返回列表 發帖
其實編曲同旋律幾smooth,幾鍾意。
但美容今次演繹我有點失望,轉音同跳音位比較生硬,而且個腔仍然同K歌差吾多。
原本想俾2分,但新嘗試,值3分

唱到誰嗰陣有嘅嘔
kenneth 發表於 2021-2-23 19:49

同感想“誰“怨“誰“等“誰“
仲有個扭音, 我的演“唱“ 呢個轉音幾吾好聽下

真係有人以為寫幾句喜歡祖兒就有得加分?
反OT Jazz?邊度jazz,唱得麻麻地姐 ...
mrshadowll 發表於 2021-2-24 15:51

只可以話係一首編曲有jazz 元素ge K歌,唱果個係一貫K歌唱腔。
不過Youtube 已經有人講Jazz 天后類似ge 說話。。。。

5分及1分走勢凌厲,大家買定黎手
sexykaren 發表於 2021-2-25 20:15

睇真d, 好多新Account 話好聽就知咩事

1.  全日狂聽(5分)        45.54% (102)
2.  聽完再聽(4分)        1.79% (4)
3.  可以一聽(3分)        4.91% (11)
4.  得閒就聽 ...
chachacharlie 發表於 2021-3-3 18:49

對稱天后 美稱佢首人壽真 係好似人聲同音樂分離,感覺上美立+美泳果次live 更加熱血,雖然走走地音。今次還ok, 只係唱腔可以再大膽d。 東京人壽vs東京百貨, 吾知邊首win

不了
美祖版人壽好聽好多
泳+立版超難聽
我愛泳都幫唔落
616.1314 發表於 2021-3-3 18:59

分開唱會ok 因為美立把聲俾美泳遮晒,美泳和音變主唱但頭幾句,美立獨唱幾有感情。

美立唱得好差wor
stephybest 發表於 2021-3-3 20:02

因為佢走音。 但吾知點解覺得走得有感情

對稱嘅秘密係Kenneth率先揭曉
kenneth 發表於 2021-3-3 21:26

睇下幾時失平衡