返回列表 發帖

係咪預左唔爆,所以唔駛優先訂霏,費事肉酸
遲下分分鐘買碟送霏。
係到預祝堅姐好似個頭咁紅到發紫。
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

一定係個紅色人頭太恐怖唔比掛紅隧做宣傳
失晒預算
我們都是這樣長大的

堅堅仲唔派新歌造勢?冇big hits點賣得曬啲飛
stephybest 發表於 2018-3-21 19:04

Joox 剛上載果首"我不是你的觀賞魚" 係新歌定舊歌。
賣飛派歌都無聲無色,點做一姐㗎?
我們都是這樣長大的

超。。。以前佢D 舊歌有鬼人討論咩。
而家咪證明佢係一姐囉,一個演唱會,一首新歌都可以討論到幾頁。
成個CM 全城擁戴,極力推崇的實力女天后Gin Lee。
我們都是這樣長大的

多謝Mi粉支持Gin Lee
有興趣可以多啲聽下佢啲舊碟,例如2012年隻同名大碟Gin Lee
希望Gin有朝一 ...
hehehaha 發表於 2018-3-21 21:39

梗係啦我呀 mi 姐最鐘意提攜後代天后
最近又同大肚菲姐又同Gin 姐合照。
搞到我都對佢地改晒觀
我們都是這樣長大的

我想聽"愛你變成恨你" 同霏姐係螢幕到合唱。
唔得就同好姊妹Aga 合唱。
一定正到爆,隨時開part 2 都得
我們都是這樣長大的

"信" 堅Lee 唔係自己講話加二場加二場咩?
點會仲有咁多連位放出黎㗎
碟又賣得,唱功了得,人氣唔駛講啦睇CM 就知
仲以為會開夠六千場。來奶奶奶奶奶奶 來奶奶奶奶奶
我們都是這樣長大的

而加先3月已經12版 可能到左6月都係講緊賣飛
帥小寶` 發表於 2018-3-28 16:00

仲有萬眾期待的馬甲線,性感誘惑服裝都未開始討論,起碼去到100頁啦
我們都是這樣長大的

有冇可能uiv tv 做直播演唱會
我們都是這樣長大的

環球咁要面 唔覺得佢地會咁做
帥小寶` 發表於 2018-3-28 22:41

反正都賣唔晒,咪益下viu tv 直播1小時,大家關係咁friend, 成日派歌手上節目宣傳又賣廣告。我而家終於知點解堅Lee 個紅館咁難批
我們都是這樣長大的

咁奇怪
仲有3個月先開如果係炒家都唔會咁早賤賣。
唔通內部贊助商/環球自己放出黎。
我們都是這樣長大的

嘩。。估唔到連碟都唔駛買就有免費飛2張。
不過攞飛時唔知會唔會sell 你買保險呢?為左GinGin 到時冇咁多吉位,大家加油付出半小時幫手清飛啦!
仲有45set 渣
到時唔好帶錯霏姐個燈牌呀!!
我們都是這樣長大的

#加二場 加二場 使我們心跳都正常"
條宣傳片係邊到找得番,好想重温番。
唱得好有感情,真心覺得正。。
我們都是這樣長大的

係 加兩場 加兩場 使我們的票房不正常 呀
假粉
今次真係唔慌唔 票房不正常 喇
但佢好似有 ...
kayzzz 發表於 2018-3-30 22:00

咩假粉呀!由唔係粉絲到開始漸漸愛上。
見唔到我不停幫Gin炒熱個演唱會呢個post,
不停為Gin 加油!
很堅強
加兩場 加兩場 加兩場
使我們的票房不正常

謝謝你,要cut 做mp3 今晚loop 住訓
我們都是這樣長大的

好明顯宣傳不足
John 發表於 2018-3-31 01:01

開得一場,明顯蝕住做啦,不敢落本賣廣告宣傳
你估佢係JW 咩,有冇限量資金。
JOOX 突然又要vip 先聽到環球的歌,又少左個渠道宣傳。首新歌"信"Youtube 又未有,都唔知呢D 係咩宣傳方式,唔紅都係環球自己攞黎。
終於都換晒啦。。未攞免費飛的朋友仲有大抽獎

