返回列表 發帖
一齊裸睡好嗎?
matthew1990 發表於 2016-4-1 10:33

我怕我會做好多野

同我呢
John 發表於 2016-4-1 16:06

我唔可以背住HONEY同人有咁多Y_M亂關係嗄

話說今年GOOGLE有咩攪作
好似唔係好見既

廢事OT POST係到

做咩冇啦啦又bin 人c 講返哩d野個主角好似去左醫院先拎得返個高爾夫球出黎 ...
Kyle_ 發表於 2016-4-4 00:36

拿拿拿 我絕對冇鞭人屍之意思嗄
講開春卷先講呀 其實一直都覺得好好笑
我覺得情趣既野 玩春卷/青瓜/高爾夫球
講真 真係唔係D乜野問題咯
HEY 大家都成人啦 點玩係人地既事姐
反而我覺得好笑點係 成班友仔窿都唔知插過未就拎人地私生活既事泥笑
成件事就好似小學生笑D人扯旗一樣咁無聊
最好笑成件事仲要唔知係咪真
明明大把野可以笑7佢
笑一兩次咪算咯 講多都厭啦
雖然我真係唔知夾春卷有咩好笑

你試下咪知好唔好笑lor
-Prince- 發表於 2016-4-4 00:59

試過唔通又話你知咩

咁你試過又無話唔話得比我知既
-Prince- 發表於 2016-4-4 01:03

廢事比你笑我啦<3
我已經好多花名

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

做咩刪哂既? /口\
matthew1990 發表於 2016-4-4 02:40

過火得制我會比人小
反正樂壇最關鍵既核心外圍中既核心既內圍都比我地發現佐啦

清明節快樂
rubylovessss 發表於 2016-4-4 23:06

讀佐咁耐依科 先第一次自己HOST 個WEB SERVER
擺埋上去再攪埋LINUX SYSTEM 再攪埋一大堆FILE TRANSMISSION既野
其實都幾低能
不過今日真係好充實<3 終於可以放自己個網上網
雖然聽日要交既ASSIGNMENT仲未捨得去做
依家仲係到睇緊異形

美版主個網有乜睇架
kwanie 發表於 2016-4-5 01:50

唔知岩唔岩你睇bor

咁你會支持我其他Good taste歌架可  可能係佢分享佢鍾意嘅仔同外國歌手  ...
nicholashin 發表於 2016-4-5 02:07

點解你會咁清楚我<333

突然覺得依幾日好努力咁做野

人生第一次比三個ptu搜身
雖然
但係其中一個巧令仔嗄
不過最慘係自己樓下 比d街坊見到以為我衰邊飯

你做咩露械?
matthew1990 發表於 2016-4-6 16:29

明明都幾年冇比差佬查
著件黑色風褸 黑色牛仔褲就以為我收埋d咩
一泥就比3條友一齊搜身

雙手放頭頂?

我試過俾人查身份證only
未試過俾人搜身嘎
matthew1990 發表於 2016-4-6 16:46

咁又冇 只係隔住條褲咁摸
話說係咪個個查完個差佬都會r水吹

我估你以後落街都會咁著
-Prince- 發表於 2016-4-6 19:45

你真係好醒嫁姐

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-4-9 23:56

制服誘惑嗄<3

200分題
試比較容祖兒、謝安琪及吳雨霏的演技。
bagfgfcde 發表於 2016-4-11 22:38

好明顯美霏好過佢地兩個成條亞皆老街啦

harryharry 發表於 2016-4-11 22:50

戀愛初歌 美霏做得唔差
rubylovessss 發表於 2016-4-11 22:55

咪就係<333
竟然拎佢兩個同美霏比簡直不自量力

點解次次去親朗豪坊都播緊gwen stefani d 歌

http://breakthroughinitiatives.org/Initiative/3

仰首太空 再看清一片藍圖星宿

又係時候惡補下d relativity

果日問咗佢今年嚟唔嚟香港開show
佢話應該出年先會嚟開
ed8671ed 發表於 2016-4-16 15:06

你icon做乜抄我

高調幽默男vs低調超型男
齋比男人佢揀
咁小賓女算唔算係

Side Angle Side
Side Side Side
Angle Side Angle
Angle Angle Side
笑到停唔到
mamakin 發表於 2016-4-19 13:52

