返回列表 發帖
Hinz?咁衰架,扮人
rubylovessss 發表於 2015-12-10 14:47

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

原來葉昇瓚老婆係羅力威親家姐 (噴)
matthew1990 發表於 2015-12-10 14:57

葉昇瓚 bbbbbb
02 著地 - 鄧麗欣

nicholashin 發表於 2015-12-11 19:02

02 著地 - 鄧麗欣

原來隔離壇有個明星看見大全post都幾多野睇
雖然未必係真
02 著地 - 鄧麗欣

好似話路芙都俾人炒左==?
02 著地 - 鄧麗欣

matthew1990 發表於 2016-1-9 02:27

聽日個時間表完全唔同哂==
02 著地 - 鄧麗欣

Tvb有阮浩棕
02 著地 - 鄧麗欣

出左糧以後可以買幾百隻$38艷羡玩層層疊 好小確幸呀
matthew1990 發表於 2016-1-25 23:21

Pun
我睇左幾次都以為係岀左櫃
02 著地 - 鄧麗欣

YUM HIN 都留言了 (好小確幸呀今日,盡力唔 OT)
話說原來我同 MATTHEW 都係比人扣 OT 分扣到入唔返 AP  ...
賴爽 發表於 2016-1-25 23:27

Where is yum tree yum nic
m群 18禁 PUN
02 著地 - 鄧麗欣

其實我未入過
matthew1990 發表於 2016-1-26 00:35

OMG
02 著地 - 鄧麗欣

我未試過貢獻高過50分 homo?
matthew1990 發表於 2016-1-26 00:56

姐係入過啦
02 著地 - 鄧麗欣

開acc 嗰陣 =50分
但唔夠在線時間 入唔到 AP區

我第一個post 就喺笑Purple姐姐要工人訓廁所
好快俾某版主 ...
matthew1990 發表於 2016-1-26 01:03

我得鬼閒理你有無入過ap版
我問你有無入過
02 著地 - 鄧麗欣

頂我岩岩先get到

(我心純如清水 get唔到是正常的
你地唔好污染我純潔既心靈添呀 ) ...
matthew1990 發表於 2016-1-26 01:08

02 著地 - 鄧麗欣

個後花園好好玩㗎
electric 發表於 2016-1-26 21:07

Yumest
02 著地 - 鄧麗欣

我好似發現呢到其中一個管理員同呢到其中一個會員拍拖
Sosad
02 著地 - 鄧麗欣

Timmy or 釘釘?
rubylovessss 發表於 2016-1-30 12:14

其實我唔肯定
個會員係真。元老 而且已經完全唔活躍
02 著地 - 鄧麗欣

你?
matthew1990 發表於 2016-1-30 12:15

管理員得兩個
02 著地 - 鄧麗欣

英文第一個字頭係咩?比多d tips
rubylovessss 發表於 2016-1-30 12:20

唉我真係唔敢肯定
錯左會好7

但睇ig 就似囉
好似一齊去左台灣啪啪啪
02 著地 - 鄧麗欣

完全唔活躍既元老唔係得一個咩
nicholashin 發表於 2016-1-30 12:28

真。元老級會員
02 著地 - 鄧麗欣

唔好亂估
唔會係大家認知既會員名lol
02 著地 - 鄧麗欣

so 9 yum
02 著地 - 鄧麗欣

我小確幸自己仍在香港...
timmy 發表於 2016-1-31 00:06

去台灣個個係大確幸了

呢個時間應該好忙鳥
02 著地 - 鄧麗欣

Omg!!!!!!!!!!!
又有合照了
02 著地 - 鄧麗欣

小確幸
我都有得去台灣
02 著地 - 鄧麗欣

我要去年宵搵潘蔚牛!
02 著地 - 鄧麗欣

扭扭薯條

我唔鍾意個包太多汁 成日都擠哂出黎
John 發表於 2016-2-3 16:47

我好討厭有d人唔中意多汁
02 著地 - 鄧麗欣

Michael Lai 黎曉陽
7 mins ·
