返回列表 發帖
looping GUY

今日狂LOOP KE$HA :o
仲有當然係 留不底<3

今日聽番urban emotions 隻碟<3
原來我真係好鐘意hins<3

lea michele隻新碟<3

今日狂聽
like the ceiling cant hold us

summer of love
你根本不是我的誰

音樂無分語言噶,chorus旋律真係好好聽
hoic1102 發表於 2014-4-26 10:47

enrique真係好型
岩岩先聽完Finally Found You

我記得佢好似有首歌係 ANTM D MODAL 有份拍MV
記唔記得係咩歌呢?
wchild 發表於 2014-4-28 12:28

Tired Of Being Sorry?

on my way

cannonball  
battlefield {:5_15 ...
星勤 發表於 2014-4-29 13:38

好鐘意BATTLEFIELD
希望佢PLUG依首
同埋IF YOU SAY SO

睇黎依幾日都係狂聽 美之新歌<3

enrique iglesias 既 el perdedor
溫書既時候聽d 聽唔明既歌就最好

仲有Christina perri 既 human~
ellie goulding 既 burn
當然仲有美車干既forever young
同埋美麗嬅既來生舞

TEAM TENNIS COURT ROYAL~
LORDE隻碟真係巧正正豬<3
唔錯唔錯

Shakira - La La La 好多令仔球星

fancy + chandelier

流淚眼望流淚眼 x 20
nicknicknick 發表於 2014-7-28 15:50

anne hathaway

睇完the devil wears prada之後變左我女神
反OT:
最後的朱麗葉
摩登時代
暖光
心花怒放
All y ...
nicknicknick 發表於 2014-7-28 17:21

my女神too
Get Smart,Love and Other Drugs,Les Miserables 都好正
今日都聽左唔少Les Miserables既歌

比你地講到我又走翻去 loop Les Mis。
不過我係 Valjean 人,聽親 Valjean's Death 都喊,
但一定要係連 ...
Bluejays 發表於 2014-7-28 18:55

頂呢段真系次次睇親都眼濕濕
但系就咁聽又無咩特別
nicknicknick 發表於 2014-7-28 18:12

講眼濕濕 我鐘意依個多d
完全唱出單戀既悲哀

唸你 - 劉子千
搭錯車 - 裕美
鬼新娘 - 傑兒合唱團
大笑之歌 - 四千金
Don't Worry (live) - Yoko Ono Plas ...
PEACH 發表於 2014-8-11 03:02

咁猛 雖然首歌好正

救命 比black widow 嚴重洗腦
行緊街都係咁 Im gonna love you

timber / tik tok / die young

狂LOOOOOOOP KARY段RAPPPPP<3333
真係好正呀<3333 好耐冇咁鐘意美霏D歌啦<333333333333

吳雨霏 - 爆笑管家
harryharry 發表於 2015-2-12 01:40

我依家先知原來佢有唱過兒歌X_X

Yeh let's do it for the love
We party together til the Sun comes up
Let it all go no worries no stress
I'm with my best friends
Why so serious?
Believe dat I'm chill to the max
Give me a call and we can kick back
On a chill track
Yeh we doing it right
Everybody having fun tonight

每日一loop嗄

要3隻字咯

比王子攪到又去LOOP番SODAGREEN

呀邊個邊個我真係好想你呀 冇見好耐啦

你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?
你瘦夠了嗎?

ed8671ed 發表於 2015-3-2 15:48

咁某會員聽應該好有FEEL<3

喂喂喂你幾時學到咁壞架
今日狂loop 糖衣
mamakin 發表於 2015-3-2 17:31

都冇講明係邊個

狂loop iggy d rap
真係好好loop

其實aga之前隻碟都幾好loop <333
能說不的mimi好好un

但每次見到呢個歌名 就會自動load翻個live
nicholashin 發表於 2015-3-3 15:19

聽cd version咪算咯做乜要挑戰live
即係好似聽我本人咁
聽cd version咪算咯做乜要作賤自己

開左個動漫台
攪到我係咁聽番D主題曲

好努力整緊MASHUP RINGTONE<3

All About U
What have U done
Someday I'll Fly
下一秒
睡公主
A.I.N.Y
我的秘密
Twinkle II
Game over ...
nicknicknick 發表於 2015-3-7 18:17

別聽太多 會傷耳的

好唔開心咯~
咁期待JOYCE LIVE
竟然係咪咀~~~~~~

I really really really really really really like you
腦已洗
ed8671ed 發表於 2015-3-8 20:11

我都係!!!!!

打得好會加分嫁33<3333 好似係~

viva voce<33333
好小品好好聽<3
can you hear me now?
can you hear me now?

KEEP住聽若.___.
希望AGABB振作D啦

美迦個家姐是咪_ _ 左啦?
wchild 發表於 2015-3-11 21:47

聽講係~
人生無常呀._.

若 X5

歌詞真係好感人
mamakin 發表於 2015-3-12 20:20

加埋佢家姐.....
眼淚都流

For Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu好聽到呢
...
nicholashin 發表於 2015-3-12 20:49

我禁都唔夠膽禁入去聽

我真的肚餓了
好肚餓呀
救命呀

咁都 sell 到美之

等我都要再入多 D 新貨, 必要時使用
chanchan0909 發表於 2015-3-13 09:34

因為我係之粉麻<333

congra豬la唇s!!! u已經自動成為 L I N C E Y E 專業狙擊手總會CM分部 004號會員
每當LINCEYE有 ...
ed8671ed 發表於 2015-3-13 01:45

請問頭3號係邊個
等我聽多D次雅D歌 睇下有冇得入黎做005號會員

CM 分部而家得 shiga(5.5位會員) 美浩(2位會員) 2 位歌手有設立分會, 如果 Ivana 都有分部 我會 ...
chanchan0909 發表於 2015-3-13 15:34

如果開CM分部既~
等我做會長~ 一定收埋你

點為止part time
今晚要瘋狂聽佢d歌
Kyle_ 發表於 2015-3-13 16:03

一齊SHARE啦<3333
岩岩先LOOP完佢最HIT既到此為止嗄<333

美紫我都要入埋嫁<3333

本來已經唔開心,仲要走去聽木紋,真係好自虐
HOTMAN 發表於 2015-3-13 16:42

聽下樂觀~ 樂觀D啦:D
岩岩TBB先播完

唔係聽多首先入會嗎?

恭喜u成功入會噶
005號會員
ed8671ed 發表於 2015-3-13 16:51

好野<3 雖然有D想做007號<3

咁我率先加入先
mamakin 發表於 2015-3-13 20:36

其實我真係幾鐘意聽水星嗄<3333

阿雅啲歌係正既 係佢唱得
mamakin 發表於 2015-3-13 20:40

作為我都唔係好記得幾多號會員
美雅既歌係妖梁三日咯<333

仲要幾靚仔 聲又靚 d歌又好聽 比tvb「捧殺」真係陰公
nicholashin 發表於 2015-3-15 17:04

令仔就真係X_X整完之後係順眼左既
不過其實佢唱歌唔算話太差~
LOOPABLE
但真係因為TBB整死佢