返回列表 發帖
Cheronna好正!!
要脫粉唔鍾意老套了
JasOh103 發表於 2018-3-18 00:46

但係隻歌好似都差d火喉
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 百妖夜行的修行 - 陳凱詠

早晨 同屋企人飲茶嗄
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-18 09:29

好乖好孝順

痾住屎聽愛徹底一流
帥小寶` 發表於 2018-3-18 14:32

好核突。。。

唔收錢真係做唔到
帥小寶` 發表於 2018-3-18 17:10

咁因為你係為錢而做
616同我呢d係真心想做教育

兩者是可以並存的
帥小寶` 發表於 2018-3-18 17:55

咁如果你係真心應該就無計嘅

希望全港老師義教
帥小寶` 發表於 2018-3-18 18:02

咁有d老師超班做野唔計某程度都係做緊呢樣

溜佐大半日冰成身散曬 但個FEEL很好
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-19 17:53

唔識溜

溜冰可以名正言順咁拖人手仔
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-19 18:55

咁有對象先算

又或者大家都唔識 然後借D兒撲入佢一雙肩嗄
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-19 19:42

太主動唔適合我

今日一個大隻仔都冇 好失望嗄
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-19 20:16

溜冰邊會咁易

主動D先可以食到好野
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-19 20:16

所以注定我無

咁你又岩 最慘今日連搵個昅得既都冇勁多細路 SAD
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-19 21:26

你都係去番游水算

咁做下其他運動冇咁悶麻
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-19 21:47

好sporty

我都覺
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-19 21:53

肌肉發達到不正常

佢想減肥喳
hehehaha 發表於 2018-3-19 21:53

我都要

Wonders 發表於 2018-3-19 21:58

唔得咩

會唔會變筷子
Wonders 發表於 2018-3-19 22:00

變做隨風而來隨風而去

會唔會宣佈取消紅館演唱會 同環球解約
帥小寶` 發表於 2018-3-19 22:34

唔簽環球可以去邊

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-20 13:06

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

邊有成日姐
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-20 13:10

一定有

只係你唔講

今朝上到八半 要俾啲掌聲自己
帥小寶` 發表於 2018-3-20 14:31

唔係應該ga咩

好難
帥小寶` 發表於 2018-3-20 14:56

好懶

懶人最有福氣
帥小寶` 發表於 2018-3-20 14:58

咁會愈黎愈令你有惰性

今日有兩位會員生日W0R

據說
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-20 20:32

仲有邊個

hehehaha 發表於 2018-3-20 20:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

反而我冇乜FD係1-5月出世
一到6月尾就開始個個月都要食生日飯 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-20 21:15

竟然 我咪1月lol

食cake啦你
hehehaha 發表於 2018-3-20 23:03

整完容黎??

做完份野lu 收工
帥小寶` 發表於 2018-3-21 01:43

好快手

基仔上埋東張西望做主持
真係西利
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-22 19:44

幾耐無咁密做埋幕前

佢今年都幾搏唔知有冇機男金呢^^
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-22 21:17

eason都唔出黎, 應該都有機

今年廣東碟wo
hehehaha 發表於 2018-3-22 22:29

eason唔係話唔出碟咩

下唔出啦?
hehehaha 發表於 2018-3-22 22:35

唔係話the key後唔出, cmon in 都係最後一隻實體碟

亞洲流行音樂節竟然港台有直播

覺得自己係露體狂
electric 發表於 2018-3-23 18:40

你要露俾邊個睇

講咗可能被ban
electric 發表於 2018-3-23 19:12

點解

因為可能有d 18+
electric 發表於 2018-3-23 19:41

咁你用d唔係18+嘅言論解釋下先

GAY不可失 一世要癲一次
帥小寶` 發表於 2018-3-23 21:47

咁你最癲係咩

唔太清楚啊
帥小寶` 發表於 2018-3-23 21:48

hur

你做咩係咁遼人講Y_M野
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-23 21:50

好似係你地講d唔講d
  唔開個頭我咪唔8 lol

hehehaha 發表於 2018-3-24 07:42

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

老老實實 我都曾經將譚炳文同譚耀文混淆
林仔 發表於 2018-3-24 09:30

咁呢d好濕碎, mark漏派台歌仲有個2500都唔係第一次出現

如果我上將沙拋給一片海係咪唔算自plug
JasOh103 發表於 2018-3-24 11:41

元老已經剔走左所以未派

拿拿拿, 我以事論事姐
kwanie 發表於 2018-3-24 12:43

我無話你錯

Kary=汪明荃 受盡眾人膜拜
帥小寶` 發表於 2018-3-24 23:51

即係你覺得kary好老啦

你曾經愛過霏
而家學壞左了

「有幾個會員墮落得好緊要
明明以前都幾pure
嗰首6字伏音實在太恐怖」 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-25 18:50

你做咩跟左我姓

我都可以落6字歌數

句野唔係我講架  
你冇熟讀jose啲金句
bagfgfcde 發表於 2018-3-25 19:04

我錯

咁佢幾時改左姓

自從我本人開始買齊霏霏啲碟
全部用正價買
帥小寶` 發表於 2018-3-25 19:23

愛霏力萬歲

未試過訓到咁遲先起身
bagfgfcde 發表於 2018-3-27 12:19

我都唔得, 除非之前個面通頂就無得講

你好頹廢囉
朕有時打完通宵牌都仲上到九半
直落返工都仲得
jose 發表於 2018-3-27 14:54

你好堅強

鍾無艷 = 鏡子說
全副舞裝 = 神奇女俠的退休生活
這種天真 = 17度

Joey's 喜喜帖街 is coming!! ...
hehehaha 發表於 2018-3-27 22:07

你咁類比法joey=kay即係九成九走數