返回列表 發帖
話咁快就5.0
要唔要開盤幾時到6.0
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

考完好耐 但要等到1430 唔知做咩好咁都係有
nicholashin 發表於 2016-5-3 13:10

一日考兩科真係慘

**** 本內容被作者隱藏 ****
其實我已經完sem
nicholashin 發表於 2016-5-3 14:01

咁快, 我聽日先開始考oral, 16號先係最後一科

我有friend無final 勁早完sem
nicholashin 發表於 2016-5-3 14:36

咁都得, 照計core一定有考試

佢通咗成個禮拜prep present同project
nicholashin 發表於 2016-5-3 16:13

咁都好, 我而家paper同考試一齊

我分唔清one two three four fun 同香港威廉
唔係某會員quote番轉頭, 我都唔知香港威廉番左黎

kayzzz 發表於 2016-5-5 20:23

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

kayzzz 發表於 2016-5-5 20:53

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

點解marketing d term個個都咁似, 點記

matthew1990 發表於 2016-5-9 11:29

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

matthew1990 發表於 2016-5-9 16:42

kayzzz 發表於 2016-5-9 17:51

想點呀, 明明細雨咗準備走, 去個廁所出黎又大雨番

我都仲有幾多歌可以上既 但唔多歌冠 肯上李榮浩未呀
nicholashin 發表於 2016-5-11 15:16

其實我下個星期鬧3甲荒
  所以先開估榜
btw, 要玩/改估榜就快la

好在我一早完sem 但身體仲未好翻 無得完全享受完sem嘅樂趣 記得要理我就ok啦  ...
nicholashin 發表於 2016-5-11 20:56

你就好, 我仲要趕埋兩份essay同埋下星期一先考埋last個科

你個icon乜水? 驚。。。
kayzzz 發表於 2016-5-11 22:09

某版主男神你都唔識

其實我都唔知佢係邊個
nicholashin 發表於 2016-5-11 22:33

jarjar

pun
hinz 發表於 2016-5-11 22:36

仲pun d 都有
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我以為係D不知名跳水運動員
kayzzz 發表於 2016-5-12 00:06

0分個d

點解人類同殭屍唔可以和平共處?
點解琪粉同祖粉唔可以和平共處?  ...
JasOh103 發表於 2016-5-12 10:08

因為諸神混亂
  btw, 其實我覺得呢隻歌同勢不兩立應該係一個series

隔著個mon聞到陣蝗味  
入到去又幾ok
Wonders 發表於 2016-5-12 13:01

睇黎之前年宵d ig cusion 有得炒

個interface咁似17
harryharry 發表於 2016-5-12 13:36

跟住變yum app

你鍾意yum app
nicholashin 發表於 2016-5-12 14:32
you like?
matthew1990 發表於 2016-5-12 14:37

講下ze ma, 我都無玩17

Cm kevin 個新icon 好核突 xx(

不安
kayzzz 發表於 2016-5-12 15:13

洗唔洗報驚

報驚 就唔使

但見到嗰件疑似女裝泳衣就要定一定驚
kayzzz 發表於 2016-5-12 17:29

Pun
連jar jar都變性

原來m會員&k會員已經金牌
JasOh103 發表於 2016-5-12 22:55

最衰cool cafe無分加

4月12 chem
4月19 m1
4月21 ict
4月22 geog

bagfgfcde 發表於 2016-5-13 22:10

mud你d combination咁奇怪

我都想買aga 2nd edition 同 begin 但係今日洗大咗唔想買住
ed8671ed 發表於 2016-5-14 23:36

學d財閥咁洗大左

想睇唔著衫多d
RVHOCPC 發表於 2016-5-15 00:03

y_m

我都同人補緊。。。好想訓。。。
nicholashin 發表於 2016-5-15 13:47

呢d人完全呃飯食

其實關公呢個節目嘅target係?
林仔 發表於 2016-5-17 15:00

我覺得係佢地講野把聲好悶

搞錯, 用左一年多d個耳機就爛左

我啲有線耳機都成日壞
而家唯有用無線
matthew1990 發表於 2016-5-26 12:51

我之前個個用左好耐先斷線, 而家個個直情耳仔個位爆左

呢個kk係咪免免
kwanie 發表於 2016-5-26 13:11

我估9成9係

把聲遲鈍咁多希望佢贏到啦
kwanie 發表於 2016-5-26 13:12

對手仲遲鈍

匡智對則仁
kwanie 發表於 2016-5-26 13:18

點唱即係咩 咁搞笑嘅

我想多d人認識janice唔同嘅方面

慢半拍
Wonders 發表於 2016-5-26 13:23

最搞笑係 '我知'

我屋企個headphone 係Panasonic
用左好耐
matthew1990 發表於 2016-5-27 11:59

我剛剛爛左個個就係panasonic
   反而最耐用係sony

OMG 點解係小白報榜
又黎亂tag歌

cut 歌cut 到 +01
kwanie 發表於 2016-5-28 12:40

次次都係chorus入, 嚇死人咩

郭偉安都好過佢
kwanie 發表於 2016-5-28 12:44

真係唔明佢, 佢自己報日文報係咪都係咁亂黎

代表港台節目無得錄音囉。
kwanie 發表於 2016-5-28 13:00

其實港台都有錄音節目
  不過數榜錄音其實俾人感覺有d做假(因為唔係即時), 可能係呢個原因掛

笑死,叫錯 薛凱琪 做 謝安琪
...
kayzzz 發表於 2016-6-1 18:43

真係笑死
  但係點解要放係訴苦

乜原來903組band時間調去周六
商店街執笠改組成媽呢媽呢空吖
林仔 發表於 2016-6-3 17:09

我見個description 講到好似術數咁, 唔會係將口水塔羅牌個part拆出黎做節目掛

好彩今日跑完步肥左,應該就快可以去游水了
賴爽 發表於 2016-6-19 23:53

跑步會肥

一路跑一路食 好似有位告別左既女會員咁
賴爽 發表於 2016-6-19 23:58

咁係為跑步定係為食野
depends on 你食乜架姐
kwanie 發表於 2016-6-19 23:58

我食咩都唔會肥

點解我咁多歌想自plug
好彩我睇一睇啫, 希望今個星期係到我la, 下星期我想爆quota

咩料, 唔見左耳機粒耳塞

20 首未上榜新歌
kwanie 發表於 2016-7-14 23:39

點解你地個個條隊都咁長

- 不該
- 如果我們不曾相遇
- 今天我
- 寂寞無害
- 不愛之恩
- 犀利
- 困獸都市
- 一走了之
- 寂寞的總和
- Hero
- 上集大結局
- 公路之星
- 結
- 人間煙火
- 錯的情‧錯的人
- 煩可寧 (Piano Version)
- 弗雷德之夢
- 芝士
kwanie 發表於 2016-7-15 00:03

基本上係紅字唔係我list到only, 其他都上緊or不日會上

fabel仲要上埋死位out埋