返回列表 發帖
為慶祝小確幸4.0登陸cm, 天后最新表情包隆重登場

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

呢位美會員好留意呀祖
Wonders 發表於 2016-6-5 14:08

其實我係留意個節目多
   呀祖被人讚好演技, 唔好唱歌去做影后

講大話可以連心跳都唔變
Yan 發表於 2016-6-5 17:58

呢個我真係好想知有無做假, 定真係佢有過人之處
   心跳竟然無升得咁快

可以令到所有隊員即刻唔懷疑佢 仲張矛頭直指另一個真係超勁
Yan 發表於 2016-6-5 18:10

其實最大亮點係佢明明派左最緊比較煩都無人知

你要明白好多kay粉都係坤哥fans嚟,唔需要咁出奇 ok?
kayzzz 發表於 2016-6-7 23:03

咪玩la, kay個次演唱會請偽毒, 不知幾多人反對

咪玩啦,kay concert聽唔到噓聲囉,歡呼聲就有就有
kayzzz 發表於 2016-6-7 23:26

咪玩la, 唔通即場噓咩, 廁所位之後再鬧唔得嘅

年年都無人爭家駒, 傷心子~
kwanie 發表於 2016-6-10 21:06

梅姐哥哥咪一樣無人爭

嚴重ff 冇提阿車是咪兩小時音樂選擇喔
Wonders 發表於 2016-6-13 21:12

想下好la

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
kayzzz 發表於 2016-6-14 18:26

應該都係為左睇ap

Vani幾耐冇試過半個鐘內播七首
Wonders 發表於 2016-6-15 21:58

快歌短d可以播多首
  重口味真係愈聽愈正

砌rundown真係好好玩

無邏輯笑人串錯字
(笑)
kwanie 發表於 2016-6-19 21:22

平時俾人gut得到, 而家有位仲唔zip入去咩

係咪又有十五分鐘比我ff下今晚冇丸丸
Wonders 發表於 2016-6-20 21:18

你次次ff完都無好野
  不過有廣東爆谷代班補數

今晚 1-2 聽唔聽埋呢  
尋晚又2點訓
Wonders 發表於 2016-6-20 21:36

繼續mark

表演單機之餘 仲要自己覆自己
Wonders 發表於 2016-6-21 10:16

佢好似都唔係第一次自己覆自己

thx喔
kwanie 發表於 2016-6-21 08:24

happy birthday

點解仲會有人信ILUB係indicator
點睇都係口水似多d la

今日失聲 明天去唱k 開心仔
HOTMAN 發表於 2016-6-29 21:36

你好似成日都去唱k咁

究竟睇得多演唱會定係唱得k多就係財閥

唱k一次50-200蚊
睇演唱會一次180-680蚊
matthew1990 發表於 2016-6-29 23:24

但照計唱k ge密度應該係會多過演唱會

我放假先唱到嘎
#邊有咁多假
matthew1990 發表於 2016-6-29 23:58

我都好想去唱
  如果唔係平日唱, 好似都唔係咁抵

如果有CM會員做Neway/RedMr 你話幾好呢?
matthew1990 發表於 2016-6-30 00:01

有員工價定可以隨時開房

員工係咪有五折?

YUM

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-6-30 00:04

就係唔知先問你
  唱k唔係要有房ga 咩 好似係你諗多左

10-12
我試過6個鐘已經想死
JasOh103 發表於 2016-6-30 12:01

我最長好似都係得8個鐘
   不過如果係通宵6個鐘把聲都幾辛苦

唔尖叫唔嗌唔唱漿飲多啲含檸檬熱飲應該可以頂耐啲
matthew1990 發表於 2016-6-30 14:28

我都好少嗌歌, 不過可能我係會唱足8成時間, 所以會攰d

matthew1990 發表於 2016-6-30 14:56

佢又錯唔曬, 隻歌的確有呢句wor

做咩口水變左叱吒樂壇
艾石仔 發表於 2016-6-30 16:44

聽幾多次佢講番單野都覺得成件事超搞笑

以為發生咩事tim
尋晚連vani都要聽返archive
其實播beyond舊歌都幾好 反正近期派台嘅咁多悶棍歌
...
林仔 發表於 2016-7-1 09:35

