返回列表 發帖
只可以講夠高 完
蟲太呢
Wonders 發表於 2017-3-27 01:13

我同佢張相真係勁cp feel
好正
黃俊傑呢?
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

只可以講夠高 完
蟲太呢
Wonders 發表於 2017-3-27 01:13

其實巴真人幾charm
好睇過上鏡
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

許靖韻 =_=
kwanie 發表於 2017-3-27 01:13

泳兒?
巴治奧的一隻小豬

確幸我睇過  係咪hide咗喇
Wonders 發表於 2017-3-27 01:16

only me ing

你地做咩唔提鄺神

講還講唔好貼興姐張相出黎
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:16

你講興姐咀佢個張?

票王喎
Wonders 發表於 2017-3-27 01:18

好後悔投左白頭 :o)

無啦啦有個身材咁好既人彈出黎
好難唔J
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:19

我以為你係黃德斌個年代。。。

泛民我 5 個投晒
投漏馮檢基我 _ 。
kwanie 發表於 2017-3-27 01:19

你新界西咩 有得投馮檢基
話時話又準備補選 馮檢基又可以爭取關鍵一席喇

Pm me
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:20

話說我而家銀包仲keep住同女女既即影即有畢業相
明明只係中同

一直都麻麻地佢~ 個樣太唔知點咁
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:21

小綠子好討厭

J唔落囉我
stopzi 發表於 2017-3-27 01:21

我鍾意衝上雲燒Donald

**** 本內容被作者隱藏 ****
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:22

同意
我見到話林鄭支持者有幾個係黃絲個篇
其實20零歲 思想有改變唔出奇 點解要係咁binc呢
再講, 民主黨同蘋果日報都支持保皇黨曾俊華, 支持另一個保皇黨林鄭月娥又有咩問題

Curry 鄭+富 呢
Wonders 發表於 2017-3-27 01:23

大家記得含淚投民協同新民主同盟
如果唔係人地就亡黨喇

HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:25

我一路覺得中學係唔應該教時事
時事係冇得教
而家變得太快, 咁快向十幾歲中學生灌輸觀點我覺得唔理想
教歷史就夠

我無鬧政府無鬧中共喎
kwanie 發表於 2017-3-27 01:26

我諗我都唔可以成名
所以無所謂

年輕人呢個咁powerless既社群 稍為有少少思考既人都好難pro建制既
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:27

可能佢地好似林鄭當年咁諗, 想走入建制帶來一d實質改變呢
係香港, 在野黨除左出聲之外, 係好難做到野
而係3個特首候選人入面, 林鄭唔見得真係咁差

話說美國會經過FB草低曬你所有講過既野
美國政府對美國人D政治意向一目了然嗄
所以有時係網上講野 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:27

可以對希婆支持者秋後算帳

利申 我鍾意希婆

我就好現實既, 鬧左無補於事架
kwanie 發表於 2017-3-27 01:29

發洩下啫
同埋講下或者又會影響到其他人
一個接一個 雖然可能也沒有結果 但都好丫

林鄭唯一既問題只係江派依附左響佢身上, 無啦。
kwanie 發表於 2017-3-27 01:30

佢的確係身在高位太耐, 好脫離民情, 呢樣係真
有咩理由見到乞衣會捐500蚊:o)
捐軀都不夠咩:o)

Trump 告咗 Clinton 未
話告又唔告
Wonders 發表於 2017-3-27 01:31

走左數了 :(

佢太鬼婆FEEL
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:31

唯有支持林e麗

佢係一個好離地既AO 囉
只不過呢場選舉睇得出習近平無興趣響港澳問題開江派拖

雖然梁營勢力接近全滅 ...
kwanie 發表於 2017-3-27 01:32

林鄭重新建立返香港營
其實好痴線, 唐營借林鄭重奪返梁振英既江山

其實當年親中既人 係港英政府下 都係在野 都係做反義派
歷史原因下呢班人先變左建制 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:33

所以譚惠珠同范徐麗泰呢d真係轉軚轉到頭搖又尾擺
要由親英變親中都唔容易
反而公務員體制既林鄭就易d, 因為英治時代+主權移交初期公務員都相對政治中立

事實證明中產有品味既image港人好受落 何_圖可以繼續用呢個形象 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:36

飲咖啡同睇法國電影?

其實香港人係想要安樂茶飯姐
nicholashin 發表於 2017-3-27 01:36

我都好想...
如果任何一個特狗可以平抑租金, 應該民怨少一大截
游蕙禎講得好啱, 我地根本負擔唔起租價, 我地連野都, 即係就算我地想煮野食, 都租唔起一個廚房呀!

