返回列表 發帖
咁係咪表示同R會員嘅戰鬥係仲未完結
ed8671ed 發表於 2016-3-8 22:05

R and K 長存cm
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

最近 24 小時發帖 排行榜
01 05 RVHOCPC 130
02 RE KITSTON 128
03 02 matthew1990 48
04 03 nich ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-8 22:24

不如我競逐最多第7位雖然咁唔代表我係呢個數字

暫時已三冠領先一線頭哦
RVHOCPC 發表於 2016-3-8 22:36

一哥, 你都要幫幫你個partner上一線ga

好, 暫時係第十位, 希望可以做到剛剛好

原來已經唔見左, 發下力先

好似截數了
RVHOCPC 發表於 2016-3-9 20:58

唔係計9點或之後咩
  都係食個飯ze

變為企定定呃
KITSTON 發表於 2016-3-9 21:20

仲有得正正呃

咁最後應該係乜都唔洗呃先合理
KITSTON 發表於 2016-3-9 21:41

呢個係全cm心願 希望佢退位讓賢

算係啦 得一科要midterm
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-9 21:43

咁正 我下星期仲要科唔知點好嘅ethics

最後一粒鐘先髮力唔知上唔上到
chanchan0909 發表於 2016-3-9 21:43

都係盡人事, 保住第十都好

我 2 日無上  聽日很定髮唔到  
今日上唔到就無上 4 日
chanchan0909 發表於 2016-3-9 21:46

其實今日突然間狂發力, 聽日後繼無力就會跌好多

今年好難上
Wonders 發表於 2016-3-9 21:54

放心, 星期五個日, 我個位一定會讓左出黎, 因為我唔得閒

我尋日靠 ap post 髮力都上唔到  陰公豬 喲
chanchan0909 發表於 2016-3-9 22:02

ap post幫你加ap分, 幫唔到你上榜ga

大部分會員入完會 0 貢獻  太可惡啦
我想創造 靠 ap post 髮力上榜 嘅奇蹟
唉 { ...
chanchan0909 發表於 2016-3-9 22:12

實驗失敗啊
   愛雅日可能就有d用

今日明顯得R呃post咋
KITSTON 發表於 2016-3-9 22:21

不如你話佢有幾時係唔呃post

算啦 我已經當左你地係一 group 人, 你姐係佢, 佢姐係你
chanchan0909 發表於 2016-3-9 22:22

R and K 唔係浪得虛名

好驚髮左個半鐘都上唔到
chanchan0909 發表於 2016-3-9 22:23

me too

臨尾個轉成功上番黎

話時話點解CUT 到得返十個位 ._.
kwanie 發表於 2016-3-9 22:30

舊年好似去到一半已經係咁

01 06 屮SiU霖屮 148
02 01 RVHOCPC 111
03 NE seeseetv 93
04 RE kwani ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-9 22:31

亞軍都過百

終於都 re 到  抖陣先
chanchan0909 發表於 2016-3-9 22:33

我都係咁話, 打埋assignment先

明明尋晚到今日都出咗好多po 仲出埋榜tim
典解會上唔到
ed8671ed 發表於 2016-3-9 22:48

今日對手太勁

屮SiU霖屮 發表於 2016-3-10 17:37

好心啦, 上樑不正下樑歪, 身為版主就好應該用高技術黎出post ma

點算 你越黎越Y_M啦
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-10 19:27

咪拜你所賜

又關我事
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-10 19:28

版主黎ga ma, 緊係關你事

要發下力先, 琴晚臨尾出得太多post, 今日要補番d, 唔係會抵消好多

01 10 matthew1990 60
02 06 Wonders 49
03 05 kevinlai1621 45
04 09 c ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-10 21:20

timmy bb 唔洗食白果

我而家嘅心情簡直同祖兒一樣呀
jasonng 發表於 2016-3-10 21:47

容一姐係我是歌手都幾多圖可以整

感謝上主令我再次出現喺Gif圖界
mamakin 發表於 2016-3-10 22:23

祖祖華麗轉身登陸cm
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

祖兒GIF 要強勢入侵CM 喇
jasonng 發表於 2016-3-10 22:37

先黎一個迫爆mon

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我要幫祖祖平反
明明係lala 都大
jasonng 發表於 2016-3-10 22:54

今期主角係jojo, 點可以俾lala攝位

明明我就係好PURE好TRUE
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-11 16:50

扮咩你, 你舊年d噴言已經出賣左你

11/03/16最近 24 小時發帖 排行榜
01 re mamakin 96
02 10 RVHOCPC 86
03 ne 賴爽 82
04 05 屮SiU霖 ...
RVHOCPC 發表於 2016-3-11 22:08

今日成功讓位明天再努力過

懂得下台的美麗喔
RVHOCPC 發表於 2016-3-11 22:33

唔似d人有3冠

希望今日可以順利奪冠
nicholashin 發表於 2016-3-12 18:50

咁要睇下R會員懂唔懂下台的美麗

我十幾個鐘冇覆過嘢等緊暴跌
RVHOCPC 發表於 2016-3-12 19:38

然後儲埋聽日一次過爆

佢最近D相更加  所以唔轉啦 唔想佢又跟住轉
nicholashin 發表於 2016-3-12 21:20

唔競逐最美頭像獎咩

7>8>4>5>1>7>8>7>5>3>X>4
2, 6, 9, 10唔知幾時先可以儲齊

幾驚你答內咸
timmy 發表於 2016-3-12 23:06

點解你可以諗到咁

只愛連詩雅
nicholashin 發表於 2016-3-12 23:17

愛雅但又唔冠舊街角

發個小力爭個第十位都好

今日臨尾都幾冷清
去曬睇cm女神??

8>6>3>4>X>X>3>4>X>X>5>1>2*
可以集中爭低位
nicholashin 發表於 2016-3-13 21:40

低位好難爭,
  今日臨尾貪心左d, 結果又上番第8

頂臨尾貪心左發多左5個post
matthew1990 發表於 2016-3-13 21:46

我都係臨尾貪心發多兩個post
   究竟幾時先可以剛剛好

01 RE John 115
02 01 RVHOCPC 86
03 06 seeseetv 44
04 RE 賴爽 40
05 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-14 21:37

今日興re

不如phil同巧琳拍拖
rubylovessss 發表於 2016-3-14 22:44

人地phil有女朋友, 你咁衰要拆散人

而家仲早
夜d洗返走大家琴晚既行為應該會正常少少?
John 發表於 2016-3-15 10:54

不過琴晚嘅行為好似係截數後開始, 應該唔洗得走好多

我呢條死線太低啦
ed8671ed 發表於 2016-3-15 16:53

咁你快d發力一齊締造歷史

癩到咁都插唔到咀
不如專心溫mid term 算