返回列表 發帖
可能因為大家唔鍾意食雞軟骨
nicholashin 發表於 2016-3-15 23:07

怪我咯
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

希望你今日停止全日髮力
chanchan0909 發表於 2016-3-16 09:18

唔知今日仲有幾多人全身髮力

希望大家讓個位比小弟  我都好幾日無上榜啦
chanchan0909 發表於 2016-3-16 09:29

經過那些年~
  條死線都唔知去左邊

仲未上到榜嘅 !!! WHY ?????
chanchan0909 發表於 2016-3-16 19:15

係咪未扣數

我唔知呀
chanchan0909 發表於 2016-3-16 19:17

俾人一腳踢落榜
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好, 又上唔到榜, 可以收工

而家先上榜 唉
chanchan0909 發表於 2016-3-16 23:22

只差一點點~

我今晚都唔得
而家趁無人出多幾個 post
chanchan0909 發表於 2016-3-17 08:41

又會突然個個休戰
我今日都係全日上堂

有部分會員就算做緊其他野都照樣髮力喲
可以一路上堂一路髮  ...
chanchan0909 發表於 2016-3-17 08:48

咪就係, 自己上堂唔聽書都算
  受薪都可以咁得閒, 要個學生跟住唔聽書都有

SSD
可能佢無幫人補習 呃大家噶
chanchan0909 發表於 2016-3-17 09:01

呃人有咩著數wor

等大家無咁落力出 post
今日 2 點傾 project 之後同 fd 去玩
chanchan0909 發表於 2016-3-17 09:13

咁好有得同fd子玩

Me仲要mid term同趕功課

hellohello
我番黎啦, 估唔到今日唔洗點追post

我真係恭喜佢呀
-Prince- 發表於 2016-3-17 23:00

扣分

生我的命噶
It ain't no one's business, it's my life

其實我唔明呢句有咩問題
...
-Prince- 發表於 2016-3-17 23:03

怪R會員啦, 鬼叫佢濫用呃post

死線終於去返雙位數。。。愛。。。
ed8671ed 發表於 2016-3-17 23:05

可以準備聽日上榜

好啦 我訓教啦 bye~
chanchan0909 發表於 2016-3-17 23:49

早抖, 聽朝見

哼 我改番
matthew1990 發表於 2016-3-18 12:24

呢到真係唔可以打錯字ga

依家wiki寫joey 7>6 老狼 6>7
RVHOCPC 發表於 2016-3-18 18:23

好爆, lala竟然唱一無所有

wiki d料算啦
Wonders 發表於 2016-3-18 18:28

今年算幾準wor

又2 又 3 又 6 又 7 改完又改
等大台 / 貼吧算
Wonders 發表於 2016-3-18 18:33

i mean第一個version唔準, 但未出街之前個最新就比較準

張信哲唱這麼遠那麼近我都估唔到
RVHOCPC 發表於 2016-3-18 18:37

未睇名之前前我以為joey又唱這麼近那麼遠

GEM唱你把我灌醉 遭移唱這麼近那麼遠一D都唔出奇
RVHOCPC 發表於 2016-3-18 18:56

所以我都以為係, 不過而家係哲歌唱明哥個首
  joey仲有一次唱自己歌quota, 可能留番突圍賽先用

祖祖9成唱揮著翅膀
不過我估跳唱揸大力度都有可能。。。
ed8671ed 發表於 2016-3-18 19:04

加大力度好, 又係快歌, 不過我真係唔識欣賞

但佢之前雞翼歌同月半二揀一都冇揀前者喎  
其實而家內地多咗好多人識 破相 ...
jasonng 發表於 2016-3-18 19:43

破相破左音後唔係變左禁歌咩

又黎出榜日, 今次一定要上番榜

不過我應該好似祖兒咁攞極都攞唔到第一
jasonng 發表於 2016-3-19 15:22

同祖祖一樣被人踢落黎

邊個咁大膽
mamakin 發表於 2016-3-19 15:58

年輕力壯的oppa

你覺得你果句點
#其實係咪應該開個po俾大家講下自己個頭 #香港一日遊 #開心。。。 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-19 20:31

