返回列表 發帖
呢個區嘅討論空間係邊到, 一陣離題就唔好
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

幾時整番個cm麻雀大賽
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-19 23:08

係咪每個星期都要提一次

好難可以買晒三dat地囉......
stopzi 發表於 2017-3-19 23:11

其實係要trade lol

一齊討論下鬥瘦棋?
dongbb2332 發表於 2017-3-19 23:10

唔洗鬥, 呢到我最瘦

叫Jose入黎同你鬥瘦先
harryharry 發表於 2017-3-19 23:13

應該都唔夠我鬥

桌遊咁多野好玩 點解無人出post
nicholashin 發表於 2017-3-24 20:42

咁你想玩咩

我就係唔識講 所以輸 可見我係幾pure
nicholashin 發表於 2017-3-24 21:11

扮豬食老虎

我太純真 做唔出
nicholashin 發表於 2017-3-24 21:55

純真就會變左做87

when shall we play
JasOh103 發表於 2017-3-29 14:22

無人得閒

me very得閒 (at night)
JasOh103 發表於 2017-3-29 15:27

咁你去約祖祖

大家上線未
bagfgfcde 發表於 2017-4-22 20:52

放條link出黎, d人就會蒲頭

希望王子同bag會員可以搞個CM狼人camp
nicholashin 發表於 2017-4-23 11:05

Camp

即係avalon
對nh應該係新

點解大家會覺得我人品差?
我偶像係臭四不過我唔係囉 ...
JasOh103 發表於 2017-4-23 11:34

因為你主動攻擊人

明明好心阻止lava流去你既獨家村都要話我攻擊
仲俾人話我扮野

利申:第一次玩 ...
JasOh103 發表於 2017-4-23 11:45

咁你拆我掘頭路做咩

我去左訓無玩到 幾時
nicholashin 發表於 2017-4-23 11:46

有場先算啦

原來係掘頭路
唔怪得你記仇記到而家 我眼快以為會流入去所以炸走左
不過大家都可能唔信 ...
JasOh103 發表於 2017-4-23 12:01

你玩過掘金唔會唔識分邊d係掘頭路掛, 呢個理據好薄弱

咁要快d搵
再唔係其實party room都ok
nicholashin 發表於 2017-4-23 11:59

Part room 應該會快d, 通埋有機會俾大家show歌喉

希望我家HOTMAN可以show下身材
nicholashin 發表於 2017-4-23 12:37

眾目睽睽點做

所以我理據係眼快睇錯 睇到你有危機就衝過去救你
認真 個時只係第二個move又唔熟悉個game 都係立亂試下
...
JasOh103 發表於 2017-4-23 13:35

今次你水洗都唔清

佢對住我除衫好唔好 信任一次就可以無曬
nicholashin 發表於 2017-4-23 16:54

呢d留番係你屋企做

Avalon
bagfgfcde 發表於 2017-4-23 20:02

其實玩咩

人到齊未?
我唔知要揀幾多個人開房
JasOh103 發表於 2017-4-23 20:35

未睇明, 不過可以玩住先

F5 先有 ready 制撳 !!
jose 發表於 2017-4-23 21:06

呢個page好ma fan

由於個game嘅chat box打唔到中文
所以喺呢度打返個玩法 lol

Avalon遊戲玩法
主要分兩個陣營: Good Guy & B ...
ed8671ed 發表於 2017-4-23 21:34

我聽得明, 但其實我未摸清應該點玩

好明顯係見我本性善良未做過壞事先要我試下做壞人
希望下次唔會再抽中assassin ...
ed8671ed 發表於 2017-4-24 13:50

你做得好好呀

做咩個個都學b會員瘋狂搵位讚自己好人
nicholashin 發表於 2017-4-24 14:08

你教出黎嘅自戀自在

今日應該冇乜人 lol
bagfgfcde 發表於 2017-4-24 19:46

今日唔join la, 聽日有兩個present, 你地玩得開心d

開始未
Wonders 發表於 2017-4-25 21:45

不如過黎board game玩住先

@bagbag 逆轉成功
Wonders 發表於 2017-4-25 22:14

呢鋪真係好戲劇

room for 6 啦
nh 去左同我呀爸沖涼
bagfgfcde 發表於 2017-4-25 23:06

鴛鴦浴

john ng john?
Wonders 發表於 2017-4-25 23:23

睇緊藍海

7個好玩d
Wonders 發表於 2017-4-25 23:46

fun唔到身ma

Now?
bagfgfcde 發表於 2017-4-26 21:30

玩咩?

係呀
bagfgfcde 發表於 2017-4-26 22:13

還欠1人!!

輸得唔抵, 緊要關頭出事

正式宣佈bag係刺殺燈神

我以為merlin唔會咁明顯XD
下次壞人要沖票 打得悍啲 咁樣可能會容易玩啲  ...
bagfgfcde 發表於 2017-4-26 22:53

我第一round做時就真係無咁明顯

今晚冇人玩?
Wonders 發表於 2017-4-27 21:53

主持人話事啦
   你今日中左個大伏

me ok
jose 發表於 2017-4-27 22:00

咩icon黎

比利上節目連promo都冇 嬲
下星期似係到林敏驄

召喚多d 玩 avalon 嘅面孔  ...
Wonders 發表於 2017-4-27 22:02

我原本以為今week係林敏聰
  BTW, 係咪要等多d人, 係我就沖涼先

佢好少可搭半過後報天氣嗰時唔預告 之後一播安全地帶就知中伏
same  ...
Wonders 發表於 2017-4-27 22:05

校長都唔預告, 真係...

hello hello
已online

其實係我要求人地送俾我
所以我唔知

玩啦
bagfgfcde 發表於 2017-4-28 21:46

4個玩咩好

火山爆發
Wonders 發表於 2017-4-28 21:50

https://zh.boardgamearena.com/#!table?table=29763200

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-4-28 22:11

咁都俾你發現左
   放心呢都無女, 無人同你爭