返回列表 發帖
我了解你姐
nicholashin 發表於 2017-8-9 15:26

你幾時咁了解我驚。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

你認咗你yum
nicholashin 發表於 2017-8-9 15:27

呢句擺明就係話你唔了解我然後扮了解

Facebook冇icon
electric 發表於 2017-8-9 22:39

咩都無, 結論係don't ff

我發現我喺ig係第1類 fb係第2類 sc係第4類
代表啲咩
jose 發表於 2017-8-13 14:13

fb勉強係第一類, ig一定係第二類 twitter就不存在lu

原來Phil想飲豆漿
nicholashin 發表於 2017-8-14 17:38

陳陳有難?

Playful wednesday 今日送kwanGor 派台宣傳禮物
尋日先拎上電台送比班DJ大帝
今日就玩遊戲送比聽眾
我係kwa ...
hehehaha 發表於 2017-8-16 13:11

應該會引黎一班唔識答嘅粉, 好似上次拉闊飛咁

一年一度減肥季節

不過你咁廋......

hehehaha 發表於 2017-8-16 19:55

瘦就唔可以減肥?

咁要增下肌
electric 發表於 2017-8-16 20:01

好似你icon咁

但佢唔會好似佢icon咁影相掛
nicholashin 發表於 2017-8-16 21:04

等佢有個咁嘅body先講

我會日玩夜玩自己對波
electric 發表於 2017-8-16 21:13

咁即係有定無

下一次投選我實提名你做最yum會員
JasOh103 發表於 2017-8-16 23:31

記得先算 可能到時有d更yum嘅會員ssss

AGA又會同gin lee一齊去睇倫伯

今日個lab啲同學要除晒上身衫先做到hehe
dongbb2332 發表於 2017-8-28 18:30

咩實驗黎

如果維園泳池搞叱咤 大家最期待邊位歌手著泳裝
-Prince- 發表於 2017-8-30 19:56

欣宜好唔好

咁變態㗎你
hehehaha 發表於 2017-8-31 00:34

你應該回番句Hotman@coolmusic

睇完五月天個新mv, 好想自plug

可能又唔知做咩派台
nicholashin 發表於 2017-9-2 11:29

派台仲好一定上

不散,不見啲歌既旋律好啲
bagfgfcde 發表於 2017-9-5 22:21

認同
   其實聽不散不見個feel好易就出黎

火舞黃沙真係好好睇

agger
HOTMAN 發表於 2017-9-15 20:58

你又有睇?

好似講緊我
    Btw 支持無人知曉的我
lca6 發表於 2017-9-21 19:02

同感   
其實隻新碟都幾好聽, 係有d歌太慢熱唔識欣賞

諗緊點寫和每天講再見個十大tag
HOTMAN 發表於 2017-10-2 18:43

諗唔到就唔好頒

**** 本內容被作者隱藏 ****
bagfgfcde 發表於 2017-10-2 22:48

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****

成件事好on_
bagfgfcde 發表於 2017-10-3 08:24

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

Ada好正 搞到我好想睇返天地豪情/妙手仁心
睇左5集已經想佢贏視后
今次暫時真係零對手
不過都期 ...
JasOh103 發表於 2017-10-3 22:43

睇完火舞黃沙的話反而想重溫棟篤神探

棟篤神探前日我開左第一集
Wonders 發表於 2017-10-3 22:48

really 可惜我呢排好忙未有機會開

新劇都未追到好貼未有時間煲舊劇
使徒已經停左喺第6
JasOh103 發表於 2017-10-3 23:15

使徒暫時都係跟貼, 老表慢小小啦

后會無期真係好好聽
Gigi個feat.簡直係完美
JasOh103 發表於 2017-10-23 10:37

抵我俾十大

有冇人有玩 fightlist
同fd玩 問親d男人名呀 男演員既問題 我都吾敢答咁多 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-10-26 13:13

你會唔會多心左d

又有新icon

支持vanibb播海路唔播霉煎
Wonders 發表於 2017-11-15 22:26

話說近排d冠軍歌太趕客?? 連續兩星期都無人爭

嘩 年尾爆出馬明喎
支持馬明! 想佢贏先
JasOh103 發表於 2017-11-16 17:15

爆完都仲要鬥得贏溏心3

do姐請埋jarvis做環節

原來性在有情英文名係come with me
RVHOCPC 發表於 2017-12-10 19:35

可惜環球同tvb唔妥, 唔係come with me 一定係日播夜播嘅主題曲

Flop到獎都冇人mark
Wonders 發表於 2017-12-12 22:54

新城真係咁無吸引力

熱烈祝賀TFBOYS奪得本周華語榜冠軍位置
睇黎今年可以horse個獎俾佢地

vani做咩同淑梅姐一樣將sony二子擺埋一齊
可惜我呢兩日都唔得閒聽

bagfgfcde 發表於 2018-1-4 14:04

支持

600貢獻。。。開心。。。
Wonders 發表於 2018-1-6 23:18

原來你得咁少貢獻

拿又無人要唱作人啦笑4
kwanie 發表於 2018-1-6 23:19

睇黎個rule已經出左黎, 只要係903認定嘅唱作歌手, 不論佢有幾多唱作作品, 都係combine 男女一齊計頭3

所以mark哂男女其實都足夠

決定改名做 st1pzi
stopzi 發表於 2018-1-8 00:33

轉行做1仔

我決定2018年BAG'S A-SIDE既年度總結 要成為全CM最多獎既頒獎典禮
bagfgfcde 發表於 2018-1-8 13:02

咁你咪要頒兩日

「o依家忙緊開會揀歌,好多歌想唱,預計唱30首歌,自己鍾意林憶蓮同王菲,佢哋嘅歌伴我成長,好大機會唱佢 ...
jose 發表於 2018-1-17 02:18

又唔係唔夠歌

點解仲要翻唱

終於睇到堅堅真人
許廷堅個堅
JasOh103 發表於 2018-1-19 23:26

你去睇牙??

我要封timmy做男神!!
dongbb2332 發表於 2018-1-21 15:51

咁快要為3月發帖榜做勢

點評各會員ig

1. dongbb2332
青春期男子發姣日記

2. harryharry
廣告一堆 此風不可長

3. jasonng
唔知既 ...
bagfgfcde 發表於 2018-1-25 12:18

#mean
估唔到你仲好關心ruby

佢痴線架
有位就入live in the moment
煩死
JasOh103 發表於 2018-1-26 08:38

咁先好, 免費宣傳, pr技巧一流

教徒背叛老公公然同其他男人cum先恐怖
JasOh103 發表於 2018-1-27 20:07

而家d教徒好open, 又拜觀音又擘大眼講大話又是非不分, 呢d濕濕碎

點解你地會知大家有幾深…
John 發表於 2018-1-27 20:53

真。父子

可喜可賀, 原來歐陽志強真係播完