感謝各位對Gin Lee和FWD MAX的熱烈支持,GIN LEE 李幸倪FIRST OF ALL LIVE演唱會門票已經全部換領完畢,緊接還有演唱會門票大抽獎和有機會參加Gin Lee試聽會,請繼續留意FWD MAX以獲得更多的獎賞資訊!
我們都是這樣長大的

想知邊到有96蚊張
帥小寶` 發表於 2018-3-31 01:39

免費攞飛都有$96一張賺啦。不過放出黎個人真係太睇少Gin Gin , 有冇搞錯.
我們都是這樣長大的

想知邊到有96蚊張
帥小寶` 發表於 2018-3-31 01:39

一係就係早2日D 南亞裔本來想買五月天的飛,點知指錯左Gin Lee
個主持人拒收,所以不問價賣出。
我們都是這樣長大的

你睇古巨基無端端上幾個無線節目做主持都知,
自己都驚被遺忘。
我們都是這樣長大的

錯過咗FWD個遊戲添⋯

估唔到Gin Lee會有Esquire訪問,如果Gin Lee多啲以呢個造型出現可能會吸引到多啲人去 ...
Serendipity 發表於 2018-3-31 16:41

以為係廖碧兒咩事咁博又訓晒地
好啦賣肉求加場,吸引唔到後生轉吸大叔們快買飛
鍛煉得咁辛苦又排晒舞 只show 一場點得㗎。
快D加二場加二場  Gin姐出到聲環球唔係咁cheap呀
最多冇下次姐一係叫Gin 錄段音「我係Gin Lee 李幸倪,我6月23號會舉行首個First of all Live 演唱會。到時見!」係麥記每播完首歌之後就播一次。好似903冠軍歌咁洗腦法宣傳,包掂!再唔係係903 每小時報新聞前播一次。
環球宣傳部係咪廢㗎。
好啦。。霏姐no show, Gin 姐唔掂轉捧Aga 姐
我們都是這樣長大的

Gin Lee 個演唱會真係生不逢時,
剛被五月天,張敬軒,古巨基搶晒後生仔市場
已經改策略行性感吊帶訓埋地反晒白眼。
突然又殺出一代性感女神海潮姐搶埋中佬馬蘭佬市場
英皇咁賤左右夾擊,仲點有信心再加2場加2場
我們都是這樣長大的

Gin Gin 如果真係有黎CM睇留言,原來咁多支持佢,實開心死佢
件吊帶訓地反晒眼性感宣傳咁快見效,睇黎佢已經成為新一代性感女神。
我們都是這樣長大的

建議有關單位可以考慮臨時將演唱會改名做"First Of All 環球群星演唱會".
歌手有Eason,  Kelly,  陳慧嫻,譚伯,Aga,  符致逸,R&K,吳雨霏
特別嘉賓---周杰倫
我們都是這樣長大的

好啦。。蕭生梗係比返錢環球。
又加場又紅隧廣告全力谷Gin.
希望可以再加多場啦。
我們都是這樣長大的

比大家J
Nathan 發表於 2018-4-12 22:32

嘩~ 明明sell 唱功仲咩事要賣肉求存。遲D yahoo 搜尋榜no1 會唔會係 " 李倖J" 㗎?
好心肥婆蘭學下人減肥啦!,睇下人地日日捱餓瘦左幾多,有前有後。遲早做埋高登女神踢走阿嬌淫K!
我們都是這樣長大的