‪#‎永遠很近‬ ‪#‎MV‬ ‪#‎comingsoon‬ ‪#‎今次仲有女主角添‬

02 著地 - 鄧麗欣

咁q姣既把聲叱咤樂壇個條友
02 著地 - 鄧麗欣

咦好似有人叫我喎
cymusic 發表於 2016-2-12 13:23

其實我無貶義嫁
我係小確幸講得
姐係好中意XD
02 著地 - 鄧麗欣

nicholashin 發表於 2016-2-12 13:41

02 著地 - 鄧麗欣

matthew1990 發表於 2016-2-12 13:50

認真
幾好聽 好無
02 著地 - 鄧麗欣

大戰完300個回合ok?
matthew1990 發表於 2016-2-15 01:33

咁少?廢!
02 著地 - 鄧麗欣

你又有咩搞作咁勁吖?
matthew1990 發表於 2016-2-15 01:40

搞 作
02 著地 - 鄧麗欣

noted
matthew1990 發表於 2016-2-15 01:41

你點大戰姐
02 著地 - 鄧麗欣

好清純嘎好唔好
matthew1990 發表於 2016-2-15 01:46

你當我三歲細路?
02 著地 - 鄧麗欣

做咩咁諗我?
明明好清純嘎
matthew1990 發表於 2016-2-15 01:48

Bye
02 著地 - 鄧麗欣

仔仔搞大人個肛
真係好多ff畫面啊
electric 發表於 2016-2-20 07:24

你都成日俾人搞大嫁啦
02 著地 - 鄧麗欣

某人終於轉咗個最襯自己嘅頭像
ed8671ed 發表於 2016-2-20 17:20

最重要係6號贏到了
02 著地 - 鄧麗欣

佢地兩個好似都喺澳洲讀書?咁唔怪得知

定係記錯
kayzzz 發表於 2016-2-20 18:06

無記錯
02 著地 - 鄧麗欣

matthew1990 發表於 2016-2-20 18:19

咩喎
02 著地 - 鄧麗欣

上癮上癮上癮上癮上癮上癮上癮上癮上癮
02 著地 - 鄧麗欣

太好啦!!
我呢幾日完全瘋狂上癮,顧海又體貼,白洛因又傲嬌
我本身諗住得兩季拍,因為第三第四季個小說內容好似難拍D
wakakaxp 發表於 2016-2-24 20:36

detail
02 著地 - 鄧麗欣

我自己又冇睇原小說,只係睇到youtube有人話第三第四季係講佢地畢左業之後出黎社會工作同埋到左熟男年 ...
wakakaxp 發表於 2016-2-24 23:43

睇到第7集
02 著地 - 鄧麗欣

有咩睇?
matthew1990 發表於 2016-2-25 00:58

《上癮》(英语:Addicted Webseries Heroin)由導演丁偉執導,該劇改编自朱文嬌(筆名柴雞蛋)网络小說《你丫上瘾了》,主要講述的两个男高中生之间的青春勵志愛情故事
02 著地 - 鄧麗欣

勁多人睇 但我無時間睇 睇左啲剪輯好似真係幾好睇咁
賴爽 發表於 2016-2-25 08:37

開頭好悶 去到一半先好睇
02 著地 - 鄧麗欣

第11集Kiss戲最精彩
我等我在 發表於 2016-2-25 11:54

我中意一齊訓個陣個d欲拒還迎
02 著地 - 鄧麗欣

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-2-25 12:33

捱到第8 9集啦
02 著地 - 鄧麗欣

睇哂15集,我再不斷重睇每一集

Sweet係要慢慢蘊釀

我鍾意睇佢地好sweet個D moment 呷下醋

...
wakakaxp 發表於 2016-2-25 12:19

尋晚睇到4點幾 睇哂lu
好失落
02 著地 - 鄧麗欣

重睇!!!
現實中邊有顧海呢D又體貼又會呷醋又大隻又靚仔既人,
白洛因先貼近現實一D,佢欲拒還迎好 ...
wakakaxp 發表於 2016-2-25 12:48

D yum對話j死我
02 著地 - 鄧麗欣

叫不叫老公
wakakaxp 發表於 2016-2-25 13:11

給我上
02 著地 - 鄧麗欣