返回列表 發帖

#Cool Cafe 小確幸6.0#

話說去游水唔記得帶泳鏡
難得去到唔游又好似好唔抵
於是頂硬上照游
我先發覺原來可以係水底打開眼游@口@
不過游完隻眼勁攰......

幻想下如果有人偷偷屙尿
啲尿就浸哂入眼
hehehaha 發表於 2017-6-21 23:06

so嘔心

你都唔係真游架啦
anyway今晚個天終於唔落雨
艾石仔 發表於 2017-6-21 23:12

堅游lor
唔知幾多無知少男迷倒於我美妙泳姿之下

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2017-6-22 02:24

我一舉手一投足就撐爆唔少泳褲<3

趣事一
諗住搭巴士出去游靚水
去到巴士站比個靚仔跟住我尾
突然佢仲遼我講野
心諗今次仲唔COME WITH ME
...
...
...
點知原來係叫我做問卷

趣事二
去到泳池游緊水
見到個靚仔諗住發揮我本人最叻既昅仔技能
咁我諗住跟住佢游啦
點知去到池邊 先發現佢有女陪...
心諗失望之際
....
....
...
條女無啦啦遼我講野!_!
真係讓世界豔羨!_!

繼續升繼續升

買到一手都非富則貴
kwanie 發表於 2017-6-30 13:58

個陣時我買都唔洗2皮一手

偉大既中國 科技真係西利
前兩日個天 藍天白雲到你唔信
習大大今日搭飛機走啦
個天即刻黑番曬

美之有新歌

女金
hehehaha 發表於 2017-7-3 16:18

試聽好好聽

好耐未試過由朝早出街LOOP同一首歌LOOP到夜晚 番到泥打LOL都仲REPEAT緊同一首歌<3
我愛之之

Andrew Garfield: I Am a Gay Man Without the Physical Act

OH...........

唔知Ryan Reynolds睇番有咩感覺呢

好期待可以快d睇小人國<3

睇黎80蚊不是夢<3

六合彩小小地中3個字都係開心既<3

高同學個樣好像____
matthew1990 發表於 2017-7-19 01:28

話說想當年我升中派位派到第十幾志願
然後喊到pk 原因係冇得去暑假個旅行

小人國6好好睇<3
我愛"黑的"<3333333333333

常識姐d常識我覺得冇上次咁反智咁痴線 但係都好好笑 點解會冇佐個tomato blue頭嫁

朱靚芳同埋三個女神<3 今次趺佐watt 上次開城門真係笑到趴曬地

黑的<3 i need a 黑的<3 give me your黑的<3

岩岩同屋企人去完旅行 睇xmen個part真係感同身受

whatsapp group sd錯gp又係夠曬抵死仲要同場加映佢家下黃色衫

正能量vs負能量應該算係最唔好笑個part 但就正正係最令人印象深刻
對住個想自殺既人唱快樂頌 係身邊比d所謂正能量佢係唔係真係有用呢
點解所有野都要向好方面諗? 要掩耳盜鈴咁忘記所有負能量?
當一個人絕望到要結束生命
身邊既人不斷比正能量只會好心做壞事
反而加d適當既負能量既可以用作激將法
亦可以引導佢記得番自己所擁有既一切
開講都有話 生活中冇d唔開心既野點反映出開心既野有幾咁珍貴呢
依part最後白只槍殺美之作結 全場冇人笑 但隨後既掌聲比之前個幾part更意義重大

沉重完就係最期待個part<3
基米高x馮陳美嬋xHeidixChristine
今次太短啦
同埋今次冇上次咁多火花 雖然都好笑 但有d失望

兩粒鐘由頭笑到尾 故事夠曬生活化 配樂又揀得好又有共鳴<3
Hey sista, go sista, soul sista, flow sista
演員一出場未講野觀眾已經開始笑 一套經典嬉笑怒罵既舞台劇
兩年後上第7集一定要去繼續入場睇

好可惜美之仲未有個經典角色

一帶一露 笑到肚痛

美之過佐美祖都冇乜點壓AP 睇黎今年真係有運行

唔睇個樣IS GOOD

現在先七月
睇下Janice仲播到幾多lead到幾多
佢領先美祖先110幾次真係唔難比人追返
燈神燈緊美之
可能未必 ...
hehehaha 發表於 2017-7-27 14:37

