返回列表 發帖
不如成個節目結束佢啦
chanchan0909 發表於 2016-12-14 10:15

贊成, 呢兩個都走埋, 真係可以接摺得
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

一直都有睇
我覺得可能仲有人話會走 ...
chanchan0909 發表於 2016-12-14 16:26

但係又話會加番人

一直都有睇
我覺得可能仲有人話會走 ...
chanchan0909 發表於 2016-12-14 16:26

原來光洙都好似想走 咁真係可以摺得

見到林奕匡
安已不
-Prince- 發表於 2016-12-14 23:26

呢到已經有兩個林奕匡 雖然得一個係gif

專輯獎唔夠位
nicholashin 發表於 2016-12-17 10:39

年尾突然咁熱鬧打亂曬原本部署, 但係又唔可以horse得咁難睇

係味想比坤哥
HOTMAN 發表於 2016-12-17 13:33

坤哥今年零上榜

痴線, 借個死人黎抽水

佢似乎仲未知佢自己衰乜 xx(
Wonders 發表於 2016-12-17 19:29

話人刷存在感, 其實最要存在感個個係佢

I Wanna Fly原來係兒歌
CunninG 發表於 2016-12-18 11:14

有咩出奇, 高山低谷都上過兒歌榜

好心啦, 仲護航黎做咩
自己唔紅唔檢討下自己, 走去扮灰
而家唔係話你講咩咁簡單, 態度都有問題, 仲死撐做咩

@william
艾石仔 發表於 2016-12-18 18:24

佢唔會入黎ga la, 唔想同呢d人係到嘈交

Thanks!!
你個票真係好關鍵 救左1-2首歌
JasOh103 發表於 2016-12-20 22:08

關鍵1票守住左邊個

點算 我呢排(呢幾個月)成日睇金枝慾孽
John 發表於 2016-12-21 03:01

金枝好睇, 同場有4個視后

搞咩新城post變聚舊post

點睇嬅粉
John 發表於 2016-12-23 23:51

經常回帶

自我催眠旋律唔差 但其他方面都鬥hea
話時話肯出碟未
nicholashin 發表於 2016-12-24 14:33

聽住m記先

凍到唔想做任何嘢
訓咗勁多個鐘但都係好攰
nicholashin 發表於 2016-12-28 00:54

我都係

我啲frd連felix少年、粵語殘片都唔識
遲啲想試下搵日一人k lunch唱哂自己鍾意嘅歌 ...
jose 發表於 2016-12-28 16:54

一人k lunch
其實我都想挑戰下

叱吒樂壇無揀到我
玩唔到大問答
艾石仔 發表於 2016-12-28 23:32

你上次答成咁, 人地怕左你

第一個先答得多
艾石仔 發表於 2016-12-28 23:36

上次第一個個其實輸個題都幾唔抵

第一輪都唔洗玩

D 問題淺到一個點
kwanie 發表於 2016-12-30 12:29

但係有幾題, 未問完就搶點玩

第二round咁難

而家有審批問題

問SHOW 問MV 真係得專業樂評人先識lol
kwanie 發表於 2016-12-30 13:05

佢目的就係要請專業人ma

do 姐無得去叱吒

咁牙醫同偽毒去唔去?@@
newguy 發表於 2016-12-30 15:26

無講, 總之佢份約唔可以亮相其他台
森美小儀又另外一份約
歌手固然都係另一份約

見到第一句就想嘔
chanchan0909 發表於 2016-12-30 19:03

唔准你詆毀CM男神

vani放假, 嘉姐遲d又放, 一做完叱吒個個都放假

蓮母做乜咁睇唔開上我是歌手 so sad
Wonders 發表於 2017-1-5 20:01

我覺得佢D編曲應該會有料到, 雖則玩咁偏唔知會唔會唔留得耐

有得投了祖粉快D投 我已經幫祖祖掃哂對手
HOTMAN 發表於 2017-1-5 23:49

都掃得幾多下

so bad~~~~~~
so slow~~~
JasOh103 發表於 2017-1-6 21:39

唔係好慢啫, 你d tag咁長, 睇個d人都要時間ma

R&K係咪摺埋左?
dongbb2332 發表於 2017-1-8 11:57

之前見ig好似話18號有新野搞, 唔知係咪新歌
不過903都係10甲不入ga la

軒仔都去馬

佢去玩岩哂啦

過客別墅成為全國金曲
HOTMAN 發表於 2017-1-9 12:10

唔係仲被大陸ban緊咩

睇guanxi架啫 有就有人講得通 幫你搵藉口/辯護

佢之前都上得廣東個d節目都ok啦
係驚有人搞事先左阻 ...
HOTMAN 發表於 2017-1-9 12:18

佢講愛國言論以表忠誠,點會封殺佢
kayzzz 發表於 2017-1-9 12:17

可能又係英皇夠牙力 連續3年都有英皇人上去

不過今次拍johnny yim 應該會變克勤2.0 亂黎拖長音

請johnny yim 編曲咁睇唔開呀
kayzzz 發表於 2017-1-9 12:25

咁如果論合拍度, 佢兩個合作左咁耐, 搵佢都無可厚非
   但係最後出黎個結果就可能真係no eye see

**** 本內容被作者隱藏 ****

同埋返咗好耐工好攰
nicholashin 發表於 2017-1-10 22:43

本帖隱藏的內容需要積分高於 4565 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-1-10 22:56

本帖隱藏的內容需要積分高於 4575 才可瀏覽

好似連續幾日廢禮係12點都播big band?有無聽錯
艾石仔 發表於 2017-1-11 08:52

上星期嘅事

點解會無啦啦變左做killer
咁就扼殺左我成個sem嘅努力

好慘
jose 發表於 2017-1-12 15:27

緊係慘啦, 一科拖低曬我成個sem, 明明其他科好辛苦先有咁好嘅成績

陳詠謙強姦左隻字花
-Prince- 發表於 2017-1-18 22:19

告白呢

點解框框個花名會傳左出去
艾石仔 發表於 2017-1-23 13:06

唔係話呢度有903人mon住咩

其實你可以喺CWB避風塘落車
matthew1990 發表於 2017-1-25 22:33

好似已經直上東廊有一段時間

想搭 30X 但今日遲左出門口啊
翻學啊 , 朝朝都八半
616.1314 發表於 2017-1-27 13:26

今日都仲要番

今日其實得一堂 lecture 0830-0920 不過 me is 好學生唔走堂
616.1314 發表於 2017-1-27 17:25

今日唔係好多都放假咩

Yukilovey幾時先出歌
nicholashin 發表於 2017-2-3 20:24

節目就有

今日搞咩
強化玻璃貼都爆, 耳機又斷左一邊聲

點解突然會爆左
nicholashin 發表於 2017-2-3 23:43

應該都係跌左落地掛, 但係我無印象有跌過