ! 仲要兩首 !

Billboard Plugged 10 Week 30 (CM Week 29)
RK LW SONGS  SINGERS        TREND
01 06 美哉    迪子        8>7>6> ...
RVHOCPC 發表於 2018-7-20 20:27
NH TOP 20 2018 WEEK 29 (2018/7/15 - 2018/7/21)

2018年 冠軍歌巡禮
WEEK 01-13: 奉愛之名 / 草原 / 明 ...
nicholashin 發表於 2018-7-15 00:26
全壇狂賀迪子勇奪本周冠軍歌 !!!

CLWM 2018 Week 29

冠軍歌列表:Nights Without You (2)/Leaving Home/奉愛之名/我們的航海時代/我可 ...
stopzi 發表於 2018-7-20 21:40
迪子在哪兒 ?

QUAN’s C-CHART 2018年第29期
冠軍歌:
假使世界原來不像你預期 / 世界對我們 / 若葉之年 / 離遊記 / 奉愛 ...
weiquan 發表於 2018-7-21 01:16
可惡 ! 迪子 1 week out !
WYTV Music Chart 2018

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 世界對我們 / 一晃眼 / 咖啡因萬歲 / 奉愛之名 / 徠卡味 / ...
kevinlai1621 發表於 2018-7-20 22:40
上搖滾之母都唔上美哉
仲要冠 Gin Lee
金獎 Serrini (461)
冠軍歌:放棄治療 192 日没前 79
三甲歌:油尖旺金毛玲 152 菖蒲色歌 26
上榜歌: ...
bagfgfcde 發表於 2018-7-20 22:39
佢抄完你跟住話 ''你有上過咩 ?''
一睇就知好假囉 !

全個cm最識欣賞迪子個個係你, 緊係唔同你爭
  明明堅姐係實力表現 ...
kevinlai1621 發表於 2018-7-21 11:32
no 啦 , 明明有好多人都欣賞迪子 !
NH TOP 20 2018 , RVHOCPC 嗰個有幾個榜名嘅榜 , 仲有論盡音樂 !
同埋 CM 頭號迪子 fans @Hoyin
一蓮托生最好聼
weiquan 發表於 2018-7-21 12:19
你唔可以提起呢 4 隻字架 , 會比人歸類去最 y_m 會員
我就是例子

原來一冠迪子 就會被你mark實  睇黎我要out美哉保平安
nicholashin 發表於 2018-7-22 00:02
咁你好唔 be true 囉 , 比我講兩句你就 out 左首歌
不過你冠左美哉都已經足已證明你欣賞迪子 , 所以都要講返句謝謝
你比左$3000叫我冠咖啵
RVHOCPC 發表於 2018-7-21 21:48
鬼有
你唔好咁嘔心啦 ! 你個榜 1 毫都唔值囉 !

♫♪ Cyrus Top 20 ♬♪

2018 年度冠軍作品:

Week 1-13: 小背心 / 自由泳 / 奉愛之名 / 那一年零一個月  ...
cymusic 發表於 2018-7-28 20:32
美哉回落至第十八位