返回列表 發帖
有我做主持, 咁就又係發放gif圖tag時間
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

2018 LM食白果
HOTMAN 發表於 2018-3-28 20:32
2018 LM食白果
ed8671ed 發表於 2018-3-28 20:57

個個都白果, 唔通個個都真係食白果咩

期待嗄
希望有多D養眼GIF
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-28 21:10

祖祖應該繼續係大戶

咁有得睇祖祖我都高興既
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-28 21:11

不過祖祖呢排少上綜藝無咁多gif圖好整
  如果係你攞獎, 反而可以考慮蔡蔡子

都係嗰句
希望大家投我同小霖一票
等我地可以共諧連理白頭到老
616.1314 發表於 2018-3-28 22:04

佢叫你除褲wo, 你快d應佢

投票LINK -

文青大獎 暫時六強 -
bagfgfcde / -Prince- / 616.1314 / 艾石仔 / 星勤 / powerful / ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-30 22:25

5強名單好pun

選情告急!

我最喜愛的會員
我最喜愛的擔心會員
最pure會員

全投bagfgfcde!!!!! ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-31 18:12

做馬俾自己??

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-3-31 18:46

本帖隱藏的內容需要積分高於 4600 才可瀏覽

投票LINK -

我最喜愛的簽名 暫時三強 -
>>>立即follow CM Facebook | Instagram (ed8671ed) /
想同瘋癲 ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-1 13:21

全力支持ed宣傳大使
  唔係一陣又話人宣傳不足

證明好多CM人鍾意飲豆漿呢類健康飲品
CunninG 發表於 2018-4-2 14:48

言下之意即下投佢嘅人都想食佢??

咁要問番當時人有無福利派比投佢既人
CunninG 發表於 2018-4-2 15:00

福利係免費豆漿定一蓮托生

最pure會員告急!!!
無理由輸俾ed同陳陳呢對打情罵俏嘅歡喜冤家

三月之歌仲唔係煎煎囊中物?
帥小寶` 發表於 2018-4-2 17:30

可能兩首搶票益左霏姐

壇草我突然醒起漏咗提名水水 Vincent
嗱 唔係疊字果個

提名佢係因為佢有1米8幾  塊面唔生痘痘
而卻好愛祖 ...
SA弟林 發表於 2018-4-2 21:14

mud水黎

入埸入場
今日仲有好多頒獎嘉賓

入場
希望快啲頒最pure會員或者單身會員俾我
ed8671ed 發表於 2018-4-7 20:33

你就想

#CM 發帖榜 2018 頒獎典禮#
發帖十大 (單日發表帖數最多之十位會員)

第九位
stopzi (140)

恭喜清泉!!!!!! ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 20:37

呢個tag唔錯

點解獨家村?
帥小寶` 發表於 2018-4-7 20:47

cc係佢最愛, 不過唔知點解Tag祖祖但播kay

第六位
kevinlai1621 (176)

請kevin ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 20:50

hello hello

God有小巧bgm
帥小寶` 發表於 2018-4-7 20:58

你背叛了堅姐

第三位
mamakin (267)

恭喜 chi ma k ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 20:59

kay媽又出現

疫苗之夜
ed8671ed 發表於 2018-4-7 21:01

你今日打左未

Thx bag

Next: 我最喜愛的簽名

#CM 發帖榜2018頒獎禮#
我最喜愛的簽名

大家d簽名句句都係金句, 既然係咁就搵句金句王頒獎

得主: 想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126 (愛嬅亦愛笑)

Next: 我最喜愛的貼圖

ed 輸左...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:12

cm 已死...

