返回列表 發帖

咁快又到3月
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

我覺得呢個我都有得爭
RVHOCPC 發表於 2020-3-1 13:04

你要復出爭獎有人阻到你咩

自從各大個post臭晒之後就好似少咗留美言

加上叱咤連討論價值都冇埋 ...
JayantL 發表於 2020-3-1 18:16

個分身日日係到發up瘋都好難有討論氣氛

no la of coz
身為版主要以身作則
CM每個版主都好pure
cymusic 發表於 2020-3-1 19:21

少年你太年輕
最多你可以話新任版主好pure

又tag愛將既少年的你....
JasOh103 發表於 2020-3-1 19:36

感覺套戲好heavy, 其實唔係好有興趣

上面好多許廷鏗 搞到我覺得許廷鏗都好淫
weiquan 發表於 2020-3-1 19:48

其實無上面, 後句應該都成立

ok, 第一日就唔係到, 可以退出

你都係專心計分啦
想睇你出榜多d
cymusic 發表於 2020-3-1 21:56

今期有d阻滯
  放心, 我訓前一定有

最近 24 小時最HOT CM會員 排行榜

01 timmy
02 bagfgfcde
03 Kfmusic
04 帥小寶`
05 kwanie
06 electr ...
hehehaha 發表於 2020-3-2 04:48

有無例子印證

情侶三甲confirmed
JasOh103 發表於 2020-3-2 14:22

why not 最淫會員

你係女會員?
CM都幾多女仔
bagfgfcde 發表於 2020-3-2 18:14

女金有著落

kwanie, Ruby, 我,仲有邊個?
hehehaha 發表於 2020-3-2 18:32

你睇下舊年邊個係女會員3甲咪知

Honey, 女金 is mine!
616.1314 發表於 2020-3-2 19:10

問過你bb siu霖未

我地已經分開咗
616.1314 發表於 2020-3-2 19:54

分開都可以復合

最近 24 小時發帖 排行榜
01 hehehaha 74
02 bagfgfcde 43
03 chachacharlie 40
04 616.1314 35
05 帥小寶` ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-2 20:39

最難攞個第十位到攞到, 完滿了
點解無Last day排名

好掛住佢變心姐以前啲搞笑post
帥小寶` 發表於 2020-3-3 20:03

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有請第5 7 8 10 位會員自我介紹
stopzi 發表於 2020-3-3 21:06

咁快就想認識人

最淫會員 confirmed
bagfgfcde 發表於 2020-3-3 21:28

實至名歸

我日日都往返中學呀 慳啲啦
RVHOCPC 發表於 2020-3-3 22:13

咁都計, 咁呢到會有唔少

就嚟考DSE呀 心情好緊張
RVHOCPC 發表於 2020-3-3 22:47

出年係咪可以再考, 唔洗錢

第一次考先唔洗錢
RVHOCPC 發表於 2020-3-3 23:25

慘, 仲諗住考埋一份

根據pattern下年好似係深
RVHOCPC 發表於 2020-3-3 23:48

你係咪剩係講你個科

想教性教育
RVHOCPC 發表於 2020-3-3 23:47

初中science幫到你

**** 本內容被作者隱藏 ****
bagfgfcde 發表於 2020-3-3 23:51

好勁, 雖然我都係想upgrade

01 hehehaha 124
02 帥小寶` 92
03 chachacharlie 57
04 kk8733 53
05 John 52
06 ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-4 20:46

2日就玩完

同我哥哥同年
Kfmusic 發表於 2020-3-4 20:50

原來你有哥哥

你哥哥係
Kkmusic (Ka keung)
Kmmusic (Ka ming) ?
hehehaha 發表於 2020-3-4 21:09

點解係kk 同km

個任務交俾你  

應該仲有
健談會員男女金
至尊
最喜愛會員
貼圖
簽名
情侶
單身會員
Pure會員
...
bagfgfcde 發表於 2020-3-4 22:51

今年主持人懶左好多

一百碟仲未出哂
bagfgfcde 發表於 2020-3-4 22:54

好多工作

發帖榜之最sss
四屆壇草:-Prince-
三屆至尊:屮SiU霖屮
三屆女金:屮SiU霖屮
三屆最淫:屮SiU霖屮
三屆最 ...
616.1314 發表於 2020-3-5 01:11

見你見去都係個2個名
今年攞咩gif圖爭獎好

Lady Gaga - Stupid Love MV
hehehaha 發表於 2020-3-5 07:52

反對外國勢力

雙性別: 屮SiU霖屮 (15男銀, 16-18女金), nicholashin (16男銀, 17女銀), stopzi (17男銀, 18女銀) ...
616.1314 發表於 2020-3-5 10:39

原來攞完男銀會自動跳左去女歌手

我都唔明點解我會無啦啦變咗性
屮SiU霖屮 發表於 2020-3-5 15:28

應該係你發姣發得多

sad 其實我覺得自己都唔係好姣姐
屮SiU霖屮 發表於 2020-3-5 15:48

個個飲醉酒都會話自己無醉

意思係你都唔少?
chachacharlie 發表於 2020-3-5 18:25

恭喜你突破盲腸

01 hehehaha 85
02 chachacharlie 74
03 hkwilliamsiu 67
04 616.1314 59
05 bagf ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-5 21:01

係咪分身已定

01 hehehaha 94
02 帥小寶` 82
03 bagfgfcde 72
04 kk8733 64
05 chachacharlie 5 ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-6 20:45

第10位理應可以Del.
分分鍾22個po都係狂刷分準備開分身

咁連詩雅應該係邊類 ?
chanchan0909 發表於 2020-3-7 17:03

你即刻搵到
chanchan0909 發表於 2020-3-7 17:10

我有好多存貨ga

好 ! 咁你有咩陳蕾嘅存貨
chanchan0909 發表於 2020-3-7 17:12

無
你有咩素材提供

我無呀  我一心鍾情於 Nancy Chan , Aki Chan 同埋 J.Arie
其他人我從不收藏  ...
chanchan0909 發表於 2020-3-7 17:21

首先佢要係進軍諧星, 我先會整

咁 J.Arie 肯定係啦 , 開心 share 啦
chanchan0909 發表於 2020-3-7 17:24

適當嘅時候就會出現

呢個係咩節目  無印象嘅
chanchan0909 發表於 2020-3-7 17:39

真.PK

原來都有一段歷史
chanchan0909 發表於 2020-3-7 17:43

可想言之, 我儲左幾耐
個Library唔係浪得虛名

咁 gif 獎係你拎架啦 ! 我唯有爭下其他獎 !
chanchan0909 發表於 2020-3-7 18:53

一直一直都係

成個新人咁
帥小寶` 發表於 2020-3-7 19:13

01 hehehaha 86
02 帥小寶` 68
03 chachacharlie 56
04 kk8733 53
05 chanchan090 ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-7 20:56

好, 終於有新位可以攞下

3點訓醒先發力都第二
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:21

證明你尋晚好勤力

好似係fiona die hard
JayantL 發表於 2020-3-7 22:40

相煎何太急, 明明都係來自大陸

hehehaha 發表於 2020-3-8 03:01

佢同上一個洗版account d comment都係大同小異