tm真係好遠 個次入去同班fd bbq, 坐車都坐到暈

Missed
KITSTON 發表於 2016-3-19 21:49

一陣勁歌仲有

最近 24 小時發帖 排行榜
01 02 RVHOCPC 130
02 RE kevinlai1621 65
03 04 mamakin 64
04 06 ed86 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-19 21:52

好一個華麗re, 而家差6, 9, 10

話說我小學最fd既一個男仔冇留低電話號碼 之前fb又加唔到佢
前兩三年完全係失聯
到之後終於加到佢 但已 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-19 22:21

初中時都有同仲有小學同學約出黎玩, 不過而家都無

應該好難搵喎
除非有人有衝動group 返成班人
jasonng 發表於 2016-3-19 22:49

曾經試過幼稚園同學唔知點解搵到我fb, 跟住仲話開個group想聚, 但最後都係不了了之

大個左忙左 以前既小學野又不堪回首 當時太細個見返會唔失講乜 以前無聊拗交就散之後冇再見過……

但小 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-19 22:42

小學我最有印象都係d老師, 所以以前每年都總會番去一次
   有時我都係到諗, 如果我當初跟佢地一齊直升上去, 會唔會唔同

不過我始終都無後悔最後係我間中學到讀

幼稚園同學都仲group
犀霏利
jasonng 發表於 2016-3-19 23:07

唔係我帶頭, 我都係被邀請

其實我一路想知發貼榜其實係個乜topic
electric 發表於 2016-3-19 23:18

本身應該係同發帖榜個走勢討論有關
  不過唔知幾時開始已經變吹水台or後備發力區

我都好掛住啲老師
因為佢地真係好好好好 有質素過我中學部分老師 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-19 23:18

咁小學d老師係會care學生多d
  中學個D, 除非係學會嘅adviser, 唔係都好難話特別熟

我反而調轉 中學d老師好好多
John 發表於 2016-3-19 23:24

其實我both都好好

我中學有啲老師都幾considerate架 同我都幾fd
但有啲真係… 我覺得佢地係黎呃飯食 又教得差又串 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-19 23:24

本身老師就係鐵飯碗, 除非自己唔做, 唔係都好難走

愛雅日好髮力喲大家
chanchan0909 發表於 2016-3-20 08:03

不要不記得到Sunday就說一句

大拋離
bagfgfcde 發表於 2016-3-20 17:42

第一同第十相差3倍有多

好快就會俾人爬頭
要加快吧 你的秒速只許加
jasonng 發表於 2016-3-20 20:01

我只求9/10已心足

要儲第9 呀 ?
jasonng 發表於 2016-3-20 20:08

我差6 9 10 9 同 10 真係好難儲

除左第9 我都有hehe
jose 發表於 2016-3-20 20:31

明明你都唔係上左好多日

6 同 9 我攞過喇
不過 1 2 3 4 5 10 都冇
jasonng 發表於 2016-3-20 20:47

7>8>4>5>1>7>8>7>5>3>X>4>8>7>X>X>X>2
   2其實都幾難拎

咁1>10>2>2呢
John 發表於 2016-3-20 20:53

仲難

Everyone is 10 yesterday
JasOh103 發表於 2016-3-20 21:09

有第十位ap ze, 況且我琴日係榜

第十位, 希望keep到尾

希望我上番榜啦
chanchan0909 發表於 2016-3-20 21:33

你上第九, 第十留番俾我

我想要第 8
第 9 第 10 都拎過好幾次啦我
chanchan0909 發表於 2016-3-20 21:38

咁要再出力d

仲有 9 mins
chanchan0909 發表於 2016-3-20 21:41

加油