返回列表 發帖
諗緊寫文
Kfmusic 發表於 2019-5-20 19:41

支持
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

今日佢開始叫我做bb
Kfmusic 發表於 2019-5-20 21:40

你仲細咩

蔓蔓係我bb生日果日出碟
Kfmusic 發表於 2019-5-21 12:50

以為蔓蔓做左你bb

笑,bb電話傾計對住我有生理反應
Kfmusic 發表於 2019-5-22 19:30

好恐怖...

其實我係佢初戀
Kfmusic 發表於 2019-5-22 21:12

睇黎初戀真係好恐怖...

而家我要守身如玉
Kfmusic 發表於 2019-5-23 22:17

扮咩

Hi hin hin bb
Kfmusic 發表於 2019-5-26 17:47

你仲要對幾多個人發姣

出field, 開心
Kfmusic 發表於 2019-5-29 12:02

去邊

杭州
Kfmusic 發表於 2019-5-29 18:50

山明水秀 幾好呀

即日來回 無得玩
Kfmusic 發表於 2019-5-29 18:54

咁趕

有咩問題
HOTMAN 發表於 2019-7-12 02:30

佢唔抵得人後生

點解我笑點可以咁低
Kfmusic 發表於 2019-7-13 18:44

有咩笑料爆

我媽媽做左洪嘉豪同蛆蜂粉絲
Kfmusic 發表於 2019-7-13 22:56

kaho就算啦 呢plug好失望

廢禮ig早兩日話9月有show同影緊宣傳相
但好似唔係拉闊系列
JayantL 發表於 2019-7-16 15:42

叱吒樂壇搞

已知有 陳蕾 Dusty bottle 林家謙

仲有一個唔知

希望係另一個謙謙
帥小寶` 發表於 2019-7-16 22:55

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

想睇CM新生代歌手 Kfmusic 白河喜來登 John 同 HOTMAN 多d
hehehaha 發表於 2019-7-17 00:11

你搞

**** 本內容被作者隱藏 ****
帥小寶` 發表於 2019-7-16 23:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

比roommate聽JAY FUNG
Kfmusic 發表於 2019-8-9 13:30

你係咪準備同你roommate 開個full moon party

睇黎平日節目有人接班了

辛苦了
JasOh103 發表於 2019-9-3 13:23

忙到不知幾點

咁快開定2020

打(麻)雀真係舒服
帥小寶` 發表於 2020-3-2 00:47

小心變麻雀家族

酒店而加好平
帥小寶` 發表於 2020-3-3 14:29

原來你想住酒店

一口氣比咗三份功課出去
stopzi 發表於 2020-3-3 17:04

好邪惡

你好清楚佢既行蹤
bagfgfcde 發表於 2020-3-3 17:53

究竟邊個先係真.情侶
i) ed x kk8733

2) ed x chanchan0909

其實ian首歌幾好loop lol
帥小寶` 發表於 2020-3-3 18:56

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Kfmusic真的好靚仔
已FCed
hehehaha 發表於 2020-3-3 22:41

究竟你想爭情侶獎定最淫會員

咩人諗咩嘢
最淫會員 kevinlai1621 confirmed.
616.1314 發表於 2020-3-3 23:20

lol
明明係佢自己flirty 讚人靚仔

明明係佢兩個就係一對
係度打情罵俏同放閃
616.1314 發表於 2020-3-3 23:24

所以先問佢係咪想兩個獎都爭

嘩啱啱收工完全跟唔上大家步伐CLS
kwanie 發表於 2020-3-3 23:33

追po要時間同心機ga

明明依個壇大把人Y_m過我
屮SiU霖屮 發表於 2020-3-4 10:47

咁你係始祖

一位呀唔該都有人爭住mark
Kfmusic 發表於 2020-3-4 16:17

爭左好耐
  其實1730 d segment有d係 ok

終於有182
Yan 發表於 2020-3-5 14:30

好高

估唔到仲有得高
Yan 發表於 2020-3-5 19:07

男仔仲有得高

你曾經叫過 stopzi 幫你度,然後佢講比 RVHOCPC 聽,然後佢再話比我知
chanchan0909 發表於 2020-3-5 19:54

呢個傳播鏈都好勁

下次加埋你落去 !!!
佢地鍾意度腰圍,因為佢地都想減肚腩
chanchan0909 發表於 2020-3-5 20:00

睇黎你妄想症又番發

罰佢做共和榜做多50年
-Prince- 發表於 2020-3-5 21:55

支持CM後繼有人

咁係我記性好姐
chanchan0909 發表於 2020-3-5 22:04

你d記性都好選擇性

我記得 聲 音導 航
chanchan0909 發表於 2020-3-5 22:19

最嘈以後唔mark ap

你即係搵著我嚟搞啫
kwanie 發表於 2020-3-5 23:44

你都半隱退啦
同埋唔係呢期停課我都唔會復出啦

對於兩位專員既感情事,大家留返個空間比佢地自然發展啦
大家要專注CM哦 ...
timmy 發表於 2020-3-6 01:52

睇黎你係知道內情

CM - 全港最大型溝仔音樂論壇
hehehaha 發表於 2020-3-7 20:18

睇黎要退出CM了

連志淙呢d 豬頭骨都有人mark
kwanie 發表於 2020-3-7 23:47

可以退休

希望大家快啲投返啲正常歌入去
唔想百大選有個肥媽污染個list
JasOh103 發表於 2020-3-8 20:57

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

又話冷鋒到沖完涼熱到死=,=
kwanie 發表於 2020-3-10 02:58

你信天文台定樓上講野

我同事都有追
支持美俊!! 不過我已經失去咗追韓劇既動力
JasOh103 發表於 2020-3-12 22:17

連愛的迫降都無睇就應該失去了

韓劇我會好睇cast

個男女主我都...唔係嗰個年代
JasOh103 發表於 2020-3-12 22:27

至少女主都係實力派

安琪已成為新一代慾女掌門人
帥小寶` 發表於 2020-3-13 13:06

上一代係邊個

估唔到jer都有咁多瘋狂fans
stephybest 發表於 2020-3-14 12:33

咁做得mirror粉應該都好crazy

恭喜古sir
小伙子. 發表於 2020-3-16 00:06

都幾突然