明明佢N年冇INDEX過...
我之前仲諗住佢終於開竅識得助攻美之
點知

回購 回購 回購 回購 ~

將12星座再分做48星區
有興趣既可以睇下
dongbb2332 發表於 2017-7-31 21:33

優點 : 魅力非凡,思考敏銳
缺點 : 自大,吹毛求疵
SO TRUE<3

例如兩個星座都自視過高,總是看不起其他人。天秤座愛拗頸,天蠍座則愛批評,兩者加起來自然是經常埋怨,吹毛求疵,什麼都看不過眼了。
岩岩先投訴完

BRITNEY 真係識食<3
冇番咁上下 果然睇唔上眼^^
原圖唔敢放
hit me baby one more time

今年30周年叱咤加左三個大奬,好似係
我最喜愛年度叱咤十大
我最最最喜愛X10歌曲大奬
30年至尊唱片大賞
...
hehehaha 發表於 2017-8-4 02:32

仲唔係蘭格格隻新碟
講完個名都覺得嘔心

好耐冇夢見佢
佢靦腆簡單一句留飯比我就已經甜到醒佐

可惜現實係同佢已經越黎越遠

換下頭像 做下毒L先
我愛FF<3

6號@RubberBand問大家,黎緊H album叫咩名好

1. H for HeHe
2. H for Hehehaha
3. H for Here
4. H for Ho ...
hehehaha 發表於 2017-8-7 13:26

HOMO

同事太靚仔太大隻點算好呢
electric 發表於 2017-8-9 15:16

溝佢a_a 係咁r水吹<3

唔知點解聽到brad pitt同angelina joey 唔離婚會覺得好安慰

冇人反美之係咪因為美之完全唔係個皮

究竟泰國廣告可以去到幾盡

多啦A夢x大隻仔
我好想親自係佢百寶袋拎法寶出黎

hehehaha 發表於 2017-8-27 13:45

塞翁失馬

普通friend ok?
hehehaha 發表於 2017-8-27 20:56

通常好多事情都係由沖涼開始

睇完美pink vma表演 終於訓得

吳雨霏 你唔好以為素個顏 戴個太陽眼鏡我就認唔到你得嫁
你個靚樣咁出眾 低調睇個show都會比camman pan到你嫁

估唔到連美麗嬅出歌咁都有得嘈

我今日真係好開心

hehehaha 發表於 2017-9-11 23:32

等我樂觀D先^^
美之下一PLUG播上至尊都好似仲有機爭女金^^

拍新歌MV啦
睇黎就快出 播上至尊爭女金<33333

ITS RAW
ITS BLOODY RAW!!!
ITS FUCKING RAW!!!!!!!!!

等我又轉ICON做TATE BB先

啲留言話佢係許靖韻
matthew1990 發表於 2017-9-23 13:08

隻手好正
件T 好好J

One of the BEST

原來蓮母贏佐我是歌手

http://www.weekendhk.com/lifestyle/%E6%98%9F%E5%BA%A7%E9%9D%A2%E7%9B%B8-%E5%A4%96%E8%B2%8C%E5%8D%94%E6%9C%83-%E9%BA%A5%E7%8E%B2%E7%8E%B2-%E4%BF%A0%E5%A5%B3%E5%8D%9C%E5%8D%9C%E5%AC%8B/3/

無名指代表美感和藝術的鑑賞力,也反映是否重視名譽,一般來說無名指越長,越重視身邊事物的美感,所以對伴侶的外形要求亦較高(一般30歲前者左手,30歲後者右手)。

如無名指達到中指第1節的5分3以上, 反映藝術鑑賞力高,也特別重視名聲和心高氣傲,伴侶的外形也傾向要滿足世俗的審美角度。

天秤座

中曬

即係點?
matthew1990 發表於 2017-9-30 13:46

即係我d BB 通常都好高質

點解rick and morty可以咁正
痴線得泥又有意思
音樂又好聽<3

當直腸遇上假膠....

一個係咁引人插 一個勁激動見人就插

CM真有趣

GILLGILL條仔好似好得
希望今次係真愛啦