我最喜愛的貼圖

舊年得主係fantasy j.arie, 今年就由佢mix埋銅獎嘅電到發癲容祖兒一齊黎頒獎

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我最喜愛的貼圖

得主: 實力Gin同大家和每天講再見

Next: 我最喜愛的主題

希望係和每天講再見
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:15

bingo

我最喜愛的主題

據非真式統計, cm娛樂新聞台10個有8個都係佢, 咁搵佢就最好不過

銅: 很堅強 - Gin Lee (Nicholas)
銀: CM會員共和榜頒獎禮2017 (Prince)
金: #Cool Cafe 發帖榜 2018# (bagfgfcde)

Next: 單身會員

我最喜愛的單身會員

單身也是個身份~ 有請單身女王

銅: chanchan0909
銀: jose
金: bagfgfcde

Next: 頭像

做馬
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:27

所以佢咪搵我頒

我最喜愛的頭像

唔知攝鏡嘅頭像係點

銅:
銀:
金:

恭喜銅獎兩位等左兩年終於等到

Next: 噴言

我最喜愛的噴言

有請兩位噴言天后

銅: 想問吓整緊咩呀?
幫jacqueline造廣告模型?
塊皮係咩事
生膿瘡呀?
入面嗰啲凹凸洞多到
仲夠膽話自己整得鬆
好明顯打蛋打得唔好啦
整得靚嘅糕點係唔會咁多窿
成碟嘢唔洗食㗎喇
送去俾皮膚科醫生做標本啦 (jose)

銀: 好明顯宣傳不足 (gcgoobi)
金: Jose是香港gin lee fans club成員,大約五年前,按老大John吩咐,加入香港Kary fans team,為gin lee潛伏於kary fans club中的臥底。Jose果然不負所望,晉升至高級kary fans。其實,Jose的功勞全仗John為其提供其餘環球暗星的柒事舊聞情報,John也得以鏟除對手,乘勢擴張,成為龐大的暗星支持者。
JasOh103 考入Kary fans訓練學校後,受訓中途便遭革除。表面上的理由是不守紀律,實際上卻成為Kary fans主管派到gin lee fans club的臥底。輾轉五年間。JasOh103 跟隨過多個Gin Lee狂迷。最近三年,他的老大正是舊聞大王John(同時也是Kary Fans準備要一舉殲滅的對象)。JasOh103 因為多次中傷其他fans,被板主強制接受心理輔導。
Kary fans根據線人的情報,得知有一批gin粉搞事。在板主的支援下,Kary fans已經鎖定目標人物John。不料,雙方均發生情報外洩,Gin粉被逼毀去舊聞,kary fans因此也失去gin粉OT的證據。這一事件,暴露了雙方都有臥底在對方陣營之中,從此引發兩方面清除內奸的舉動,也因此兩人都不斷在為自己找出路。 (HOTMAN)

Next: 壇草

HOTMAN係金 not jose
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:36

thx 調轉左

gcgoobibb輸咗
ed8671ed 發表於 2018-4-7 21:38

好慘, 有咩理由唔係呢句

壇草大獎

舊年都有佢, 今年搵多個韓星黎

銅: ed8671ed
銀: 艾石仔
金: -Prince-

Next: 最淫會員

相呢?
帥小寶` 發表於 2018-4-7 21:42

開始自亂陣腳

**** 本內容被作者隱藏 ****
ed8671ed 發表於 2018-4-7 21:44

你出火??

最淫會員

唔知當年身為版主嘅佢, 會唔會都好似而家個d咁yum呢

銅: SA弟林
銀: electric
金: 屮SiU霖屮

Next: 最pure會員

最pure會員

大小姐都仲扮到少女ga

銅: jose
銀: kevinlai1621
金: bagfgfcde

跟住交番俾個台俾bag先

whattttttt
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:52

唔好扮驚訝啦

我會
@kevinlai1621
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 21:54

收到

呢三個完全唔 Pure 囉 HOMO
616.1314 發表於 2018-4-7 21:55

唔通俾你咩

我頒d獎項嘅票

簽名

想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126 (愛嬅亦愛笑) [11] / >>>立即follow CM Facebook | Instagram (ed8671ed) [8] / 陳奕迅:一個極之優秀、非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017 (賴爽) [7] /

貼圖
實力Gin Lee同大家和每天講再見 [14] / 大小姐 [9] / 小巧 x 大小姐 [7] /

#Cool Cafe 發帖榜 2018# (bagfgfcde) [15] / CM會員共和榜頒獎禮2017 (2018/02/11) (-Prince-) [13] / 很堅強 - Gin Lee (Nicholas) [11] / 懷孕3個月!吳雨霏停工安胎 (~love1314~) [9] / [Nov/15/2017] Don't Text Him - Serrini (CD) (hinz) [9]