好想知佢地3個依家會唔會好後悔

話說想當年我地係笑依段
依家聽番都好笑

最QQ嗰個男仔 好似唔覺得後悔喎
個肥仔應該就好後悔
matthew1990 發表於 2016-4-19 18:27

個肥仔
話說睇番以前自己sing con d 片
真係7到唔敢再睇

我想聽聲
matthew1990 發表於 2016-4-19 18:50

gp 泥
加上咁柒既野我係唔會show出黎

唱咩歌先?
我唱過Hotcha同張繼聰
matthew1990 發表於 2016-4-19 18:52

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

都好唔啦更喎
有冇跳埋舞?
matthew1990 發表於 2016-4-19 19:10

有
依樣先係柒點

大家好喔 親
rubylovessss 發表於 2016-4-19 19:42

呃post?

其實我本身係諗住BRIT同XTINA
但都係敵唔過kp同gaga

點解唔是Katy Perry VS Taylor Swift?
matthew1990 發表於 2016-4-20 02:16

Taylor Swift 大把人都可以配落去
搵個勁d比佢啦<3333 足以凸顯我對佢既愛<333

我相信結果會好一面倒
matthew1990 發表於 2016-4-20 02:27

其實我本身仲諗住 justin bieber 同justin timberlake
不過好似好侮辱男神咁

LOL又大改啦
希望我隻ZYRABB再OP啦<333

係就好
matthew1990 發表於 2016-4-20 11:55

• Base stats
    • +15 Movement speed.
  • P - Garden of Thorns
    • Seeds spawn around Zyra periodically, becoming faster with level and lasting 45 seconds (Max: 8 seeds planted). If an enemy Champion steps on a seed, it dies. Cast Deadly Spines or Grasping Roots near seeds to grow plants. Extra plants striking the same target deal 50% less damage.
      • Spells show Zyra which plants they will grow at time of cast.
      • Periodically spawns two seeds at the same time, though it won't place them close together.
      • Individual plant damage down some, plant health down to two ticks (W now has a passive to improve it), plant lifetime scales 5 - 7.5s based on Zyra's level.
  • Q - Deadly Spines
    • As live Q, but updated VFX and a rectangular shape.
    • Grows plants outside the damage area like Grasping Roots does.
    • Mana cost reduced, damage reduced slightly.
  • W - Rampant Growth
    • Cooldown reduction passive removed.
    • New passive: Increases plant max Health%
    • Constant vision / vision on squish removed.
  • R - Stranglethorns
    • Enraged plants gain a flurry attack for 150% damage instead of +50% attack speed.

最多8棵花
諗起都變態

回復  屮SiU霖屮

Passive
Extra plants striking the same target deal 50% less damage.
Peri ...
matthew1990 發表於 2016-4-20 13:58

岩岩試佐 D種子好似illaoi招PASSIVE咁 隔到遠一遠
之後W最多都只係草2粒X_X" 比我想像中差好遠
仲等我以為可以8棵一齊打

都估到嘎喇
所以其實變相係nerf左
//
點解Taric 變番男人?
...
matthew1990 發表於 2016-4-20 14:31

要實戰先知
低LV 9秒到隨機一粒我又接受到既

可能EZ要求掛

本身諗住做下好人讚下美y_m
拋套自己偶像有份既戲泥讚下佢啦
點知對方唔識做 仲要借d兒踩人偶像泥抬高佢自己個偶像
辛苦曬你啦wuby姐</333

多謝今日美會員們嘅祝福喲
chanchan0909 發表於 2016-4-20 21:42

生日快樂嗄<33
雖然好似遲佐d~

溫書前走去重睇LesMiserables
痴線 睇佐咁多次我都仲係會喊到眼水鼻水一齊流
痴線

你unistall LOL 原來係為左專心睇 LesMiserables
-Prince- 發表於 2016-4-24 23:07

你再唔溫書 我遲D就要狼狼懲罰你
-Prince- 發表於 2016-4-24 23:10

係既親愛的王子殿下

我發覺喊完溫書效果拔群

咁誇張?
我可以日日唱One Day More 同Do You Hear The People Sing 你聽  ...
matthew1990 發表於 2016-4-25 00:38

其實我係一個好感性既人泥<33333
好似係