上次生忌都差d無人mark

哎呀有人發爛渣喎
kwanie 發表於 2016-7-2 17:24

算la, 無謂同佢嘈, 咁本身我又真係睇錯, 我以為雙子座out 左top 10 ma

先有fifi, 再有jason訪問, 正
兩個首新歌都係edward
不過d訪問真係短到無人有

我當年去另一科既camp 好chur

nicholashin 發表於 2016-7-2 23:27

其實去呢d pre camp / one day camp如果到時入唔番去呢間u, 會唔會好7

但你係想讀social sciences下面邊科 唔會  因為唔會有人記得
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:34

中間無交流咩

支持CM狀元HOTMAN 都無follow我 有呀 不過全部人得兩個入唔到o個間U 其中一個係我 {:1_9: ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:37

咁咪係lol, 當入唔到時就好似人間蒸發左, 無人會記得你, 變相去camp呢件事都幾無聊

**** 本內容被作者隱藏 ******** 本內容被作者隱藏 ****
其實無野驚 你絕對唔需要準備到100分先拎到5** 不 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:44

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

上莊呢d係不歸路黎

由CM會員昇華到大學同學 邊個
雖然我肯定我距離no.1好遠 其實CM對geog有興趣既人 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:46

呢個無底深潭我係唔會踩, 特別係我呢d太過就得人嘅人真係好危險
  我係我fd到都聽唔少

我都係呢類人 sosad
有時會覺得自己係好多人既工具人 **** 本內容被作者隱藏 **** ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:54

咁如果係熟嘅人又或者我係鍾意嘅我覺得我係樂意嘅
  不過上莊真係好多黑暗野, 我又成日聽唔少, 所以都係咪搞我

眾星拱照b祖粉地理拎5** 你點會廢呀 **** 本內容被作者隱藏 ****
我反而無乜聽上莊黑暗 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:59

你諗左去邊, 我講如果係鍾意(有興趣)嘅事

matthew1990 發表於 2016-7-3 10:04

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

咁你個係一樣投資黎
假如你入到咪賺左囉

入大學之後真係難識知心好友左
你參加呢啲咪嬴左起跑線 ...
matthew1990 發表於 2016-7-3 10:14

所以話大學裡面先多工具人,
OR 直情係當你工具多過人

識完你都係借你過橋湊夠人

都係既

但有時如果太摺都時入去搵唔到組,連俾人做工具既機會都冇
又或者開學識唔到人,堂與堂 ...
matthew1990 發表於 2016-7-3 12:03

咁我寧願自閉都唔想俾人出賣

matthew1990 發表於 2016-7-3 12:44

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

不該派咗 唔洗自己黎^^ 好波
Wonders 發表於 2016-7-4 12:30

其實某程度上幫左其實怕選擇, 可以Stay 耐d

有無人玩POKEMON GO
艾石仔 發表於 2016-7-6 10:55

一開始主角點捉

我捉左隻小火龍同埋海馬仔.....但係坐係公司唔洗行就捉到
艾石仔 發表於 2016-7-6 11:22

咁好彩, 我係屋企都係咁岩去到一個補給站

網上教學係咁寫

日文版應該會好玩啲 (有親切感) 但英文易明啲
賴爽 發表於 2016-7-6 12:11

其實唔係(新版)中文就得

係咁捉埋D廢野
艾石仔 發表於 2016-7-6 12:38

我頭先見到有比卡超嘅黑影, 但係無見到真身

你張新propic 我第一眼以為係 _ _ _ _ _ _
matthew1990 發表於 2016-7-7 00:55

係咩呀

型男
matthew1990 發表於 2016-7-7 12:21

一定無y_m版主個個咁型

matthew1990 發表於 2016-7-8 14:29

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