返回列表 發帖
20大線有冇300ap
風見志郎 發表於 2017-3-27 23:29

應該無, 頭個10幾日無人有咁高
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

我有無
stopzi 發表於 2017-3-27 23:31

你d噴走勢點會無

我係咪要拎PUN走勢
stopzi 發表於 2017-3-27 23:32

呢個豬肉獎睇下到時點 如果有樂觀/霏霏專屬走勢優先

忽然覺得自己好似大巧,最後幾日先plug歌
風見志郎 發表於 2017-3-27 23:35

咁你咪出年先攞獎

我想講我自己睇自己仲係連詩雅
賴爽 發表於 2017-3-28 10:48

快d幫愛雅力拉票爭icon獎

我要努力發帖 每日髮多d
RVHOCPC 發表於 2017-3-28 18:47

你好似愈黎愈晏蒲頭

現在終於回家了
stopzi 發表於 2017-3-28 19:07

今天終於一人回家

過左提名期啦
stopzi 發表於 2017-3-28 20:25

無冕情侶都得

留俾你同87
stopzi 發表於 2017-3-28 20:35

我無同佢任何interaction ga

做乜而家唔識update 既
kwanie 發表於 2017-3-28 21:22

今日都係個個冠, 都唔爭在

發帖榜@2017/03/28 21:17

冠軍tag: 繼續強勢

RK LW  Name                 AP
01  03  stopzi                112
02  10  風見志郎             69
03  05  kevinlai1621      58
04  02  kwanie              44
05  RE  hehehaha          40
06  RE  kk8733             38
07  04  屮SiU霖屮           37
08  08  RVHOCPC          33
09  07  HOTMAN            30
10  06  Wonders            26

OUT
XX  01  John      
XX  09  nicholashin

發帖榜 2017 走勢速報
(截止28/3/2017 22:00)
投票Link
投票人數: 28

(以下走勢按名單次序排名)
1. 單身會員
(暫時5強)Wonders / jose / John / chanchan0909 / bagfgfcde /
OUT: KITSTON /

2. 情侶
(暫時5強)
chanchan0909 + kk8733 / nicholashin + HOTMAN / ed8671ed + kk8733 / 艾石仔 + kk8733 / timmy + kk8733 /

3. 最淫會員
(暫時5強)
chanchan0909 / HOTMAN / 屮SiU霖屮 / electric / SA弟林 /
3人0票
金獎confirmed

4. 壇草
(暫時6強)
HOTMAN / -Prince- / ed8671ed / John / seeseetv / chanchan0909 /

5. 老餅會員
(暫時5強)
John / timmy / -Prince- / kwanie / 屮SiU霖屮 /
OUT: SA弟林 /

6. 噴言
(暫時7強)
b. 突發新聞:香港一名男子因認為被迫害,流出大量豆漿,引發水災,三人受傷。(nicholashin)
d. 其實我想講呢 我喺 CM 最乖 我認第 2 無人認第 1 但係你地成日話我 yum  係咪唔抵得我咁乖 (chanchan0909)
e. 究竟這首歌有沒有涉嫌宗教? (CLWR)
g. 你就真係傻。點解之出唔到碟。紅館冇fans。就係歌太偏。同主流差太遠。出碟係要搵錢。冇錢搵人哋點維持。就同你自以為聽偏門歌就好似好高質咁 。傻x一個。 (chen131)
m. 衝蘭很慘 Sorry 打錯字,衝>衛。上一首冠是去年的穿花蝴蝶 (CLWR)
v. 我退出肛湖三年啦 我經已冇咸故啦 我已經受戒三年 戒色戒飲戒含戒嫖戒愛做的事情 我玉潔冰清三年 純過純淨水緊過未開過的汽水樽蓋 (SA弟林)
x. 無綫是否背叛Jason? (CLWR)
有1句噴言0票

7. 頭像
(暫時5強)
HOTMAN / KITSTON / 風見志郎 / harryharry / ed8671ed /

8. 簽名
(暫時3強)
b. 風見志郎 (「你們的留言我全部都有看...你們啊,不要那麼sweet好不好!!給我聽好,2017我一定會出新歌,一定會有演唱會!不來的就打屁股!」)
d. KITSTON ([你。老不老?] 爺爺超鍾意笑口棗 怕醜草 和跳舞 婆婆超愛慢半拍  為灶罅 黏膠布)
e. joey2009 (8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉,用一條村+一道門搞掂,今年又來料,佢係Kay 山林道!!)

