返回列表 發帖
Twins可以點樣擺心心
nicholashin 發表於 2017-3-26 17:48

企係中間被擺心心
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

樓上呢d簡直就遺禍人間

又唔好咁講
RVHOCPC 發表於 2017-3-26 23:05

呃飯食

其實我尋日買左Songs of Love 之前一直無行經唱片舖買唔到
nicholashin 發表於 2017-3-26 23:07

隻碟真係好難keep

個design好奇怪 好易甩出黎
話說我部CD機神神地 crop唔到D歌出黎 頂
nicholashin 發表於 2017-3-26 23:52

一時唔為意, 唔知隻碟露左出黎, 唔知有無封塵

有無洗衣粉SPONSOR?
kwanie 發表於 2017-3-27 00:27

而家變左牛奶

露碟@@
John 發表於 2017-3-27 00:46

你諗左d咩

蒙x ?
kwanie 發表於 2017-3-27 10:38

經典

奶茶配蛋撻係最perfect池
stopzi 發表於 2017-3-28 13:19

正, 蛋撻都經常係我tea

葡撻呢
electric 發表於 2017-3-28 15:07

唔係到到都有, kfc個d唔會夠喉

你錯!!!!!!!!!!!!!!!!!無可能唔係架
stopzi 發表於 2017-3-28 15:25

日本係fd應該都唔會咁掛

一個葡撻唔夠喉 = 大食
好野。
kwanie 發表於 2017-3-28 15:25

覆佢做咩ze, 唔理佢咪得lol

得閒食番個都吾錯
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-28 15:44

6蚊一個真係好唔抵

外國都唔會男同男咁樣啦.....
stopzi 發表於 2017-3-28 16:20

I mean日本比較conservative

三月先理咋 lol
kwanie 發表於 2017-3-28 16:48

無謂俾幻想佢

Pun歌名
stopzi 發表於 2017-3-28 21:06

對撼到係咪講aga

丸丸睇黎生左

睇黎你好想拎最mean會員獎
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:49

話說呢個獎曾經3個同票

咁又係 班老鬼走得七七八八 又冇新會員加入 矛盾一生
Wonders 發表於 2017-3-29 02:53

Cool chat自high

好似美祖咁gotta get high
John 發表於 2017-3-29 07:45

無錯, 全壇愛祖

今次係Alex Fung x Kary 合唱快歌
hehehaha 發表於 2017-3-30 10:39

快歌都好, 但alex fung可唔可以唔唱

幾時有成首
stopzi 發表於 2017-3-31 00:08

等下先啦, 上唔切

等我做第一個上3am既榜
stopzi 發表於 2017-3-31 09:10

Too late, ed已經空降第3

咁我做最遲落榜
stopzi 發表於 2017-3-31 09:20

不如你做第一個空降冠軍唔係好d咩

一出地鐵站先落雨 而家又無雨 咩玩法 #黑到世界盡頭
stopzi 發表於 2017-3-31 10:47

好彩我今朝落車先無雨

幸運之星
stopzi 發表於 2017-3-31 12:02

我已經走左去坐車, 平時我會行番去

me too 咁又無左幾蚊
stopzi 發表於 2017-3-31 14:57

咪係

最衰都係@kk8733
stopzi 發表於 2017-3-31 15:06

你而家先知佢衰

佢祈求今日落大雨
stopzi 發表於 2017-3-31 15:45

都唔知佢立咩心腸

我對你極善良!
stopzi 發表於 2017-3-31 16:22

人本善 動物另計

動物要返去背三字經
stopzi 發表於 2017-3-31 16:24

背完都唔識

抄10000000000次
stopzi 發表於 2017-3-31 16:25

動物點會明

Kevin mean咗喎
Wonders 發表於 2017-3-31 16:34

假假地我都係最mean會員候選單位

繼續進步
stopzi 發表於 2017-3-31 16:40

不過都係無人投

無票落選?
Wonders 發表於 2017-3-31 16:44

好似都有2個

泳兒嚟咗CM留言  希望佢會同祖祖講嚟CM啦
SA弟林 發表於 2017-4-4 19:24

係真定假, 有d唔相信

好心快d派
好頂唔順你覺得我是零之後嗰d恐怖既ooo~~ooohhhh ohhhh同埋接落去既難聽高音

做返暖男好過啦 ...
JasOh103 發表於 2017-4-13 12:45

咁咪做左林奕框

愛雅力記得mark實日子聽訪問

P.S. 蔡健雅
Wonders 發表於 2017-4-19 21:57

都係雅
  真。愛雅力唔係兩個都愛咩

中東呀、杜拜呀嗰啲先正
hehehaha 發表於 2017-4-20 15:13

我都想去

巴西  
country of hehehehehehehehe

d仔好chok, 不過係高汁

去,趁後生~
hehehaha 發表於 2017-4-20 16:29

有錢先得ga

rated r, please ask you parents' permission
JasOh103 發表於 2017-4-21 17:05

咁即係邊個

見大家咁好奇就比個提示啦
Ig
JasOh103 發表於 2017-4-21 18:08

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
JasOh103 發表於 2017-4-21 19:01

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
JasOh103 發表於 2017-4-21 19:26

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

終!於!考!完!
bagfgfcde 發表於 2017-4-22 15:24

唔洗考eng speaking

又十字步又皆大歡喜
真係不得了

呢幾個月我目標係要去哂香港所有郊野公園同著名大自然景點
bagfgfcde 發表於 2017-4-25 10:01

Seven登島

我黃奕晨
一個小子 發表於 2017-4-25 12:31

第一輯最好睇嘅mission係佢

好想試下報考某啲dse既科目
Eg 健康管理與社會關懷 設計與應用科技 倫理與宗教 ...
bagfgfcde 發表於 2017-4-26 13:08

Ers你問我啦