返回列表 發帖
黑白棋
召喚各位靚仔同靚女(咦 好似冇)
bagfgfcde 發表於 2017-4-29 22:04

靚女咪你呀媽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

**** 本內容被作者隱藏 ****
stopzi 發表於 2017-4-29 22:07

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

大家快啲報名啦
大家快啲上線啦
bagfgfcde 發表於 2017-4-29 22:10

今日玩咩

暫時有四個人上線
睇下有冇多啲人再決定啦
bagfgfcde 發表於 2017-4-29 22:13

https://zh.boardgamearena.com/#!table?table=29789706
開住等先

**** 本內容被作者隱藏 ****
-Prince- 發表於 2017-4-30 19:10

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

去左沖涼就唔見曬d人

玩乜好
bagfgfcde 發表於 2017-4-30 22:00

now有幾多人

今晚唔得閒join
其實而家大家得唔得閒
JasOh103 發表於 2017-5-1 15:26

想玩咩

有冇人而家玩??
bagfgfcde 發表於 2017-5-1 21:19

玩咩?

John 發表於 2017-5-1 21:36

你想玩咩?

召喚咁多位想玩既會員
bagfgfcde 發表於 2017-5-1 21:42

可能大家都跟住放假
bga lol
John 發表於 2017-5-1 21:44

咁多款

開心
bagfgfcde 發表於 2017-5-4 14:54

一家團聚

呢個係另一個modification 用黎減少遊戲運氣成份
原本係1-104隨便抽每人10張+開局4張 就變左由1到(人數*10+ ...
nicholashin 發表於 2017-5-7 18:38

但係其實咁樣做係有數計
大概可以~
中伏join咗叻人組 輸到九彩
ed8671ed 發表於 2017-5-7 18:30

我都唔識個rule

所以咪少左運氣成份
因為原本只要唔夠十個人玩 係毫無方法知道某隻數字牌係咪存在 ...
nicholashin 發表於 2017-5-7 18:46

不過呢個運氣成份會好玩d

Play tgt la mum
bagfgfcde 發表於 2017-6-7 21:11

standby先

Thanks  
希望可以搞次真係玩boardgame既gathering 而你會join
nicholashin 發表於 2017-6-18 22:41

又串人甩底

好驚本po會被lock 唯有up下廢話
支持pandakill 支持狼人殺
醉愛桃子
bagfgfcde 發表於 2017-7-21 23:19

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

都冇人玩。。傷心
bagfgfcde 發表於 2017-8-4 13:21

你再約lol

佢地玩killer總有幾個係冇腦 所以我永遠做mc
Yan 發表於 2017-8-4 18:57

咁呢個世界都係總有d無腦嘅人

個遊戲係適合高質既人玩多啲
因為係一個競技遊戲 唔係聯誼遊戲 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-8 16:07

咁聯誼應該玩咩

我覺得dixit好悶
bagfgfcde 發表於 2017-8-9 14:28

欺騙遊戲(入門)

希望今晚可以玩bga!
bagfgfcde 發表於 2017-8-9 16:25

都可以, 聽朝放假
但係唔好太阻我睇同盟

好想玩SABO
CunninG 發表於 2017-8-9 17:30

首先要夠人撐起個場

暫時有4個人 不如就玩Blokus/Rummikub啦!
nicholashin 發表於 2017-8-9 17:48

唔識玩

CM新情侶
ke___1621 nic_______
bagfgfcde 發表於 2017-8-9 22:08

俾你win一陣又會有人亂pair up 我同你

想害人
jose 發表於 2017-8-13 21:12

但係今日想睇inside out

睇過了
jose 發表於 2017-8-13 21:37

但係我未睇過

Inside Out幾時都有得睇 玩boardgame就唔係時時都有得玩
nicholashin 發表於 2017-8-13 22:05

你想我又分心放水俾你啫

太遲啦
nicholashin 發表於 2017-8-13 22:26

有無咁誇

大家幾時得閒玩bga
bagfgfcde 發表於 2017-8-14 13:27

而家

我都想
jose 發表於 2017-8-14 13:34

你又唔洗番工?

無做了 等開學^^
jose 發表於 2017-8-14 13:41

我都係等開學

無人既
nicholashin 發表於 2017-8-14 13:53

頭先有人又唔見你on

做乜鬼開完房突然連唔到...
jose 發表於 2017-8-14 13:57

你撞鬼

開局!
jose 發表於 2017-8-14 21:38

hello hello

今日有無人玩

我同班朋友玩avalon
連續揀左三次有至少兩個壞人 結果round round都pass到
唔知大家有冇相似經歷呢 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-30 22:43

好小心
  幾時有真野玩再見識下

下個月玩好唔好
JasOh103 發表於 2017-8-30 23:37

期待

我想玩牛
John 發表於 2018-2-28 23:26

大食。。。

prefer麻雀多啲
RVHOCPC 發表於 2018-3-1 20:36

一年問一次
   幾時約得成

是咪要約局
Wonders 發表於 2018-3-1 20:38

支持

想當年 我都係晚晚打
好頹
stopzi 發表於 2018-3-1 21:04

晚晚打都叫頹??

想玩 神來也?
jose 發表於 2018-3-1 21:09

真嘅好玩d

精神?
stopzi 發表於 2018-3-1 21:13

你打幾多圈先

幾時來一戰?
stopzi 發表於 2018-3-1 21:22

你又話完sem先得閒

都係 問定先
stopzi 發表於 2018-3-1 21:28

你找左其他數先啦

我同班fd玩過好多場avalon

1. 有場係三次任務都有兩壞
但三次任務既兩壞都投左成功 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-5 14:12

無 因為由此至終都係唔識玩

其實我鍾意玩狼人殺(正式果隻)多過avalon
bagfgfcde 發表於 2018-3-5 19:27

點為之正式

你色惑會員出席可能就會有
bagfgfcde 發表於 2018-3-5 19:56

pun, 要出動埋幼齒