單身會員
bagfgfcde [20] / jose [17] / chanchan0909 [10] / ed8671ed [9] / kevinlai1621 [8] /

頭像
jose [23] / kevinlai1621 [16] / jasOh103 [11] / bagfgfcde [11] / 帥小寶 [9] /

噴言
Jose是香港gin lee fans club成員,大約五年前,按老大John吩咐,加入香港Kary fans team,為gin lee潛伏於kary fans club中的臥底。Jose果然不負所望,晉升至高級kary fans。其實,Jose的功勞全仗John為其提供其餘環球暗星的柒事舊聞情報,John也得以鏟除對手,乘勢擴張,成為龐大的暗星支持者。
JasOh103 考入Kary fans訓練學校後,受訓中途便遭革除。表面上的理由是不守紀律,實際上卻成為Kary fans主管派到gin lee fans club的臥底。輾轉五年間。JasOh103 跟隨過多個Gin Lee狂迷。最近三年,他的老大正是舊聞大王John(同時也是Kary Fans準備要一舉殲滅的對象)。JasOh103 因為多次中傷其他fans,被板主強制接受心理輔導。
Kary fans根據線人的情報,得知有一批gin粉搞事。在板主的支援下,Kary fans已經鎖定目標人物John。不料,雙方均發生情報外洩,Gin粉被逼毀去舊聞,kary fans因此也失去gin粉OT的證據。這一事件,暴露了雙方都有臥底在對方陣營之中,從此引發兩方面清除內奸的舉動,也因此兩人都不斷在為自己找出路。 (HOTMAN) [21] / 好明顯宣傳不足 (gcgoobi) [14] / 想問吓整緊咩呀?幫jacqueline造廣告模型?塊皮係咩事 生膿瘡呀?入面嗰啲凹凸洞多到 仲夠膽話自己整得鬆  好明顯打蛋打得唔好啦 整得靚嘅糕點係唔會咁多窿 成碟嘢唔洗食㗎喇 送去俾皮膚科醫生做標本啦 (jose) [13] / 民國一百年,雨霏娘娘逼走安琪皇后坐正。五年過去,馬國美人幸倪嫁到,雨霏娘娘看破塵俗,不屑鬥爭,自行進入冷宮,幸倪旋即與菲律賓公主海迦展開東南亞大戰,兩人爾虞我詐。由出道雪到而家的家瑜啞忍十年,與R&K平淡渡過一生。女權當道,縱然面對敬軒將軍離開朝廷,殷廷與七十年代新力軍仍然只能在冷宮中擔當一名寂寂無名的太監。隨著分別以歌藝及音樂才藝進宮的逸璇和凱彤加入混戰後,誰人能笑到最後?慧琳太后:你地係咪當我死架?美君嬤嬤:希望幸倪唔好同我一樣,紅館蝕到入肉,如果唔係應該會流放邊疆 (sunnyay1231) [12] / 勁多 我呢度個個大隻有型高大靚仔 啲毛毛生到上頭頂 我哋成班學生不論男女 個個都除定褲上堂 (jose) [11] /

壇草
-Prince- [22] / 艾石仔 [17] / ed8671ed [14] / 星勤 [12] / matthew1990 [9] /

最淫
屮SiU霖屮 [24] / electric [21] / SA弟林 [18] / ed8671ed [9] / stopzi [8] / HOTMAN [8] /

最pure
bagfgfcde [18] / kevinlai1621 [14] / jose [11] / ed8671ed [8] / chanchan0909 [8] /

貼stopzi大家話好唔好
Wonders 發表於 2018-4-7 22:20

支持

baby stop!!!
你地令我好尷尬

我最喜愛的會員

銅: jose / HOTMAN (10) ...
bagfgfcde 發表於 2018-4-7 22:33

自己搞個頒獎禮然後掃獎

Next: 健談會員三甲

大家快d估下女會員有咩人

健談會員三甲

男銅 kevinlai1621 [1749]