雙子係咁架啦
唔激嬲我我係唔會置人於死地既
kwanie 發表於 2017-3-27 01:27

無人知道雙子座

根本唐營大獲全勝
中聯辦又未至於輸晒
成班左膠未來五年又有野鬧
泛民繼續有工開
不知幾好。 ...
kwanie 發表於 2017-3-27 01:37

本土輸哂
連劉小麗個班都輸埋
低估左黃絲既天真傻程度

根本無人敢得罪既得利益者。
kwanie 發表於 2017-3-27 01:39

例如民主黨同蘋果日報

雄仔
Wonders 發表於 2017-3-27 01:38

人地即刻衝出黎道歉
眾志同劉小麗就蠢豬呢, 唔識即刻向民主黨修補關係

黎智英比起中共洗腦程度其實唔差幾遠
kwanie 發表於 2017-3-27 01:41

黎智英:胡官係鬼
黎智英:「扑嘢」妹游蕙禎和梁頌恆當時反阿爺反得夠激烈了吧,他們又到了哪裏去了?

原來黎智英咁老 佢阿爺都仲未死

講少少文化野就會出水 外國同本土band/電影都講d就無敵
HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:42

本土band我淨係識RubberBand同Dear Jane Mr.

如果689 唔辭曾俊華又未必選
kwanie 發表於 2017-3-27 01:45

到時689 vs 禎禎 [bomb]

HOTMAN 發表於 2017-3-27 01:47

今時今日既時勢
講下人話已經好好
只怪689太hihi

禎禎幾時夠40 碎=_="
kwanie 發表於 2017-3-27 01:48

釋法咪得
「四十周歲」既立法原意係「四十周」
搞掂!!

所以話政治取態真係唔好亂咁UP
咩都唔講乜事都冇
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:48

最陌生的熟悉人

情聖又黎
kwanie 發表於 2017-3-27 01:49

性情中人

話說多謝FB我先知原來移民美國仲平過係香港買層樓@口@
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 01:51

我而家先知

我覺得未至於要一致
但起碼唔好係敵對

#見到人畢業幾驚係犬原來只係海關嚇得我 ...
kwanie 發表於 2017-3-27 01:53

有時我覺得黃絲唔係敵對
但黃絲親戚唔係咁諗
hi本土仲大力過hi民建聯

但而家spectrum分到咁細 要敵對真係好易
nicholashin 發表於 2017-3-27 01:54

人同人相處貴乎尊重
熱血同城邦派有d人攻擊荃世界攻得好勁
但我一樣都有城邦派朋友
又有個社民連friend係好friend
其實係睇人

睇下衝上雲X先
而家睇到第13集

其實好多時都係所謂D KOL 搞事姐
你睇下葉政 _
kwanie 發表於 2017-3-27 01:56

係,網上同現實爭好遠
9月之後同過熱血街站吹水, 雖然對方對青政都係抱住恥笑態度, 但唔係惡意到咁

我個親共女上司甚至仲好聽唔同意見
佢親共, 但唔係白痴, 比起好多黃絲清醒好多

又話唔睇
Wonders 發表於 2017-3-27 01:57

donald好正
成日對住吳唱K同bosco發姣

熱血唔算大問題
城邦先係O_99
老老實實比我揀200 次我都唔會揀國師囉homo
kwanie 發表於 2017-3-27 02:00

呢樣同意

其實我幾期待幾時到雲海比人清算
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 02:00

佢成日講埋d流言...好誤導

又為什麼終須要 分 出 高 低 兼 分 出 勝 敗
kwanie 發表於 2017-3-27 02:02

大家和平共處係最好

佢到今日仲可以講佢輸 好怨婦
某程度上熱普係比佢拖累
Wonders 發表於 2017-3-27 02:03

佢幾時移民

係 例如我網上為左捧yum會係咁洗板 以爭取網上曝光

現實唔會咁做 因為身邊既同學都係容粉 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-27 02:04

慘 荃部祖粉 冇得反容
我以前中學d粉好多元
有人鍾意洪卓立
有人鍾意衛蘭
有人鍾意周柏豪
有人鍾意楊千嬅
有人鍾意陳奕迅

上次唱k搜神記連續唱左5次 因為佢地要1人唱1次 我又扮係容粉唱左次

之後一拍兩散又唱左3次

我既立 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-27 02:09

唱Gotta Get High扮了解充電器加大力度頂死佢地

劉以達又話要多謝環球唱片公司一直的支持,黃耀明又話要多謝dancer,除了第一次演唱會外,今次是再有dancer ...
hehehaha 發表於 2017-3-27 02:15

咁都要硬tag美祖

點頂?
kwanie 發表於 2017-3-27 02:52

好似施丹咁頂