9. 主題
(暫時3強)
b. #Cool Cafe 星座區#
c. #Cool Cafe 發帖榜2017#
d. #Cool Cafe 疑問區#

10. 三月金曲
(暫時7強)
C3PO / 一蓮托生 / 難得一遇 / 一隻小豬 / 不意外的意外 / 我錯 /
2首歌0票

11. 至膠會員
(暫時5強)
kk8733 / CLWR / hkwilliamsiu / 酷愛903 / kayzzz /
OUT: chen131 /

12. 貢獻會員
(暫時3強)
dongbb2332 / kevinlai1621 / jose /

13. 貼圖
(暫時5強)
a. 腫脹phil lam直線流眼淚
b. 祖祖煞科擘臂舞
d. 電到發癲容祖兒
i. Fantasy J.Arie 翻撻屎
l. Gin Lee 親自教大家喳炸揸咋

14. CM文青
(暫時3強)
-Prince / 616.1314 / powerful /

15. 版主
(暫時4強) (排第5太多)
ed867ed / -Prince- / 屮SiU霖屮 / chanchan0909 /
OUT: KITSTON /

16. CM歌手
(暫時6強)
John / matthew1990 / RVHOCPC / jasOh103 / jose / chanchan0909 /
1人0票

17. 最mean會員
(暫時5強)
jose / nicknicknick / nicholashin / kwanie / harryharry /

每日22:00都有走勢速報
如果有意做頒獎嘉賓, 記得pm我

P.S. 除左上述獎項, 都可以申請頒20大, 健談男女3甲, 白果, 噴走勢

無啦啦又變左114
kwanie 發表於 2017-3-28 22:02

提早update

最yum會員金獎究竟係邊個
stopzi 發表於 2017-3-28 22:04

敬請期待 已經大大拋離10票

有冇提示 新面孔?
Wonders 發表於 2017-3-28 22:06

5強有幾多新面孔先 (包括之前3甲)

霖版 sasa 電電已經係舊面孔
Wonders 發表於 2017-3-28 22:09

其實一講就知 我只可以話3甲有新有舊

btw 有興趣頒膠喲^^
Wonders 發表於 2017-3-28 22:11

你想頒咩

幾點頒
stopzi 發表於 2017-3-28 22:12

暫定4月1日21:00
  應該頒得曬掛, 頒唔曬4月2日繼續

btw, 大家想每個都有3甲定係跟番之前慣例

ikon獎 ^^
Wonders 發表於 2017-3-28 22:14

好的

咁我都可以幫頒唷^^
stopzi 發表於 2017-3-28 22:15

你想頒咩, 歌手同icon都己有人認領

Pun言
stopzi 發表於 2017-3-28 22:17

ok

其實我想頒Y_M榜 但係我怕自己頒比自己IS SO
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-28 22:17

咁你頒唔頒

聽講唔到無獎
chanchan0909 發表於 2017-3-29 07:00

即係你唔係到

我髮下力先
John 發表於 2017-3-29 03:59

你好唔鍾意7

四月一日晚上好應該睇ViuTV播Phil Like Live
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:41

要睇嘅咩
聽就得啦

好熱 唔冚被了
John 發表於 2017-3-29 07:44

對 我唔到架啦 快 D del 曬我 D 名
chanchan0909 發表於 2017-3-29 07:44

唔到會多幾個獎, 甚至可能調上金

睇唔上眼?
John 發表於 2017-3-29 07:48

場show都無視覺享受

你唔會咁做嘅
chanchan0909 發表於 2017-3-29 08:18

你都識講我鍾意點就點

又一次一程車都追唔曬d post

因為佢唔靚?
stopzi 發表於 2017-3-29 09:34

無露肉鏡頭

有既話睇既意欲會降低唷
stopzi 發表於 2017-3-29 11:49

人地練得咁辛苦

不如我唔講嘢任你連啦
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 13:58

不如你同佢鬥過

Ed之616號愛人

至於隻動物就同我0關係
HOTMAN 發表於 2017-3-29 14:13

動物唔應該同人有關係

希望可以聽埋3am
ed8671ed 發表於 2017-3-29 14:20

我都未聽到

唔係話最多兩連咖咩定係逢三月失效
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 15:42

咁版主做野la

唔好追喇
冇咩營養
John 發表於 2017-3-29 15:45

無營養你又出呃fun可恥

Cool Chat出冇分個wor
John 發表於 2017-3-29 16:19

Ap

我應該OUT三甲
stopzi 發表於 2017-3-29 16:43

神話要破滅

講真 係應該去一次玩
不過無時間
有都想去第度
JasOh103 發表於 2017-3-29 20:34

想去邊

都係 反正唔鍾意著太多衫
HOTMAN 發表於 2017-3-29 20:47

對你黎講裸仲好

最想去去日本
又想去印尼探朋友 其實東南亞未去過既國家都想去探索下

一定要去得成就係mi side t ...
JasOh103 發表於 2017-3-29 20:49

日本對hk ge朋友真係當番鄉下咁去

我都想去下日本 未去過
打算過幾年同媽媽去
我舊年第一次去台灣都係同媽媽去 ...
John 發表於 2017-3-29 20:52

仲以為你去過tim

我唔是john
HOTMAN 發表於 2017-3-29 20:51

你有quali可以show

其實我想知我領曬十個位未
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 21:06

無幫你統計過

仲以為你keep曬所有人走勢
nicholashin 發表於 2017-3-29 21:09

我無同時整, 有data嘅, 逐日逐日咁Lol
  況且最pun走勢我都已經決定左俾邊個

二三四唔記得有冇拎過
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 21:11

欠2

畀你自己?
nicholashin 發表於 2017-3-29 21:11

如果個target有獎, 可以考慮俾自己

你有target
nicholashin 發表於 2017-3-29 21:15

個獎嘅taget

me?
John 發表於 2017-3-29 21:16

星期六你就會知