無理由唔預埋倫伯
話晒型人道都係2017年度最佳跳唱歌曲
雖然好易有免費飛但真係想睇一次現場表演。
我們都是這樣長大的

FwD 就有第2場免費換飛+大抽獎無限送
想支持晒2場Gin 的CM朋友,浪費多半小時
我們都是這樣長大的

你會唔會支持gin gin?
HOTMAN 發表於 2018-4-29 11:38

又冇型人道Live. 支持一場都夠啦。呢到CM咁多支持擁躉,留返D 機會比你地,記住唔好帶錯霏姐同aga 姐,肥婆蘭的燈牌,始終人地主場

GINGIN 好叻叻,可以同另一個CM 宇宙巨聲Gem 合唱世界杯主題曲
到時又有十字步睇
我們都是這樣長大的

下瘦左㗎拿,塊面仲係方包咁的,仲有個半月就開show 啦。
堅期待。。。
我們都是這樣長大的

堅抽 ~~堅抽~~
自己估估
我們都是這樣長大的

我都攞左,21同25行益街坊平讓,有興趣pm
jpadvd 發表於 2018-6-2 02:48

平讓返比 Gin Gin啦, 佢話佢D Fans 好難撲飛㗎
我們都是這樣長大的

仲有10日都冇人倒數。。似乎仲未散晒飛wor.
連頭條apps 都有得抽獎送$680飛。
收唔收到風 rundown 會唔會唱空櫈呀?
到時我實會感動到喊
我們都是這樣長大的

有少少頭緒 唔係藝人既嘉賓係邊個
Nathan 發表於 2018-6-14 19:04
唔係帶埋D 貓貓狗狗當嘉賓呀?一係佢個靚靚表姐
我們都是這樣長大的

連個購物籃都貼晒地。真可愛。
幾時自己坐埋上去個籃到。
點解演唱會倒數倒倒下停左的?
Gin Gin 大把好歌同靚靚MV
我們都是這樣長大的

國際知名嘅band = Ping Pung
天后霏終於一索得男,神祕嘉賓仲唔係佢
我們都是這樣長大的

38折 真唔真呀
kayzzz 發表於 2018-6-22 20:29

㩒半個鐘就賺$360,想死呀賣3折都仲有賺。
不經不覺明天就係Gin Lee 的第一次
大家背熟歌詞未呀。
GinGin 加油

不妨重温一次

靠你地啦。買飛啦
我們都是這樣長大的

點呀。。Gin想與 許志安,aga 同 校長食住熱浪一齊合唱 "我們的夢",齊齊跳十字步, 之後再同校長唱"型人道"
我們都是這樣長大的

***嚴重影響入座率***
我們都是這樣長大的

你諗住早8個鐘去排隊?
dongbb2332 發表於 2018-6-23 11:28

反正免費飛,有D人可能因天雨關係而費事去。不過我一定去支持Gin 的第一次。
我們都是這樣長大的

新一代暴乳女神今晚紅館處女隆重登場
記緊帶 唔知有冇預備定雞蛋令佢保充體力跳舞
我們都是這樣長大的

380無咩盤放 480半價係基本多數賣200
680重災區今晚重賣緊600兩張,聽晚280一張
Frankiekiekie 發表於 2018-6-23 17:24

可能。。係可能第一場口啤勁好。680 賣返正價加$20 呢!
比D 信心堅Lee.  咁落去真係冇下次紅館演出
我們都是這樣長大的

我隔離果段全部內地人仕
到現在為止都有8成入座率
我們都是這樣長大的

發冷咩。。。著到咁
stephybest 發表於 2018-6-23 20:41

可能一陣脱左件浴巾就不得了呢
我們都是這樣長大的

個台好有馬拉咪
好正
艾石仔 發表於 2018-6-23 20:47

咁一陣準備接Gin 抛的榴槤
我們都是這樣長大的

假鬥假
我們都是這樣長大的

全場零反應。。佢有佢唱。
Falling...啦
無疑佢唱功真係幾好。唱到而家都仲好夠氣
我們都是這樣長大的

比鄭瘦文就慘lo
聲會勁沙同埋低到男人聲咁
JasOh103 發表於 2018-6-23 22:27

我mi 狂跳20分鐘加4面台出晒汗水,連開10幾場
點同呢?
Gin個舞台得條U 字路,fing 2 fing手腳當跳舞
我們都是這樣長大的

說好的嘉賓杜生呢?其實真定假。
我想杜太黎得唔得
我們都是這樣長大的

杜生出場
我們都是這樣長大的

始終鐘意佢唱慢歌,先有氣氛。唱功真係唔錯
快歌冇首Hit, 令觀眾好zzz
特別嘉賓(Aga, 佢爸爸,杜生) 出場反應仲熱烈個Gin
我們都是這樣長大的

阿叔梗係睇完Gin 的性感服裝後眼前一亮,完場後即搶新碟珍藏
我們都是這樣長大的