返回列表 發帖
今年咩事 男歌手竟然多過女歌手   冇時間寫comment

1st 優里 - シャッタ ...
屮SiU霖屮 發表於 2021-12-3 16:14

多謝支持鏡仔
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

本身舊年用KKBOX十大寫
今年唔用得
因為太恐怖

第一位係低谷天堂 - HANA菊梓喬/林峯
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

想睇可能第二位係搞不懂真話的青高
btw如果計今年新歌播放第一位係反對無效,全部 ...
on07111 發表於 2021-12-10 07:06

分享下好噴 純屬KKBOX播放次數

1. 低谷天堂 - HANA菊梓喬/林峯
2. 沒完沒了 - HANA菊梓喬
3. 先哭為敬 - 鄭欣宜
4. 不能放手 - HANA菊梓喬
5. 聖馬力諾之心 - Dear Jane
6. 睡到三點 - 193
7. 小小女人 - Twins
8. 心有不甘 - HANA菊梓喬
9. 反對無效 - MC張天賦
10. 愛很美麗 - HANA菊梓喬
11. I Wish - 陳凱詠
12. 秘密花園 - HANA菊梓喬
13. 我輸不起 - HANA菊梓喬
14. 鋼鐵有淚 - HANA菊梓喬
15. 你會愛的人 - 楊千嬅
16. 我不是邱比特 - 曾比特
17. 我們都沒有錯 - 章尾而
18. 萬物有時 - 鄭秀文
19. 年少輕狂 - Zpecial
20. 大半生愛人 - 吳林峰

唔知以為係噴榜20大

評分人數

losyes 發表於 2021-12-10 16:10

我覺得最噴係小小女人

明明我印象中都唔係聽好多次
又唔係特別鍾意
唔知點解入左十大

反而街燈30大不入

咁你會愛的人呢
Gary 發表於 2021-12-10 16:46

起碼係正常歌先啦唔算太噴
係唔特別好聽啫

2021 我的Mirror 十大
1. Warrior
2. E先生連環不幸事件
3. Master class
4. DWBF
5. Megahit
6. Ego
7. De ...
xteve 發表於 2021-12-19 15:12

我鏡榜十大12月尾/1月初都會公佈

排名不分先後:
E先生連環不幸事件 - 呂爵安
I’m Fine, Thx. - 梁嘉茵
一步一悔過 - 馮允謙
勿念 - 岑寧兒
...
boy4dudes 發表於 2021-12-19 17:25

江X生

◣616's last.fm Report 2021

◣Top 10 Artists
001. Joey Yung (1,963)
002. Gin Lee (847)
003. Sammi C ...
616.1314 發表於 2022-1-8 19:21

喜歡慧琳

Gin Lee's top 10 live performances in 2021

第十位
先哭為敬 x 很堅強 - Gin Lee & 鄭欣宜
示範咗咩係 ...
WZA111 發表於 2022-1-12 06:17

喜歡幸兒

Gin Lee's top 10 live performances in 2021

第十位
先哭為敬 x 很堅強 - Gin Lee & 鄭欣宜
示範咗咩係 ...
WZA111 發表於 2022-1-12 06:17

第3位

楊千嬅版娛樂性高D

回復  bagfgfcde

有啦
gunnerjunior107 發表於 2022-12-10 03:56